Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2020 в 20:57 #1401 Опубліковано 13 Травня, 2020 в 20:57 13 хвилин тому, flashmax сказано: купу продавців хочуть переселити у глуш, де не буде покупців, Чому така впевненість? Я писав там десь 30-40 сторінок тому. Мені, як і більшості - похрєну куди їхати на базар. Все одно їхати. Маршрутчики бистро собі порішають перекроять маршрути і кінцеві зупинки! В Епіцентр їздять і нічого! Всіх все влаштовує! 15 хвилин тому, flashmax сказано: скажи що там буде ЖК - всі стануть на сторону базарників принципово Да! І я знову повторюся, якщо скажу, що я не проти базару, я проти срачу, і базару в такому вигляді! 16 хвилин тому, flashmax сказано: а чому не підготовили місце ближче ? між набережною і Стиром купа місця. Ги. Там вже око і руку поклав якийсь не бідний дядько і готується до будівництва того ж ЖК. (мабуть) Вище, на перших сторінках, говорили про те, щоб його перенести до Кільця Львівська / Володимирська / Ковельська. На місце військової частини. МІсця - ТЬМА! Доїзд з 3-х напрямків! Ідеально. Але.. певно причина така ж, яку я вже встиг озвучити в попередньому абзаці...
MANJAK11 Опубліковано 13 Травня, 2020 в 21:35 #1402 Опубліковано 13 Травня, 2020 в 21:35 35 минут назад, Zheny@ сказал: Я писав там десь 30-40 сторінок тому. Мені, як і більшості - похрєну куди їхати на базар. Все одно їхати ну і коли ти останній раз був там на ДПЗ ? чи хочеш сказати, що там нічого не продають ? я пару років назад там мішок капусти купляв 36 минут назад, Zheny@ сказал: В Епіцентр їздять і нічого! Всіх все влаштовує! ну так і у Львов в аквапарк їздять, і нічого, все всіх влаштовує. Скажи брєдово звучить ? Так і твоя фраза
Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2020 в 21:42 #1403 Опубліковано 13 Травня, 2020 в 21:42 6 хвилин тому, MANJAK11 сказано: ну і коли ти останній раз був там на ДПЗ ? чи хочеш сказати, що там нічого не продають ? я пару років назад там мішок капусти купляв ну так і у Львов в аквапарк їздять, і нічого, все всіх влаштовує. Скажи брєдово звучить ? Так і твоя фраза Влаштовує аквапарк і у Львові і у Тернополі. Норм. Що не так?
MANJAK11 Опубліковано 13 Травня, 2020 в 22:04 #1404 Опубліковано 13 Травня, 2020 в 22:04 19 минут назад, Zheny@ сказал: Влаштовує аквапарк і у Львові і у Тернополі. Норм. Що не так? в смислі шо не так ? тебе все влаштовує ? не краще, аби аквапарк був у Луцьку ? Подобаєтся соватись хєр зна куди ? Ладно, проїхали
vampirich Опубліковано 14 Травня, 2020 в 04:55 #1405 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 04:55 9 годин тому, Zheny@ сказано: Чого всі вирішили одразу, що там має бути якийсь ЖК? Там будинки попадають в ту воду. Про будинки на набережній так само говорили. Це раз. Два - у нас же головне квартири швиденько продати, все остальное фігня. І потім будуть довго ходити нові щасливі власники по судах, бо в нового будинку дах тече, тріщини у стінах, опалення не працює, стіна сипеться і т д
case_l Опубліковано 14 Травня, 2020 в 05:30 #1406 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 05:30 34 хвилин тому, vampirich сказано: Про будинки на набережній так само говорили. Це раз. Два - у нас же головне квартири швиденько продати, все остальное фігня. І потім будуть довго ходити нові щасливі власники по судах, бо в нового будинку дах тече, тріщини у стінах, опалення не працює, стіна сипеться і т д може там побудують із врахуванням попередніх помилок
Dima4s Опубліковано 14 Травня, 2020 в 05:59 #1407 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 05:59 30 хвилин тому, case_l сказано: може там побудують із врахуванням попередніх помилок ага. швидше продадуть, щоб нічог оне встигло розвалитись)) шось мені здається що на місці ринку зроблять якісь низькоповерхові офіси з магазинами, силами "інвестора який не палиться" і потихеньку землю під ними також різні полішуки свому пану подарують, бо ж будиночки його. Не дарма ж мунвата, чиновники, аверс і купа гавно сайтів новин так впрягались за знесення ринку
case_l Опубліковано 14 Травня, 2020 в 06:30 #1408 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 06:30 24 хвилин тому, Dima4s сказано: ага. швидше продадуть, щоб нічог оне встигло розвалитись)) шось мені здається що на місці ринку зроблять якісь низькоповерхові офіси з магазинами, силами "інвестора який не палиться" і потихеньку землю під ними також різні полішуки свому пану подарують, бо ж будиночки його. Не дарма ж мунвата, чиновники, аверс і купа гавно сайтів новин так впрягались за знесення ринку та хай хоч "масажні" салони будують , бо те неподобство давно пора облагородити.
Black Опубліковано 14 Травня, 2020 в 06:37 #1409 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 06:37 10 годин тому, flashmax сказано: купу продавців хочуть переселити у глуш, де не буде покупців, їх супротив зрозумілий Я працював як мінімум на трьох підприємствах, які припинили свою діяльність і підприємцем колись був і закрився, і нічого страшного не сталось. Можуть ж на іншому ринку взяти в оренду лоток і торгувати, чи площу, можуть в онлайні продавати, можуть опанувати іншу професію. Їх ж не в газову камеру відправляють. І вони не є власниками землі. Підприємництво пов'язане з ризиками, сьогодні тобі здають офіс чи торгову площу чи місце на ринку, завтра ні. Треба бути до цього готовим. Не бачу причин ви...сь.
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:22 #1410 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:22 2 годин тому, vampirich сказано: Про будинки на набережній так само говорили. Це раз. Ті будинки і мають критичний кут нахилу! І я це чув не від Васі з Дубнівської. А від людей, що там мешкають. 9 годин тому, MANJAK11 сказано: в смислі шо не так ? тебе все влаштовує ? не краще, аби аквапарк був у Луцьку ? Подобаєтся соватись хєр зна куди ? Ладно, проїхали Не буде. Бо "забагато" як для одного регіону аквапарків. Мова про цей вже йшла. А щодо "Соватися хєр зна куда", то давай собі викопаємо своє море і запи*дуємо свій Балі! А чьо? Соватися хєр знає куда! Або Говерлу насиплемо! Чи Снєжку! Хулє, свій гірськолижний курорт! Не вловив сарказму? То я розжую! Якщо мені потрібно буде поїхати на ст. Базар, бо там є щось таке, чого немає на інших базарах, або там буде значно дешевше, то я туди поїду. де б він не був. І не лише я. Всі поїдуть, бо вибору не буде. А якщо зроблять людський доїзд, то тим більше.
Ha3aP Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:28 #1411 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:28 Розумієш Женя, основний посил перенесення ринки із центру місте є те що вони розвели бардак, а ось на ГПЗ, нове місце і т.д. Тільки на ГПЗ переносять старі контейнери і там виходить такий же бардак. Ну і те що буде на місті ринку так ніхто і не говорить, не показують які проекти подають. Все робить втиху...
case_l Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:28 #1412 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:28 3 хвилин тому, Zheny@ сказано: Ті будинки і мають критичний кут нахилу! І я це чув не від Васі з Дубнівської. А від людей, що там мешкають. такий?
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:32 #1413 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:32 1 хвилина тому, case_l сказано: такий? хз. Не міряв не порівнював. Передаю слова мешканців. 1 хвилина тому, Ha3aP сказано: основний посил перенесення ринки із центру місте є те що вони розвели бардак, а ось на ГПЗ, нове місце і т.д. Тільки на ГПЗ переносять старі контейнери і там виходить такий же бардак. Там є купа нових контейнерів. нічого не заважає в'їхати туди. Я прекрасно розумію, що там кругом нерухомість і політика і все решта. Але якщо той "підприємець, що не палиться" таки зробить там порядок, то я за.
case_l Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:32 #1414 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:32 4 хвилин тому, Ha3aP сказано: Розумієш Женя, основний посил перенесення ринки із центру місте є те що вони розвели бардак, а ось на ГПЗ, нове місце і т.д. Тільки на ГПЗ переносять старі контейнери і там виходить такий же бардак. Ну і те що буде на місті ринку так ніхто і не говорить, не показують які проекти подають. Все робить втиху... а як там із запахами на новому місці?
Black Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:33 #1415 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:33 13 хвилин тому, Zheny@ сказано: Якщо мені потрібно буде поїхати на ст. Базар, бо там є щось таке, чого немає на інших базарах, або там буде значно дешевше, то я туди поїду. де б він не був. І не лише я. Всі поїдуть, бо вибору не буде. В мене останній раз таке було в кінці 90-х, я купував там касету Братів Гадюкіних, бо її ніде більше не було ))). А зараз, коли мені треба нетерміново перехідник на американську розетку чи мікросхема, я заказую на Алі і чекаю місяць-півтора, щоб не сунутись на ринок і не шукати там. На пошту мені ближче.
case_l Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:34 #1416 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:34 1 хвилина тому, Black сказано: В мене останній раз таке було в кінці 90-х, я купував там касету Братів Гадюкіних, бо її ніде більше не було )) він вже і тоді був гадюшником?
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:36 #1417 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:36 1 хвилина тому, case_l сказано: він вже і тоді був гадюшником? завжди.
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:38 #1418 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:38 4 хвилин тому, Black сказано: В мене останній раз таке було в кінці 90-х, я купував там касету Братів Гадюкіних, бо її ніде більше не було ))). А зараз, коли мені треба нетерміново перехідник на американську розетку чи мікросхема, я заказую на Алі і чекаю місяць-півтора, щоб не сунутись на ринок і не шукати там. На пошту мені ближче. Тобто, ти туди не ходиш, і не підеш, незалежно де б він не був? Чи якби був під вікном, то сходив би?
Black Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:39 #1419 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:39 4 хвилин тому, case_l сказано: він вже і тоді був гадюшником? Вперше слухав їх в 1989, ще коли 9 років було. Потім десь в 1998 почали студійні касети продаватись, купив усі. Маю ще досі їх. Тоді важко було купити Плач Єремії, Мертвий півень і Гадів. На старому ринку інколи з'являлись. А ринок завжди гадюшником і був.
Black Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:42 #1420 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:42 20 хвилин тому, Zheny@ сказано: Тобто, ти туди не ходиш, і не підеш, незалежно де б він не був? Чи якби був під вікном, то сходив би? На старому ринку не був років з 15, а на Варшавці буваю раз чи два в рік може. Я десь з початку 2000-х за те, щоб ринки взагалі ліквідувати. УСІ. А от продуктові ярмарки для фермерів і селян без перекупів потрібно організовувати раз чи два в тиждень Якби не біда з овочами, частково з фруктами і м'ясом в супермаркетах, відсутністю магазинів з радіодеталями, ринки мені наприклад непотрібні взагалі. І я проти консервних банок таких як Ювант і Гостинець в місті, і прибудов до будинків і бігбордів.
case_l Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:44 #1421 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 07:44 2 хвилин тому, Black сказано: Потім десь в 1998 почали студійні касети продаватись тоді касети були одні з марками і розкладками типу ліцензійні, одні без. Пам'ятаю як в 1997 році купував Rammstein, вони не були ліцензійні.
natalka) Опубліковано 14 Травня, 2020 в 08:45 #1422 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 08:45 1 час назад, Ha3aP сказал: ...Ну і те що буде на місті ринку так ніхто і не говорить, не показують які проекти подають. Все робить втиху... а Ви цікавились цим питанням? По пошуку все знаходиться Цитата Оголошено Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку. Терміни проведення конкурсу І тур – з 20.01.2020 по 23.03.2020 ІІ тур – з 21.04.2020 по 22.06.2020 https://konkurent.ua/publication/50252/ogolosili-konkurs-na-kraschiy-proekt-oblashtuvannya-teritorii-starogo-rinku-umovi/ А це результати першого туру https://www.volynnews.com/news/all/rodelban-na-skhylakh-zamku-ostriv-i-lutska-bessarabka-iak-zminytsia-stare-misto-proyekty/
Nokian Опубліковано 14 Травня, 2020 в 09:01 #1423 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 09:01 1 година тому, Zheny@ сказано: хз. Не міряв не порівнював. Передаю слова мешканців. Там є купа нових контейнерів. нічого не заважає в'їхати туди. Я прекрасно розумію, що там кругом нерухомість і політика і все решта. Але якщо той "підприємець, що не палиться" таки зробить там порядок, то я за. ,, Порядок,, про який ти торочиш- означатиме відсутність конкуренції,ПОВНУ. Не здогадуєшся ,кому це вигідно,а хто заплатить в КІНЦЕВОМУ результаті за це? З кожним днем оленів заганяють все далі ,а вони цьому ще й раді.
MANJAK11 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 09:02 #1424 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 09:02 1 час назад, Zheny@ сказал: нічого не заважає в'їхати туди. безкоштовно мабуть Ну то вьїдь, нашо горбатитись по польшах всяких, овер 10к баксів і торгуй наздоровья
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2020 в 09:18 #1425 Опубліковано 14 Травня, 2020 в 09:18 13 хвилин тому, MANJAK11 сказано: безкоштовно мабуть Ну то вьїдь, нашо горбатитись по польшах всяких, овер 10к баксів і торгуй наздоровья 7 років мова про це йде. Як не більше. Людям пропонували, перевезуть їхні контейнери - безоплатно! Щодо купівлі там - не знаю, ніколи не цікавився. Не хочу. Я з базаром в свій час "зав'язав", і не хочу повертатися. Краще вже "горбатитися по польшах всяких", ніж тут за копійки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.