SunSeth Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 20:03 #51 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 20:03 2) Шо-шо, а текстура пані Пушкіної викликає повагу - не кожен автор здатен на написання таких інтелектуальних творів з глибоким смислом і нестандартною грою рим (серед митців вважаються попсовими вірші, в яких іменники римуються з іменниками, дієслова з дієсловами і т.д.). Тєкстура М. Пушкіної, музика Стіва Харріса та Едріана Сміта, іспалняєцца впєрвиє. 3) Це - ще один камінь в город Арії: виявляється, вони не тільки хрєноваті композитори, а ще й вірші писати не вміють. Ну да, бо "текстуру" їм Пушкіна писала. 4) Менше з тим, у Європі Арія в респекті. Інакше чого б сам Удо Діркшнайдер ломився би в Росію й вчив цю надскладну для іноземців мову лише для того, щоб заспівати в дуеті з Кіпеловим? Запросили для власного піару, то й ломився... Удо побухать не дурак Доречі, під час прем'єри їх спільної пісні "Штіль", до Діркшнайдера підійшов гітарист групи Калинов Мост і давай засипати його компліментами: мол, чувак, ти такий крутий, я все життя тебе вважав кумиром, і зараз боготворю... У відповідь Удо демонстративно відвернувся і пішов собі... Удо - зачот. Хто такий Калинов Мост хоча б в Німеччині чи хоча б в Польші ? Може він на той момент був втомлений (бухати з арійцями)
Psevdorocker Опубліковано 7 Травня, 2008 в 07:37 #52 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 07:37 Блін! Чуваки! Не гоніть! Якщо подивитись відеозаписи Арії, то можна побачити, що і музикантів були (є) навіть футболки Айрон Мейдена! Скажу чесно, сам вислуховував - є моменти повністю взяті з Айрона (з творчістю інших груп сильн оне знайомий, так що сказати не можу), але й що з того? Вони ніколи самі цього не тримали в таємниці! Плюс візьміть слова Пушкіної, сильні вокали Кипелова і Беркута - получається пушка!Висококласний хеві метал! Драйвові чуваки лабають не по-деццкі! А ви тут про якийсь плагіат говорите! Плагіат є в кожного музиканта! Він навіть про нього і сам знати може не завжди! Моя думка - Арія висококласна група! І єдина з пострадянських, яка вміє грати хеві - все решта, що я слухав відстає дуже і дуже далеко! Хоча останні альбоми мені не дуже!(( Могли б і краще!!!
VINNI_POOH Опубліковано 12 Травня, 2008 в 13:56 #53 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 13:56 Висновок: Арію варто слухати тим, хто на цій музиці виріс, і тим, хто любить поностальгувати. Любителям нео-панку і ню-металу я би йти на концерт не радив, щоб в них не склалося хибної думки про те, що олдовий метал нічим не краще сучасних напрямків.Не согласен, так как на єтой музыке я не рос, и начал в серйоз ее слушать сравнительно не так давно, и слушаю я в основном нью-метал, но Арию очень даже уважаю, и она мне нравиться ,хоть никакой ностальгии я не испытываю, и тем более плевать хотел на мнение тех кто говорит что все их творчество это чистой воды плагиат. ИМХО надо уметь отличать, классику от новинок, но понимать что в обоих сторонах может быть по настоящему качественная музыка.
Psevdorocker Опубліковано 13 Травня, 2008 в 05:19 #54 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 05:19 Во-во! Правильно! По суті різниці немає, чи виріс ти на цій музиці ч ипрост овон атобі подобається ,чи тобі подобається тільки 5-6 пісень і тим більше вже плювати треба на чужу думку в таких справах! Подобається - іди і слухай, не подобається мовчи! а то в принципі як поритись добре, то обгадити можна любу групу! А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!
SunSeth Опубліковано 13 Травня, 2008 в 05:45 #55 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 05:45 А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!Щоб обсир@ти автомобіль Таврія - необов"язково його самому складати і т.д.
Forever Autumn Опубліковано 13 Травня, 2008 в 05:51 #56 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 05:51 А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!Щоб обсир@ти автомобіль Таврія - необов"язково його самому складати і т.д.рівняєш механіку і творчість????ай-ай-ай...
SunSeth Опубліковано 13 Травня, 2008 в 06:15 #57 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 06:15 Дизайн - це теж творчість.
Psevdorocker Опубліковано 13 Травня, 2008 в 06:32 #58 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 06:32 А попробуйте сотворити щось стояще - це надзвичайно важко, а обсирати все і гадити завжди легко!Щоб обсир@ти автомобіль Таврія - необов"язково його самому складати і т.д.Ну це не зовсім одне і те ж! але якщо ти так вважаєш, то твоя справа - маєш право! Більше спорити не буду, просто надоїло, що якщо люди роблять класно свою справу і вони відомі, то починає на них виливатись куча бруду!А прочитав твої пости, то ти слухаєш групи які є маловідомими: я розумію - є зараз така мода серед нефорів видерти якусь маловідому групку і казати - от вона класну музику валить, і так як ніхто її майже не чув і сказати нічого про неї не може, то вважається, що ти блеснув інтелектом!
SunSeth Опубліковано 13 Травня, 2008 в 06:45 #59 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 06:45 А прочитав твої пости, то ти слухаєш групи які є маловідомими: я розумію - є зараз така мода серед нефорів видерти якусь маловідому групку і казати - от вона класну музику валить, і так як ніхто її майже не чув і сказати нічого про неї не може, то вважається, що ти блеснув інтелектом! Улибнув Тепер ще раз перечитай мої пости і знайди, де я таке писав. Не видавай свої умовиводи за чужі. ОК?
Psevdorocker Опубліковано 13 Травня, 2008 в 07:26 #60 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 07:26 1. "...A7ie, які грають на синтезаторах важче, ніж багато мітолістів разом узятих, але це не рок ? І не продаються мільйонними тиражами. Я краще буду слухати такий "не рок", ніж рок від Aerosmith " Прикінь надибав!!!)))) Ну чим не підтвердження моїх слів! як тобі не ай-ай-ай: пишеш, а потім забуваєш сам, що пишеш! Вас в Луцьку таких "теоретіків" багацько набралось))) 2. рок-балади це - (десь не знаходжу смайла "Ригання" особливо, у сборніку, "тіпа мітал болладз-1,2,3 і тд" - тоже твайо твареніє - ще раз вказує, що обсирати це сутність твоїй "роботи" на форумі - ти більше нічим тут не займаєшся!))) Смішон ти мну!
Psevdorocker Опубліковано 13 Травня, 2008 в 07:40 #62 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 07:40 Я думаю, що не варто далі продовжувати, бо це переростає в сварку...
SunSeth Опубліковано 13 Травня, 2008 в 07:41 #63 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 07:41 1. "...A7ie, які грають на синтезаторах важче, ніж багато мітолістів разом узятих, але це не рок ? І не продаються мільйонними тиражами. Я краще буду слухати такий "не рок", ніж рок від Aerosmith "Прикінь надибав!!!)))) Ну чим не підтвердження моїх слів! як тобі не ай-ай-ай: пишеш, а потім забуваєш сам, що пишеш! Вас в Луцьку таких "теоретіків" багацько набралось))) А ти практик ? І що ти підтвердив? Що мені нецікаво слухати заїжджену до дірок музику, в цьому щось є кримінальне ? 2. рок-балади це - (десь не знаходжу смайла "Ригання"особливо, у сборніку, "тіпа мітал болладз-1,2,3 і тд" - тоже твайо твареніє - ще раз вказує, що обсирати це сутність твоїй "роботи" на форумі - ти більше нічим тут не займаєшся!))) Смішон ти мну! "Когда Вы говорите, то создается впечатление, что Вы бредите" © Шурик в "ИВ меняет профессию". Я думаю, що не варто далі продовжувати, бо це переростає в сварку... То не варто було й починати.
Psevdorocker Опубліковано 13 Травня, 2008 в 08:07 #64 Опубліковано 13 Травня, 2008 в 08:07 Іш какой ти?! Не хочеш заспокоюватись?! Все-таки хочеш, щоб останнє слово було за тобою!? 1. Звичайно я практик, я слухаю те що мені подобається, не зважаючи не на чию думку, і буду слухати поки мені пісня чи група не остоп..здить, а коли заскучась за нею, знову почну слухати - і плювати мені, що група відома!2. Нічого такого кримінального в тому, що ти слухаєш якусь "незаїжджену" музику немає , я сам деякі групи маловідомі слухаю, які грають достойну музику і що з того? Є пісня, яка мені подобається - прекрасно, немає, то я навіть і хоч це буде мегагалактична ЗВІЗДА слухати не буду! 3. А по поводу "Когда Вы говорите, то создается впечатление, что Вы бредите" - так я тут ваще не вдупляю, ти це про що, чувак??? Мабуть просто не знайшлось контраргументів - правда вона і є правда ,от так то...4. І дійсно, не варто буо починати, всеодно ніхто нікому, як завжди, нічого не докаже)))
Iron Death Опубліковано 14 Травня, 2008 в 17:30 #65 Опубліковано 14 Травня, 2008 в 17:30 Да не сваріться! Краще посмійтеся з боянчега веселого http://lurkmore.ru/Смехуечки:Арея#.D0.98.D....80.D0.B8.D1.8F
Forever Autumn Опубліковано 14 Травня, 2008 в 21:11 #66 Опубліковано 14 Травня, 2008 в 21:11 Артур Синичкин :lol: :lol: :lol: :lol:
Psevdorocker Опубліковано 15 Травня, 2008 в 10:22 #67 Опубліковано 15 Травня, 2008 в 10:22 Прикольний сайтец! Треба буде там почитати всяких приколів))))))))
Kate Опубліковано 17 Червня, 2008 в 16:19 #68 Опубліковано 17 Червня, 2008 в 16:19 Лично я начала слушать Арию с прошлого года! Отыскала в нете и решила послушать, тем более отец рекомендовал. Послушала, понравилось, скачала. Я сравнивала Арию С КИПЕЛОВЫМ и Арию С БЕРКУТОМ разница чувствуется, но Ария есть Ария, и от перемены солиста музыка не поменялась. Они играют великолепно, песни просто супер! Вспомните, сколько раз менялся состав Арии! Она жива и никогда не умрёт, даже если солиста в ней совсвем не будет!
Tarzanych Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 20:44 #69 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 20:44 Вчора вийшов в світ DVD з концерту 3 квітня, де вперше з часу розпаду, Кіпелов взяв участь у концерті Аріїhttp://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1236183 DVDhttp://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1235132 DVD-RipЗавтра наступний концерт з ним в Пітері
Xatabich Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 23:09 #70 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 23:09 Псибы, заценим)
imp13 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 08:33 #71 Опубліковано 26 Березня, 2009 в 08:33 ххх: Помню, когда 3 года тому назад, на концерте Rage/Кипелог в финальном джеме Пиви, Смольский и Кипелогцы исполнили Judas Priest "Jawbreaker"... Так вот, немало фэнов Арии/Кипелова возмущались, зачем нужно было петь Встань, Страх Преодолей по-аглицки да еще в вольной обработке. Забавно, но грустно все-таки...© http://bash.org.ru/abyss
Tarzanych Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 23:16 #72 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 23:16 Фрагмент нової пісні - Ария - Поле БитвыВідео зі студії:Ария - Поле Битвы ч.1Ария - Поле Битвы ч.2
Shkoder Опубліковано 6 Листопада, 2009 в 01:17 #73 Опубліковано 6 Листопада, 2009 в 01:17 Беркут в частности прославился тем, что с концерта в Луцке его вынесли в автобус в ящике для аппаратуры, так как давать автографы было в западло © народная молва Второй слух был по поводу приезда Кипелого на следующей неделе после концерта Арии. вместо него приехаланедоехала потрясти булками Алена Апина © суровая реальность на букву "А" И наконец, при съемках клипа "Штиел" было пропито семь снегоходов, три стратокастера и полковая касса ВИА "UDO" на тридцать восемь лет вперед © надежный источник в Куршавеле
Tarzanych Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 21:55 #74 Опубліковано 15 Листопада, 2009 в 21:55 Скачать: 1. Поле Битвы 2. На Крыльях Ветра 3. Попурри Прослушать: "ПОЛЕ БИТВЫ" (В.Дубинин/М.Пушкина) cоло-гитара - С.Попов записано в Студии Дворца Молодёжи режиссёр - Иван Евдокимов продюсер - Виталий Дубинин "НА КРЫЛЬЯХ ВЕТРА" ("Князь Игорь" - А.Бородин/обработка В.Холстинина) cоло-гитара - В.Холстинин записано в студии "Ария-Рекордс" режиссёр - Дмитрий Калинин продюсер - Владимир Холстинин ПОПУРРИ (АРИЯ) запись с концерта "АРИЯ ХХ ЛЕТ", ДС "Лужники", Москва, 08.10.05. сведено в студии "Ария-Рекордс" режиссёр - Дмитрий Калинин продюсеры - В.Холстинин и В.Дубинин мастеринг - Сергей Боголюбский художник - Лео Хао дизайн - Тимофей Щербаков ® Холстинин, Дубинин, Пушкина © АРИЯ 2009
FOX92 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 09:41 #75 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 09:41 Посилання не працюють((((
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.