Zevs_Isver Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 22:12 #76 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 22:12 12 хвилин тому, flashmax сказано: спецом зарегались, щоб радістю поділитись? тут таке шоу не пройде пройде-пройде, бо цитуючи повідомлення бота ти поширюєш його
MACCEN Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 05:32 #77 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 05:32 Як на мене пром юа то гаумно рідкісне інтерфейс кривий та не інтуітивний. Цікаво що будуть робити з акаунтами покупців, в мене був рейтинг як продавця, так і покупця і що мені його знову добувати. Хтось напевно віджав бізнес, біглі ті то взагалі якась тупа заглушка, а не сайт, аукро хоть був трохи топорний інтерфейс зате був інтуїтивно зрозумілий.
flashmax Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 06:23 #78 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 06:23 53 хвилин тому, MACCEN сказано: Як на мене пром юа то гаумно рідкісне інтерфейс кривий та не інтуітивний. Цікаво що будуть робити з акаунтами покупців, в мене був рейтинг як продавця, так і покупця і що мені його знову добувати. Хтось напевно віджав бізнес, біглі ті то взагалі якась тупа заглушка, а не сайт, аукро хоть був трохи топорний інтерфейс зате був інтуїтивно зрозумілий. аукро було не дуже прибуткове, тому його вирішили збути та ще можлива причина - групу алегро хочуть купити китайці (алібаба або ебей), і аукро було би не в "тему" так само як молоток. а те що пром и бигл гуамо з кривим пошуком - то не тільки ваша думка. я особисто удалив профиль продавця з прому.
Zeuss Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 21:28 #79 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 21:28 Група компаній Allegro продана за 3.25 млрд американських.
Barugan Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 10:43 #80 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 10:43 В кого які думки, куди більшість переїхала, де торгуєте-купуєте речі? щось здається на нюак, скай не пішов((
flashmax Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 10:47 #81 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 10:47 5 хвилин тому, Barugan сказано: В кого які думки, куди більшість переїхала, де торгуєте-купуєте речі? щось здається на нюак, скай не пішов(( щирі патріоти. що скажеш я особисто на скай пішов. там багатенько уже є продавців
jack74 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 10:56 #82 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 10:56 ще не можете ніяк Аукро похоронити? ПиСи: запрошую до обговорення у відповідну тему
AnimaNoir Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 15:45 #83 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 15:45 Пром доволі хороша штука, але за однієї умови. Якщо башляти туди гроші. І для оптових продажів.
flashmax Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 17:10 #84 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 17:10 там дикий пошук
Neoks Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:46 #85 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:46 5 годин тому, flashmax сказано: там дикий пошук Skylots аналогічний аукро, но сам сайт недороблений. Все якось в ньому примітивно. New auction виглядає дещо краще, але до рівня аукро йому ще довго. Поки що достойної альтернативи не знайшов.
flashmax Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 23:10 #86 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 23:10 20 хвилин тому, Neoks сказано: Skylots аналогічний аукро, но сам сайт недороблений. Все якось в ньому примітивно. New auction виглядає дещо краще, але до рівня аукро йому ще довго. Поки що достойної альтернативи не знайшов. скай зараз бета, його пиляють щодня ну а нюв гарный тому - що у москалят був готовий движок, вони просто клонували русский варіант непамятаю назви спонсорувати ворогів не збираюсь, навіть якщо нюв буде кращий.
sss381 Опубліковано 23 Листопада, 2016 в 18:44 #87 Опубліковано 23 Листопада, 2016 в 18:44 Цитата В Украине появилась первая соцсеть для предпринимателей Сегодня, 10:39 http://techno.bigmir.net/technology/1594512-V-Ukraine-pojavilas--pervaja-socset--dlja-predprinimatelej В соцсети предприниматели могут создавать профиль и вести свою ленту новостей с товарами. В Украине запустили первую социальную сеть для среднего и малого бизнеса - Smarty. Об этом сообщила ЛІГА.net руководитель проекта Янина Устименко. Проект совмещает особенности соцсети и торговой площадки. От формата социальной сети Smarty взяла наличие профиля с информацией о себе и товаре, подписчиков, лайки, возможность общаться и ленту новостей. От торговой площадки проекту досталась корзина и возможность отслеживать статус товара. Цель проекта - предоставить среднему и малому бизнесу канал сбыта, в котором товар не будет теряться на фоне других новостей, говорит Устименко. А продавца при этом будет легко найти, благодаря функции подписки. На данный момент в соцсети на продажу выставлено 42 товара. И зарегистрирован 41 пользователь - разработчики надеются достичь отметки в миллион. Пока соцсеть никак не зарабатывает. Регистрация в Smarty бесплатна. Комиссии за продажу товара нет. Зарабатывать проект будет по принципу маркетплейсов - на продвижении товаров и продавцов внутри площадки. Но для этого нужно набрать большое количество участников. В разработку проекта создатели вложили уже около 500 тысяч долларов. Также проект планируют выводить на европейский рынок, чтобы украинские производители могли продавать товары за рубеж.
flashmax Опубліковано 23 Листопада, 2016 в 20:13 #88 Опубліковано 23 Листопада, 2016 в 20:13 1 година тому, sss381 сказано: дурниця якась хочуть об'єднати не об`єднувальні речі вконтакті таке вже давно є - але толку з нього торгова площадка. має бути саме торговою площадкою
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.