Перейти до змісту

Ария

@Andrew@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2) Шо-шо, а текстура пані Пушкіної викликає повагу - не кожен автор здатен на написання таких інтелектуальних творів з глибоким смислом і нестандартною грою рим (серед митців вважаються попсовими вірші, в яких іменники римуються з іменниками, дієслова з дієсловами і т.д.).

Тєкстура М. Пушкіної, музика Стіва Харріса та Едріана Сміта, іспалняєцца впєрвиє. :90:

3) Це - ще один камінь в город Арії: виявляється, вони не тільки хрєноваті композитори, а ще й вірші писати не вміють.

Ну да, бо "текстуру" їм Пушкіна писала.

4) Менше з тим, у Європі Арія в респекті. Інакше чого б сам Удо Діркшнайдер ломився би в Росію й вчив цю надскладну для іноземців мову лише для того, щоб заспівати в дуеті з Кіпеловим?

Запросили для власного піару, то й ломився... Удо побухать не дурак :D

Доречі, під час прем'єри їх спільної пісні "Штіль", до Діркшнайдера підійшов гітарист групи Калинов Мост і давай засипати його компліментами: мол, чувак, ти такий крутий, я все життя тебе вважав кумиром, і зараз боготворю... У відповідь Удо демонстративно відвернувся і пішов собі...

Удо - зачот. Хто такий Калинов Мост хоча б в Німеччині чи хоча б в Польші ? Може він на той момент був втомлений (бухати з арійцями) :lol:

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Блін! Чуваки! Не гоніть! Якщо подивитись відеозаписи Арії, то можна побачити, що і музикантів були (є) навіть футболки Айрон Мейдена!

Скажу чесно, сам вислуховував - є моменти повністю взяті з Айрона (з творчістю інших груп сильн оне знайомий, так що сказати не можу), але й що з того? Вони ніколи самі цього не тримали в таємниці! Плюс візьміть слова Пушкіної, сильні вокали Кипелова і Беркута - получається пушка!

Висококласний хеві метал! Драйвові чуваки лабають не по-деццкі! А ви тут про якийсь плагіат говорите! Плагіат є в кожного музиканта! Він навіть про нього і сам знати може не завжди! Моя думка - Арія висококласна група! І єдина з пострадянських, яка вміє грати хеві - все решта, що я слухав відстає дуже і дуже далеко!

Хоча останні альбоми мені не дуже!(( Могли б і краще!!!

Опубліковано
Висновок: Арію варто слухати тим, хто на цій музиці виріс, і тим, хто любить поностальгувати. Любителям нео-панку і ню-металу я би йти на концерт не радив, щоб в них не склалося хибної думки про те, що олдовий метал нічим не краще сучасних напрямків.

Не согласен, так как на єтой музыке я не рос, и начал в серйоз ее слушать сравнительно не так давно, и слушаю я в основном нью-метал, но Арию очень даже уважаю, и она мне нравиться ,хоть никакой ностальгии я не испытываю, и тем более плевать хотел на мнение тех кто говорит что все их творчество это чистой воды плагиат. ИМХО надо уметь отличать, классику от новинок, но понимать что в обоих сторонах может быть по настоящему качественная музыка.

Опубліковано

Во-во! Правильно! По суті різниці немає, чи виріс ти на цій музиці ч ипрост овон атобі подобається ,чи тобі подобається тільки 5-6 пісень і тим більше вже плювати треба на чужу думку в таких справах! Подобається - іди і слухай, не подобається мовчи! а то в принципі як поритись добре, то обгадити можна любу групу! А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!

Опубліковано
А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!

Щоб обсир@ти автомобіль Таврія - необов"язково його самому складати і т.д.

Опубліковано
А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!

рівняєш механіку і творчість????

ай-ай-ай...

Опубліковано

Ну це не зовсім одне і те ж! але якщо ти так вважаєш, то твоя справа - маєш право!

Більше спорити не буду, просто надоїло, що якщо люди роблять класно свою справу і вони відомі, то починає на них виливатись куча бруду!

А прочитав твої пости, то ти слухаєш групи які є маловідомими: я розумію - є зараз така мода серед нефорів видерти якусь маловідому групку і казати - от вона класну музику валить, і так як ніхто її майже не чув і сказати нічого про неї не може, то вважається, що ти блеснув інтелектом!

Опубліковано
А прочитав твої пости, то ти слухаєш групи які є маловідомими: я розумію - є зараз така мода серед нефорів видерти якусь маловідому групку і казати - от вона класну музику валить, і так як ніхто її майже не чув і сказати нічого про неї не може, то вважається, що ти блеснув інтелектом!

Улибнув ;)

Тепер ще раз перечитай мої пости і знайди, де я таке писав. Не видавай свої умовиводи за чужі. ОК?

Опубліковано

1. "...A7ie, які грають на синтезаторах важче, ніж багато мітолістів разом узятих, але це не рок ? І не продаються мільйонними тиражами. Я краще буду слухати такий "не рок", ніж рок від Aerosmith "

Прикінь надибав!!!)))) Ну чим не підтвердження моїх слів! як тобі не ай-ай-ай: пишеш, а потім забуваєш сам, що пишеш! Вас в Луцьку таких "теоретіків" багацько набралось)))

2. рок-балади це - (десь не знаходжу смайла "Ригання"

особливо, у сборніку, "тіпа мітал болладз-1,2,3 і тд" - тоже твайо твареніє - ще раз вказує, що обсирати це сутність твоїй "роботи" на форумі - ти більше нічим тут не займаєшся!)))

Смішон ти мну! ;):D

Опубліковано
1. "...A7ie, які грають на синтезаторах важче, ніж багато мітолістів разом узятих, але це не рок ? І не продаються мільйонними тиражами. Я краще буду слухати такий "не рок", ніж рок від Aerosmith "

Прикінь надибав!!!)))) Ну чим не підтвердження моїх слів! як тобі не ай-ай-ай: пишеш, а потім забуваєш сам, що пишеш! Вас в Луцьку таких "теоретіків" багацько набралось)))

А ти практик ?

І що ти підтвердив? Що мені нецікаво слухати заїжджену до дірок музику, в цьому щось є кримінальне ?

2. рок-балади це - (десь не знаходжу смайла "Ригання"

особливо, у сборніку, "тіпа мітал болладз-1,2,3 і тд" - тоже твайо твареніє - ще раз вказує, що обсирати це сутність твоїй "роботи" на форумі - ти більше нічим тут не займаєшся!)))

Смішон ти мну! ;):D

"Когда Вы говорите, то создается впечатление, что Вы бредите" © Шурик в "ИВ меняет профессию".

Я думаю, що не варто далі продовжувати, бо це переростає в сварку...

То не варто було й починати.

Опубліковано

Іш какой ти?! Не хочеш заспокоюватись?! Все-таки хочеш, щоб останнє слово було за тобою!?

1. Звичайно я практик, я слухаю те що мені подобається, не зважаючи не на чию думку, і буду слухати поки мені пісня чи група не остоп..здить, а коли заскучась за нею, знову почну слухати - і плювати мені, що група відома!

2. Нічого такого кримінального в тому, що ти слухаєш якусь "незаїжджену" музику немає , я сам деякі групи маловідомі слухаю, які грають достойну музику і що з того? Є пісня, яка мені подобається - прекрасно, немає, то я навіть і хоч це буде мегагалактична ЗВІЗДА слухати не буду!

3. А по поводу "Когда Вы говорите, то создается впечатление, что Вы бредите" - так я тут ваще не вдупляю, ти це про що, чувак??? Мабуть просто не знайшлось контраргументів - правда вона і є правда ,от так то...

4. І дійсно, не варто буо починати, всеодно ніхто нікому, як завжди, нічого не докаже)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Лично я начала слушать Арию с прошлого года! Отыскала в нете и решила послушать, тем более отец рекомендовал. Послушала, понравилось, скачала. Я сравнивала Арию С КИПЕЛОВЫМ и Арию С БЕРКУТОМ разница чувствуется, но Ария есть Ария, и от перемены солиста музыка не поменялась. Они играют великолепно, песни просто супер! Вспомните, сколько раз менялся состав Арии! Она жива и никогда не умрёт, даже если солиста в ней совсвем не будет!

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Вчора вийшов в світ DVD з концерту 3 квітня, де вперше з часу розпаду, Кіпелов взяв участь у концерті Арії

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1236183 DVD

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1235132 DVD-Rip

Завтра наступний концерт з ним в Пітері

• 4 місяця потому...
Опубліковано

ххх: Помню, когда 3 года тому назад, на концерте Rage/Кипелог в финальном джеме Пиви, Смольский и Кипелогцы исполнили Judas Priest "Jawbreaker"... Так вот, немало фэнов Арии/Кипелова возмущались, зачем нужно было петь Встань, Страх Преодолей по-аглицки да еще в вольной обработке. Забавно, но грустно все-таки...

© http://bash.org.ru/abyss

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Беркут в частности прославился тем, что с концерта в Луцке его вынесли в автобус в ящике для аппаратуры, так как давать автографы было в западло © народная молва :smile3:

Второй слух был по поводу приезда Кипелого на следующей неделе после концерта Арии. вместо него приехаланедоехала потрясти булками Алена Апина © суровая реальность на букву "А"

И наконец, при съемках клипа "Штиел" было пропито семь снегоходов, три стратокастера и полковая касса ВИА "UDO" на тридцать восемь лет вперед © надежный источник в Куршавеле

• 2 тижня потому...
Опубліковано

0fb7ab0e32ca.jpg

Скачать:

1. Поле Битвы

2. На Крыльях Ветра

3. Попурри

Прослушать:

"ПОЛЕ БИТВЫ" (В.Дубинин/М.Пушкина)

cоло-гитара - С.Попов

записано в Студии Дворца Молодёжи

режиссёр - Иван Евдокимов

продюсер - Виталий Дубинин

"НА КРЫЛЬЯХ ВЕТРА" ("Князь Игорь" - А.Бородин/обработка В.Холстинина)

cоло-гитара - В.Холстинин

записано в студии "Ария-Рекордс"

режиссёр - Дмитрий Калинин

продюсер - Владимир Холстинин

ПОПУРРИ (АРИЯ)

запись с концерта "АРИЯ ХХ ЛЕТ", ДС "Лужники", Москва, 08.10.05.

сведено в студии "Ария-Рекордс"

режиссёр - Дмитрий Калинин

продюсеры - В.Холстинин и В.Дубинин

мастеринг - Сергей Боголюбский

художник - Лео Хао

дизайн - Тимофей Щербаков

® Холстинин, Дубинин, Пушкина

© АРИЯ 2009

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...