Перейти до змісту

Aukro закрывается 1 октября

yuraa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилин тому, flashmax сказано:

спецом зарегались, щоб радістю поділитись?

тут таке шоу не пройде

пройде-пройде,

бо цитуючи повідомлення бота ти поширюєш його :(

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене пром юа то гаумно рідкісне інтерфейс кривий та не інтуітивний.

Цікаво що будуть робити з акаунтами покупців, в мене був рейтинг як продавця, так і покупця і що мені його знову добувати.

Хтось напевно віджав бізнес, біглі ті то взагалі якась тупа заглушка, а не сайт, аукро хоть був  трохи топорний інтерфейс зате був інтуїтивно зрозумілий.

Опубліковано
53 хвилин тому, MACCEN сказано:

Як на мене пром юа то гаумно рідкісне інтерфейс кривий та не інтуітивний.

Цікаво що будуть робити з акаунтами покупців, в мене був рейтинг як продавця, так і покупця і що мені його знову добувати.

Хтось напевно віджав бізнес, біглі ті то взагалі якась тупа заглушка, а не сайт, аукро хоть був  трохи топорний інтерфейс зате був інтуїтивно зрозумілий.

аукро було не дуже прибуткове, тому його вирішили збути

та ще можлива причина - групу алегро хочуть купити китайці (алібаба або ебей), і аукро було би не в "тему" так само як молоток.

а те що пром и бигл гуамо з кривим пошуком - то не тільки ваша думка.

я особисто удалив профиль продавця з прому.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
5 хвилин тому, Barugan сказано:

В кого які думки, куди більшість переїхала, де торгуєте-купуєте речі? щось здається на нюак, скай не пішов((

щирі патріоти. що скажеш

я особисто на скай пішов. там багатенько уже є продавців

Опубліковано
5 годин тому, flashmax сказано:

там дикий пошук

Skylots аналогічний аукро, но сам сайт недороблений. Все якось в ньому примітивно.
New auction виглядає дещо краще, але до рівня аукро йому ще довго. 
Поки що достойної альтернативи не знайшов.

Опубліковано
20 хвилин тому, Neoks сказано:

Skylots аналогічний аукро, но сам сайт недороблений. Все якось в ньому примітивно.
New auction виглядає дещо краще, але до рівня аукро йому ще довго. 
Поки що достойної альтернативи не знайшов.

скай зараз бета, його пиляють щодня

ну а нюв гарный тому - що у москалят був готовий движок, вони просто клонували русский варіант непамятаю назви

спонсорувати ворогів не збираюсь, навіть якщо нюв буде кращий.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Цитата

В Украине появилась первая соцсеть для предпринимателей

Сегодня, 10:39

В соцсети предприниматели могут создавать профиль и вести свою ленту новостей с товарами.
В Украине появилась первая соцсеть для предпринимателей

В Украине запустили первую социальную сеть для среднего и малого бизнеса - Smarty. Об этом сообщила ЛІГА.net руководитель проекта Янина Устименко.

Проект совмещает особенности соцсети и торговой площадки. От формата социальной сети Smarty взяла наличие профиля с информацией о себе и товаре, подписчиков, лайки, возможность общаться и ленту новостей. От торговой площадки проекту досталась корзина и возможность отслеживать статус товара. 

Цель проекта - предоставить среднему и малому бизнесу канал сбыта, в котором товар не будет теряться на фоне других новостей, говорит Устименко. А продавца при этом будет легко найти, благодаря функции подписки.

На данный момент в соцсети на продажу выставлено 42 товара. И зарегистрирован 41 пользователь - разработчики надеются достичь отметки в миллион.

Пока соцсеть никак не зарабатывает. Регистрация в Smarty бесплатна. Комиссии за продажу товара нет. Зарабатывать проект будет по принципу маркетплейсов - на продвижении товаров и продавцов внутри площадки. Но для этого нужно набрать большое количество участников. В разработку проекта создатели вложили уже около 500 тысяч долларов. 

Также проект планируют выводить на европейский рынок, чтобы украинские производители могли продавать товары за рубеж.

Опубліковано
1 година тому, sss381 сказано:

дурниця якась

хочуть об'єднати не об`єднувальні  речі

вконтакті таке вже давно є - але толку з нього

торгова площадка. має бути саме торговою площадкою

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...