Перейти до змісту

Порадьте 7-ми місне сімейне авто

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникає потреба у 7-ми місному сімейному автомобілі. Бус не розглядаю так як багато їзди в місті.

Поки бачу наступні варіанти:

VW Sharan

Toyota Prius +

Toyota Verso

VW Touran певно буде тісний в 7-ми місному варіанті.

Ford-и не сильно хочу - мав колись проблеми із запчастинами на ескорт.

Які ще варіанти можна розглядати? Які недоліки в цих автомобілів? 

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З менших: Мазда 5, Мазда МPV, Мазда Premacy, Опель Зафіра, Мітсубісі Грандіз, Honda Stream, Рено Гранд Сценік, Пежо 307 (308) SW, Сітроен Гранд Пікассо, Kia Carnival, Kia Carens, Шевролет Орландо...

З більших: Пежо 807, Сітроен С8, Рено Еспейс (Гранд Еспейс), Форд Гелексі, Сеат Alhambra, Крайслер Вояджер, Додж Караван, Тойота Превіа, Хонда Одіссей...

Опубліковано

Мій втик.

Авто хочу пригнати з Німеччини під новий закон, тому євро 5. Ну і хочу вкластись до 15-17 тис. у.е.

Опубліковано

Якщо економія не на першому місці, то Грандіз м'яка і комфортна машинка...і автомат є, і доворі шустра. Хоча... сім місць там з натяжкою.

P.S. Сам зараз цікавлюсь саме цією темою. Хочу свою Мазду 5 поміняти на схоже 7-місне авто з коробкою-автомат (хоча б 6-ти МКПП) і круїзом. Під новий закон напевно не попадаю, так як бюджет біля 10 тис $.

Опубліковано
49 минут назад, sergkots сказал:

Бус не розглядаю так як багато їзди в місті

Версо довжина 4370

ширина  1770

Шаран довжина 4854

ширина  1740

бус транспортер Т4 довжина  4707

ширина        1840

бус віто               довжина  4659

ширина   1880

Я так розумію, що незалежно від покоління цих бусів і мінівенів ( бо я не дивився на покоління коли розміри шукав) розміри залишаются більш меньш сталими. То в чому прикол вищенаведеної цитати, не розумію

Опубліковано
6 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Версо довжина 4370

ширина  1770

Шаран довжина 4854

ширина  1740

бус транспортер Т4 довжина  4707

ширина        1840

бус віто               довжина  4659

ширина   1880

Я так розумію, що незалежно від покоління цих бусів і мінівенів ( бо я не дивився на покоління коли розміри шукав) розміри залишаются більш меньш сталими. То в чому прикол вищенаведеної цитати, не розумію

Думав, що буси довші...

Опубліковано

багато цінної інформації тут http://forum.autoua.net/postlist.php?Cat=0&Board=carchoice  , але потрібно відсіяти *зьорна от плєвєл*, тобто сидіти читати не один день, а не так з бухти барахти. Оприділитися більш меньш по моделям й потім *курити* профільні форуми по *болячкам* конкретно взятої моделі, конкретно взятого року випуску, з конкретно взятим мотором і т.д

Опубліковано

Подивився дизельні Віто - витрата пального десь на 1-2 л буде більше порівняно із дизельним шараном. 

Опубліковано

Є ще семимісна версія Logan MCV, автомата там правда не буде (тай на дальні поїздки він особо не потрібен, всеодно їдеш на 5-й передачі). Зате дешева в експлуатації, бо на базі "бюджетника" до якого в неважливі місця можна ставити румунські з/ч ASAM, по-ціні як до Жигуля ) Підвіска там "невбиваєма", роблена під румунські дороги, які (на той час) не відрізнялись від наших.

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Їздили - підвіска не сподобалась. У нас зараз Гольф плюс - значно комфортніше.

То мо варто заглядати на щось типу Vito ?

Опубліковано
12 минуты назад, Zheny@ сказал:

Ніхто не згадав Opel Zafira

1 час назад, Юріч сказал:

Опель Зафіра

43 минуты назад, MANJAK11 сказал:

То в чому прикол вищенаведеної цитати, не розумію

Як на мене, буси не такі зручні в місті, по стилю їзди, по комфорту, на поворотах креняться надто...та й перероблений вантажний бус, це далеко не заводський мінівен, по салону, по підвісці... Це суто моя думка, так як 5 років до цього їздив на переробленому Сітроєн Джампі, зараз на Мазда 5 - різниця в класі і комфорті відчутна...Хоча раніше захищав тут свій Джампі))). Все познається в порівнянні...

Опубліковано
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

То мо варто заглядати на щось типу Vito ?

Ніколи не їздив. Хтось може сказати як вони по комфорту, витрата пального в місті?

Опубліковано
8 минут назад, Юріч сказал:

Як на мене, буси не такі зручні в місті, по стилю їзди, по комфорту, на поворотах креняться надто...та й перероблений вантажний бус, це далеко не заводський мінівен, по салону, по підвісці... Це суто моя думка, так як 5 років до цього їздив на переробленому Сітроєн Джампі, зараз на Мазда 5 - різниця в класі і комфорті відчутна...Хоча раніше захищав тут свій Джампі))). Все познається в порівнянні...

так людина *звідти* гнати збираєтся, відповідно скоріше за все, буде *чистий пасажир*, а не перероблений, відповідно й підвіска друга. В любову випадку, людина відкинула буси ввіду розмірів, я на цифрах доказав, що вони (буси) по розмірам нічим від мінівенів не відрізняются. На трасі можливо то і є недолік, що на поворотах кренятся, але то на яких то швидкостях, та й по наших дорогах, треба *літати*, щоб крени стали реально дискомфортими ? В місті тим більше. Ну і головне ще взнати, скільки те все добро *там* вартує в середньому, бо можна вибирати і те і се, а воно в бюджет може не влізти

Опубліковано
14 минуты назад, Юріч сказал:

.та й перероблений вантажний бус, це далеко не заводський мінівен, по салону, по підвісці

це коли він пустий :), а як запакуєш *під потолок*, то нічо, мьякий стає :):):)

Опубліковано
17 хвилин тому, sergkots сказано:

Ніколи не їздив. Хтось може сказати як вони по комфорту, витрата пального в місті?

Мерс то є мерс. А якщо оригінальний пасажир, а не переробок, то тим паче.

А розхід - багато факторів. Дивився тут.

Опубліковано

Якщо зважусь на бус - то буде пасажир. В принципі є дешеві але пробіг не маленький у всіх. Чув, що Віто буде значно комфортнішим та Т4. Це так? І як Віто в порівнянні із тойотами та фольц шараном? Можливо хто їздив на перелічених авто?

Опубліковано
14 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Мерс то є мерс. А якщо оригінальний пасажир, а не переробок, то тим паче.

А розхід - багато факторів. Дивився тут.

Добре п’є. 

По витраті пального пріус плюс певно буде лідером економії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...