Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

ну, коли ти зовсім не срес, хіба це не починає нервувати ? :0016:

не хочу вас обідити але геть нічого не зрозумів з того, що ви написали.

Опубліковано
4 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Не можна самому водію їхати таку відстань без перепочинку

Шкода, що ти це зрозумів по факту. Тепер страждаєм всі ми :)

Опубліковано
7 годин тому, Юріч сказано:

Шкода, що ти це зрозумів по факту. Тепер страждаєм всі ми 

Чому? Взагалі, багато залежить ще від машини. Я їхав каблуком атмосферником, потратив десь 14 годин на дорогу. Але мене возили люди на нормальних машинах, доїзжали за 11 годин. Це з пітстопами на каву і заправки.

Опубліковано
5 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Чому? Взагалі, багато залежить ще від машини. Я їхав каблуком атмосферником, потратив десь 14 годин на дорогу. Але мене возили люди на нормальних машинах, доїзжали за 11 годин. Це з пітстопами на каву і заправки.

Порушували обмеження швидкості?

Опубліковано
6 годин тому, sergkots сказано:

Порушували обмеження швидкості?

Як їхав туди - зловив 2 штрафи. Це була моя перша поїздка на дальняк, відсутність досвіду дала про себе знати. Назад вже трохи обережніше їхав але довше. Ніби нічого не порушив, приїхав без штрафів.

Хороший навігатор з актуальною базою дуже багато значить.

Опубліковано

Це злополучний перехід на Рованцях. І місцева влада нічого не робить. Поставили б уже "лежачих поліцейських".

Уданому випадку від водія дійсно мало що залежало :(

18+

Спойлер

Опубліковано
7 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

Це злополучний перехід на Рованцях. І місцева влада нічого не робить. Поставили б уже "лежачих поліцейських".

Уданому випадку від водія дійсно мало що залежало :(

18+

Reveal hidden contents

11 травня 2019

Вибачайте, вирвалось

Spoiler

1379749384_829494040.gif

Опубліковано
3 годин тому, Ko3bMa сказано:
  Hide contents

Між іншим, отой водій, що зупинився  , а потім стояв та знімав все це на реєстратор, а потім ще з його авто повиходили люди-вони конкретно наражали і себе , і інших на веику небезпеку.

Мало який придур буде гнатися ззаду, і впіляє  по повній.І випадків таких тьма.

Проїзджа частина , вона так і називається, бо вона для проїзду, а не для стояння, хай і в таких випадках.

Варто її покидати якомого раніше.Всім.

Опубліковано
2 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

11 травня 2019

Вибачайте, вирвалось

Показати прихований контент

1379749384_829494040.gif

так в цьому і вся суть. Мало часу було, щоб щось зробити?

Опубліковано
On 29.08.2020 at 11:08, Zheny@ сказано:

А дітям в школі ввести обов'язковим предметом із обов'язковими іспитами!

Єдине, в чому вона винна (по своїй же недбалості через малий вік), це те, що вона не висунула голову з-за буса, глянути, чи не несеться звідти якийсь дебіл. А так, НІЧОГО не порушила. Від слова абсолютно.

Йшла по переходу, як треба.  На момент того, як вона ступила на перехід, вона була впевнена у безпеці, бо перший бус спинився.

Тому ступила на перехід вона - впевнившись. 

у нас вчора на пішоході теж так було. зупинилися,пропускаємо чоловіка. уно, маленька машина, не бус же. іншим машинам видно, що людина дорогу почала перезодити. зустрічні теж зупинилися.він проходить по нашій полосі і все!! другою прямо перед ним пролетіло 4 машини і лише 5 спинилася.. от куди так спішать?

а дай жіночку старшу на той момент, так вона ж прямо під колеса і пішла би. бо ж перший ряд стала машина то і решта стане.

в нас біля моста на рівненській, то взагалі це стандартне явище. ті машини, що з моста летять, зупиняються одна з 10 максимум перед переходом, навіть якщо там люди.

Опубліковано
48 хвилин тому, lanima сказано:

бо ж перший ряд стала машина то і решта стане.

це так і має бути, бо зветься - взаємоповага.

Я стою  на тротуарі і чекаю, поки машин не буде, але дехто гальмує і і показує - йди! Дякую, і йду. але й головою кручу як сова.  Бо отакі "літуни",  можуть посадити на капот, або відкинути на 20м від зебри.

53 хвилин тому, lanima сказано:

нас біля моста на рівненській, то взагалі це стандартне явище. ті машини, що з моста летять, зупиняються одна з 10 максимум перед переходом, навіть якщо там люди.

У нас на 33-му  навіть на перші секунди червоного летять.  Хоча вже на жовте мали б спинятися.  Показуєш, що вже червоне (йдучи на своє світло по зебрі) ,  то воно ще й матюкається.  Шкода що камер немає, чи менти не стоять.

Опубліковано
35 minutes ago, Zheny@ said:

це так і має бути, бо зветься - взаємоповага.

Я стою  на тротуарі і чекаю, поки машин не буде, але дехто гальмує і і показує - йди! Дякую, і йду. але й головою кручу як сова.  Бо отакі "літуни",  можуть посадити на капот, або відкинути на 20м від зебри.

У нас на 33-му  навіть на перші секунди червоного летять.  Хоча вже на жовте мали б спинятися.  Показуєш, що вже червоне (йдучи на своє світло по зебрі) ,  то воно ще й матюкається.  Шкода що камер немає, чи менти не стоять.

В нас біля Північного більш-менш зупиняються. Причому на переході перед кільцем більше пропускають, ніж на переході на зупинці :blink:

Імхо, це в 80% залежить від водія, і вже 20% - від самого переходу. Обладнуй-не обладнуй світлом, дорога рівна чи ні - дурне воно летить завжди. Це я про нерегульовані переходи, якщо що, на них більше (не)адекватність проявляється.

Опубліковано

Біля Північного зовсім інша ситуація,там просто нема де розігнатися.

А біля автозаводу довгий відтинок прямої дороги без обмежень.

Там врятує лише наземний,підземний перехід.

Опубліковано

Перечитав пост-старт.

Ключовими словами було "старша жіночка".  Це ще совковий менталітет - зобов'язані пропоустити. Зобов'язані стати. Зобов'язані...

Так зобов'язані. АЛЕ!!!  Для тих зобов'язань є море передумов!

Повинен стати, якщо ти на переході ідеш (впевнившись, що нікому не заважатимеш), а не летіти типу "це ж переход!, йопт!"

Повинен пропустити, якщо ти теж не бикуєш і не ведеш себе як Халк.

От буквально на днях (класично - старша жіночка)  вилетіла на проїжджу частину до маршрутки, яка стояла на світлофорі, бо вона її провтикала (не встигла / водій биканув не дочекався) на зупинці, і давай гатити в двері - пусти! Водій показує далі - за перехід. Вона летить не дивлячись нікуди через дорогу - їй сигналять, а їй пофіг - летить, бо не встигає.  (Якась маршрутка на Промінь, вірю вони не часто ходять, але ризикувати життям, щоб зібрати 10 помідорів і 10 огірків?)

І інша ситуація.

10 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Причому на переході перед кільцем більше пропускають, ніж на переході на зупинці 

так. Я знаю про що тут йдеться, щоранку виходжу там на роботу (і з обіду). 2 дівчат переходять дорогу, маршрутчик бачить їх - спиняється,  дівчата перед ним йдуть і він їм сигналить! Для того, щоб вони звернули увагу, що за ним, хтось летить!!!!

Вони спинилися, дочекалися, що наступний теж спиниться і лише тоді пішли далі!  Це і є взаємоповага! Якби не посигналив, могла б повторитися ситуація, як в Рованцях (упаси Боже), тільки постраждалих було б 2.

Біда в тому, що діти дивляться на старших і "чудять" те ж саме!

На днях, навпроти гостинця переходимо з малим дорогу, нам червоне - стоїмо, машин НЕМАЄ. Якесь чудо, скориставшись цим, лізе!

Кажу малому, подивися синку - тьотя, походу, безсмертна. І, до того ж , безмозгла!

Дочекалися зеленого,  тьоту доганяє (як виявилося) її дочка, чи хз, і бігом щось там шепоче.

Ніякої іншої реакції з її сторони не було. Якби щось сказала, то я б знайшов що додати.

Опубліковано

Між тим це нормальний лайіхак.

Якщо ти зупинився пропустити пішохода,глянув у зеркало,а там в другому ряду їде авто,що не збирається пропускати,то посигналь пішоходу.Він якраз перед тобою.

Можна й пару жестів показати .

Опубліковано
24 minutes ago, Zheny@ said:

Перечитав пост-старт.

Ключовими словами було "старша жіночка".  Це ще совковий менталітет - зобов'язані пропоустити. Зобов'язані стати. Зобов'язані...

Так зобов'язані. АЛЕ!!!  Для тих зобов'язань є море передумов!

Повинен стати, якщо ти на переході ідеш (впевнившись, що нікому не заважатимеш), а не летіти типу "це ж переход!, йопт!"

Повинен пропустити, якщо ти теж не бикуєш і не ведеш себе як Халк.

От буквально на днях (класично - старша жіночка)  вилетіла на проїжджу частину до маршрутки, яка стояла на світлофорі, бо вона її провтикала (не встигла / водій биканув не дочекався) на зупинці, і давай гатити в двері - пусти! Водій показує далі - за перехід. Вона летить не дивлячись нікуди через дорогу - їй сигналять, а їй пофіг - летить, бо не встигає.  (Якась маршрутка на Промінь, вірю вони не часто ходять, але ризикувати життям, щоб зібрати 10 помідорів і 10 огірків?)

Угу, радянське виховання (все загальне, нічого свого) помножене на полішуцький менталітет (нехай в мене корова здохне, аби в сусіда здохло дві) гадить багато де, і на дорозі в тому числі. Перша і єдина думка - про свою сраку, причому втіхаря, щоб ніхто не бачив.

Класика, хулі. "Нє ну а шо, я тут переходжу вже 30 років, шо я буду ото на ваші світлофори дивитись чи шо?", "Зараз я бігом перебіжу" і хіт "Нічого страшного, захоче - зупиниться". <_<

Опубліковано

Походу ніде так не ходять на червоний пішоходи,як напроти Салюта до Гостинця.

Може того,що зелене пішоходам там недовго горить.

Опубліковано
Щойно, Nokian сказано:

Походу ніде так не ходять на червоний пішоходи,як напроти Салюта до Гостинця.

Може того,що зелене пішоходам там недовго горить.

Там є момент, коли біля "Троянди" червоний і машин до переходу немає. Тим і користуються.

Опубліковано
20 минут назад, Nokian сказал:

Між тим це нормальний лайіхак.

Якщо ти зупинився пропустити пішохода,глянув у зеркало,а там в другому ряду їде авто,що не збирається пропускати,то посигналь пішоходу.Він якраз перед тобою.

Можна й пару жестів показати .

Краще не експерементуй, люди по різному реагують на сигнал, один стає, а другий навпаки біжить, і в яку сторону він побіжить нікому не відомо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...