Перейти до змісту

COMFORT-02 Бортовий журнал

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@vaz75 В грудні замовив)

Та ще нікуди, по Ковелі 5 км накатав. Можливо він спочатку поїде в Луцьк, а вже потім до мене, але ще не вирішено 

Опубліковано
2 минуты назад, VojinSvitla сказал:

@vaz75 В грудні замовив)

Та ще нікуди, по Ковелі 5 км накатав. Можливо він спочатку поїде в Луцьк, а вже потім до мене, але ще не вирішено 

Та знаю я коли він був замовлений, то вираз такий.

Він ще не в тебе?

Опубліковано

Ну нарешті!!!

І мої вітання прийми! Я рада, що врешті твоя мрія на колесах вже здійснилась! Всі інші теж здійсняться тільки потрібен час)))

Круто виглядає цей апарат, мені подобається)

Опубліковано
37 хвилин тому, vaz75 сказано:

Та знаю я коли він був замовлений, то вираз такий.

Він ще не в тебе?

Ще ні, 5 серпня має бути в Луцьку, можливо і я покатаюсь вулицями губернії) Вся програма тут

@OlgaAlterEgo Дякую) Але ж ти добре знаєш що це лише невдала замінна мрії. Я не про дівчину.

@Ko3bMa Буде тут, на профільному сайті і зроблю паблік в ВК. Блогпост чомусь не подобається, можливо просто мало його юзав

Опубліковано

Дуже радий за тебе... Вітаю!

Сидіння таке, що не в кожного S-класу є )

І до речі, якщо будеш в "губернії", то пиши-дзвони. Може десь разом покрутимо педалі

Post # 666  

З.І. 666 пост - поневолити і завоювати Всесвіт :0115:

Hide  
Опубліковано

@OlgaAlterEgo  Надіюсь)

@rabzy Дякую) Дочекався) Але він напевно спочатку об'їздить пів Волині, вже тоді до мене до береться. Ну по плану, він має бути в Луцьку п'ятого числа. Але ще треба уточнити з конструктором. По плану трайк має з Ковеля в Луцьк приїхати своїм ходом, якщо знайдеться хтось, хто буде їхати. Бо отак зі старту таку дорогу точно не потягну. Завтра все дізнаюсь і відпишусь тут  що і як.

Опубліковано

Вже точно знаю що мій байк і я будуть завтра в Луцьку, о 12:00 на Театральному майдані. Тому якщо хтось має бажання прокататися, спробувати таку техніку, ласкаво прошу)

Опубліковано

Трішки Луцька 05.08

_75l1YsPt5h8R.jpg

_df8RNWBtzL5Y.jpg

Трішки Ковеля 06,08

Після Луцька, на покатушки по Ковелі вже не мав сили, на моєму тадполі їхав чувак з Нетішина.

original-0608vd1.jpg

cb-0608vd8.jpg

cb-0608vd3.jpg

Опубліковано
19 минут назад, Cherman сказал:

На такого файного парубка, та на такому апараті, дівчата повинні самі кидатись, зриваючи при цьому з себе одежу.:)

Терміново тре підвіску підсилити :)

Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Класний девайс.;)

На такого файного парубка, та на такому апараті, дівчата повинні самі кидатись, зриваючи при цьому з себе одежу.:)

Ну якби на ньому був шильдик німецького автопрому, капот під яким не менше двох з половиною літрів і відкидний дах, тоді б так:D

1 година тому, vaz75 сказано:

Терміново тре підвіску підсилити :)

То вже тандем треба)

Хоча маєш рацію, як їхав по бруківці біля замку, здорово не вистачало передньої підвіски)

Опубліковано

І так, перше відео тадпола, дякуючи @Waver  Зйомка, монтаж, аранжеровка теж @Waver

Надіюсь скоро опишу всі його параметри, технічні характеристики і додам процес складання.

Опубліковано
57 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

І так, перше відео тадпола, дякуючи @Waver  Зйомка, монтаж, аранжеровка теж @Waver

о,

а про контактні педалі не думав?

ноги були б зафіксовані на педалях, може було б зручніше

Опубліковано
21 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

о,

а про контактні педалі не думав?

ноги були б зафіксовані на педалях, може було б зручніше

Зараз думаю. Правда до контактів ще треба до рости, на першому думаю просто про ремінці

PowerGrips.jpg

Або тукліпси

Bicycle_pedal,_quill_type,_early_1980s,_

Якщо вкатаюся і дійсно буду багато їздити, тоді і над контакатами подумаю

Опубліковано
29 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

з таких ноги можуть вислизати, при твоїй посадці

Все можливо, відпишу коли спробую.

Не було, а жаль..... Вел якраз для дівчат:D

Користуючись нагодою апнути тему: велосепедисти, підкажіть яким трекером на андроїді користуєтесь? 

Опубліковано
38 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

Не було, а жаль..... Вел якраз для дівчат:D

якщо його доробити трошки то можна ще й руками крутити.....

Опубліковано
6 часов назад, VojinSvitla сказал:

Користуючись нагодою апнути тему: велосепедисти, підкажіть яким трекером на андроїді користуєтесь? 

Sports-tracker

Strava

Runtastic

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...