Перейти до змісту

Розширення меж міста Луцька

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
34 хвилин тому, Bliksss сказано:

Громада утримує лікарню

Якщо я не житель Луцька,а лягаю ,наприклад у міську лікарню,то плачу+400грн+все платно.

• Відповідей 277
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 хвилин тому, igrok сказано:

Якщо я не житель Луцька,а лягаю, наприклад у міську лікарню,то плачу+400грн+все платно.

що саме платно?

тих коштів, які виділяє держава (Київ) ледь вистачає на зп, комуналку і якийсь мізер на харчування та медикаменти, все інше - купує місцевий бюджет, ну і за рахунок надання платних послуг (якщо щось залишається після дерибану). Тому, у всіх містах - нормальна практика, коли для не місцевих громадян - прийом лікаря безкоштовний, а от аналізи і обстеження - платні, що не так?

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

що саме платно?

Прописка,якщо не Луцька ,то трохи більше року назад в касу платила жінка приблизно 360 грн.Це в міській лікарні,(в неї там свої прибамбаси,лікар знайома і т.д.)мені було потрібно,то я користувався послугами обласної лікарні.

Опубліковано
7 хвилин тому, igrok сказано:

Прописка,якщо не Луцька ,то трохи більше року назад в касу платила жінка приблизно 360 грн.

приєднуйтесь до Луцька і буде луцька прописка. Голови сільрад розказують тільки про мінуси а про плюси мовчать.

Опубліковано
1 хвилина тому, SΩLΩMΩN сказано:

приєднуйтесь до Луцька і буде луцька прописка

В мене є квартира в Луцьку,можу прописатися.Але це мені не потрібно.А про це трохи докладніше,якщо можна.

5 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

а про плюси мовчать.

Опубліковано
6 хвилин тому, igrok сказано:

А про це трохи докладніше,якщо можна.

Ви ж це все знаєте.

По-перше, сільські жителі, приєднавшись до Луцька, отримують всі ті права й можливості, які мають міські жителі, починаючи від картки лучанина для проїзду в електротранспорті, тобто пільговики їздитимуть безплатно. Не виникатиме проблем зі школами, адже значна частина дітей із приміських сіл ходить у луцькі школи, а також – з дитячими садочками й спортивними, музичними, художніми школами. От, наприклад, якщо говорити про Прилуцьке, то швидку раніше треба було викликати через Ківерці, якщо треба було розв’язувати якісь проблеми з різними службами – це все також було зав’язано на Ківерцях. А село ж – одразу за Луцьком. Тобто в разі приєднання сільські жителі користуватимуться інфраструктурою нарівні з лучанами.

Опубліковано

І ще власники землі сіл, які приєднаються до Луцької ОТГ зможуть їх дорожче продати.

«Стосовно землі, то завжди була така лякалка: місто прийде і землю забере. Але це не 1917 рік. Ніхто не прийде і не буде забирати землю. Такі чутки поширювали сільські голови, які виступали проти приєднання. Зрозуміло, що Луцьк буде планувати свій розвиток у нових просторових координатах. Можна буде реалізовувати великі інфраструктурні проєкти. Та й ціна землі у Луцькій міській ОТГ зросте суттєво. Люди виграють у ціні землі, бо це стає земля міської ОТГ».

Опубліковано
17 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Ви ж це все знаєте.

Звичайно знаємо.Того і не хочемо.Нехай в Луцьку спочатку наведуть лад з дорогами,освітленням в межах існуючих територій,тоді і села потягнуться.Нам заложили бруківкою вулицю,зробили сучасне освітлення,як би належали до Луцька,то цього б не мали 100%.Я ніякими благами,які може надати *картка лучанина* не користуюся.Я так проаналізував,так заробляю собі на життя не в Луцьку,а в місті тільки витрачаю кошти на покупки.Ось і всі *блага*.І до речі,я сам корінний лучанин,майже все життя прожив в Луцьку.

Опубліковано
1 хвилина тому, igrok сказано:

Нам заложили бруківкою вулицю,зробили сучасне освітлення,як би належали до Луцька,то цього б не мали 100%.

я живу в місті і в мене на вулиці немає проблем ні з освітленням ніз дорогами. Все чудово. А з того, що ви написали, я так зрозумів, що у вашому селі є такі проблеми.

Опубліковано
4 хвилин тому, igrok сказано:

я сам корінний лучанин,майже все життя прожив в Луцьку.

а ну тоді зрозуміло, що вам не вигідно. Ви про інших селян не думаєте.

Опубліковано

я живу в місті і в мене на вулиці немає проблем ні з освітленням ніз дорогами

Я трохи краще за вас знаю Луцьк і довше в ньому прожив .І не розповідайте мені про стан доріг і освітлення на окраінах міста.

Опубліковано

Щойно, igrok сказано:

Я трохи краще за вас знаю Луцьк і довше в ньому прожив .І не розповідайте мені про стан доріг і освітлення на окраінах міста.

а я по селах району поїздив трохи. І не треба мені розповідати що там краща інфраструктура ніж в Луцьку.

Опубліковано
3 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

а я по селах району поїздив трохи. І не треба мені розповідати що там краща інфраструктура ніж в Луцьку.

У нас же мова про прилеглі до Луцька села?Так надайте приклад .

В мене відстань від хати до ЦУМу 9 км.

Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

Прилеглого до Луцька села,де інфраструктура гірша ніж прилеглого до цього села району Луцька

мабуть мені пора спати. Не зрозумів яких сіл ви хочете порівняння?

Опубліковано

мабуть мені пора спати. Не зрозумів яких сіл ви хочете порівняння?

Тих сіл які цікавлять Луцьк.Підгайці,Боратин,Струмівка,Липини і тд.Луцьк же не цікавлять дальні села  Луцького району?Луцьку на них начхати.

Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

Тих сіл які цікавлять Луцьк.Підгайці,Боратин,Струмівка,Липини і тд.Луцьк же не цікавлять дальні села  Луцького району?Луцьку на них начхати.

Ви хочете, щоб я порівняв інфраструктуру прилеглих до Луцька сіл з віддаленими від Луцька селами?

П.С. Все-рівно я вас не розумію, крім фрази, що Луцьку на села начхати.

Опубліковано
21 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

В якому з прилеглих до Луцька сіл(вони ж цікавлять Луцьк в першу чергу?)гірша інфраструктура ніж у прилеглих до цих сіл районів Луцька?

Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

В якому з прилеглих до Луцька сіл(вони ж цікавлять Луцьк в першу чергу?)гірша інфраструктура ніж у прилеглих до цих сіл районів Луцька?

а чому ви не хочете, порівнювати населені пункти загалом а розділили на райони? Знаєте, що в Луцьку краще от і вирішили так подати інформацію?

Опубліковано

а чому ви не хочете, порівнювати населені пункти загалом а розділили на райони?

Бо так логічніше,ми ж не будемо порівнювати центр Боратина з центром Луцька.З Боратина в Луцьк це ж по Мамсурова?Так проїдьтеся і скажіть де краще

Опубліковано
3 хвилин тому, igrok сказано:

Бо так логічніше,ми ж не будемо порівнювати центр Боратина з центром Луцька.З Боратина в Луцьк це ж по Мамсурова?Так проїдьтеся і скажіть де краще

Ок, давайте Тарасове і Ковельську.

БІДИ БАГАТОГО СЕЛА ПІД ЛУЦЬКОМ: ШКОЛА-ПУСТКА І РОЗВАЛЕНА ДОРОГА, ЯКА ВЖЕ ЗАБРАЛА ДВА ЖИТТЯ

https://www.volynnews.com/news/society/bidy-bahatoho-sela-pid-lutskom-shkola-pustka-i-doroha-de-ne-rozmynaiu/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...