Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 минут назад, Nokian сказал:

Шановні зловтішники,сьогодні князю приглянулась земля Старого ринку,а завтра під вашою  оселею.

Що тоді заспіваєте 

Тут трошки зовсім інша ситуйовина і багато лучан підтримують той знос.

А ще хочу нагадати як одному напівкнязьку приглянулась парковка біля варшавки і тепер всі двори і дороги навколо ринку заставлені автомобілями.

ПиСи написав і тепер згадав, що ж той самий напівкнязьок причетний і до срачу на старому ринку.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

Багато підтримують, але багато й не підтримують. Навіть якщо 20% хочуть мати базар у зручному місці - з ними теж потрібно рахуватись. 

Опубліковано

Цікаво, до речі, а "Варшавка" ще  нікому очі не муляє, чи в планах і її знести, бо псує  вигляд, чи ще з якоїсь причини?)))))

Опубліковано
2 часа назад, Sh_Ok сказал:

От читаю цю тему, читаю висвітлення ситуації в новинах і розумію:  О боже, нарешті виявлено головну проблему чому наше місто таке недоглянуте. Варто тільки побороти тих клятих базарників і все. Одразу в Луцьк потягнуться нескінченні потоки туристів. Повезуть і долари і євро і гривні. Одразу заживемо.

Ага прям як ринок знесуть то відразу мільйони туристів поїдуть до Луцька і мільйони доларів і євро привезуть)) Дійсно смішно стає. в місті і без ринку вистачає проблем, які відлякують туристів.

Про "базарників". Це в першу чергу люди. Яких влада викинула за борт. Спершу в 90-х, зараз знову. Скільки підприємств побудовано в Луцьку за роки незалежності? А скільки знищено? А скільки знащено господарем нишішньої міської "влади"? А як мають вижити ті люди, які працюють на цьому ринку? Про новий можете не розповідати. Основний закон ринку попит породжує пропозицію. Базар утворюється там, де є покупець. І якщо покупці ходять на Старий базар - значить і для них він потрібний і зручний. На ДПЗ НЕ ПОЇДУТЬ більшість покупців Старого базару. На ДПЗ НЕ ДОБЕРУТЬСЯ бабульки з села, які привезли свою продукцію, та які після продажу свого товару хочуть придбати щось для господарки. Про обіцянки влади забезпечити транспортом і говорити не хочу. Вони і старі маршрути забезпечити не можуть.

Теж дуже шкода тих людей. Їх просто викидають на вулицю і всім пофіг як вони будуть виживати. І в кожного "базарника" а в першу чергу людини і підприємця є сім'я, діти яких потрібно забезпечувати. Торгівля на ринку для них це спосіб забезпечити і прогодувати сім'ю. На ДПЗ майже ніхто не поїде, покупців майже не буде. Цим людям доведеться закритися, бо якщо немає покупців то немає сенсу і торгувати. І як виживати і годувати сім'ї? Роботу вкрай важко знайти, по собі знаю. Да і люди з села які продають с/г продукцію туди теж не пойдуть, бо дуже далеко. Владі просто плювати на людей!

Про законність. Якщо незаконний, не обраний голова (чи як його там) міської ради протягує і підписує якісь рішення їх можна вважати законними? Двічі суд зобов"язав його звільнити посаду і що? Зараз він привозить "законних" бандюків з Ів.Франківська для погромів? 

Яка там законність. Хто Пустовіта обирав керувати містом? В нас вже кілька років немає влади, обраної громадою міста. І законний демонтаж точно не здійснюється вночі і таким варварським способом! Це чиясь приватна власність, в контейнерах є товар, куплений підприємцями який вартує гроші. Таким способом це все знищувати це бандитизм і погром! Якої б хто думки не був про ринок але таке підтримувати не можна. Повинен бути закон, повага до людей і приватної власності, а не погром вночі. Так до будь-кого можуть прийти вночі в балаклавах і нищити майно.

Можете закидати мене тапками, але я за Старий базар. Так впорядкований, прибраний, без секонду. Але базар на своєму місці має право на існування. І люди мають право на роботу.

І знову до теми туризму. В тій же Одесі 7 кілометр, але Привоз ніхто не закрив. В тому ж Любліні базар під Замком і нікому не заважає. Чомусь там за рік часу можна зробити шалені зміни в інфраструктурі, і про Бистрицю дбають, береги укріплюють, і нові розв"язки будують і транспорт їздить по графіку...

Повністю підтримую. Безперечно, ринок потрібно прибрати і впорядкувати але вважаю, що він там повинен бути, люди хай працюють. У вихідні дні на ринку дуже багато людей, всі щось купують, інколи навіть пройти важко(сам знаю, майже кожен тиждень там буваю), а це означає, що людям подобається ринок, лучани йдуть на нього. Можна купити свіжі і недорогі продукти, с/г продукцію із села, непогані речі. і добиратися з усіх куточків міста зручно до ринку. Моя особиста думка що ринок має залишитися. 

І так в Одесі Привоз теж не за містом а в центральному районі і нікому не заважає. навпаки, туристи із задоволенням йдуть на привоз, це така собі ізюминка Одеси) сам багато разів був в Одесі, без відвідування Привозу ніяк)) 

Опубліковано
2 минуты назад, bublik007 сказал:

Цікаво, до речі, а "Варшавка" ще  нікому очі не муляє, чи в планах і її знести, бо псує  вигляд, чи ще з якоїсь причини?)))))

Я б і варшавку переніс. Залишив би тільки критий ринок.

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

І то правда. Скільки місця пропадає під забудову на місці Варшавки і Формули.

Опубліковано
17 минут назад, volks сказал:

А ще хочу нагадати як одному напівкнязьку приглянулась парковка біля варшавки і тепер всі двори і дороги навколо ринку заставлені автомобілями.

ПиСи написав і тепер згадав, що ж той самий напівкнязьок причетний і до срачу на старому ринку.

Ну багато і проти. Принаймі з моїх знайомих і друзів майже всі проти. А як по місту не знаю, але думаю з половина лучан не проти щоб ринок лишився. До речі, якби ринок не подобався людям, то не йшли би на нього. А то у вихідні дні на ринку не проштовхнутися стільки людей)

Опубліковано
15 хвилин тому, volks сказано:

Тут трошки зовсім інша ситуйовина і багато лучан підтримують той знос

Стидаюсь спитати, а що, були громадські слухання, чи, "замовлене "спонсором" телебачення, чи "соцопитуватичі ", виставило кількість людей ( багато лучан), які сказали-  знести к єб*ням те звалище, побудувати гіпер-дупер маркет, аля Там-ТУТ?)))) Не вірю я, що там пакову зону гарну зроблять, облагородять, так сказати))) Ну й до купи: А черговий маркет, не буде псувати історичної частини міста, чи його в стилі замку забабахають?)))

Опубліковано
7 хвилин тому, volks сказано:

А варшавка вже що псує?))) Чи то туристична зона, і автовокзал, сам князь Любарт будував, і туристам соромно в очі дивитись через срач біля "історичної" будівлі?)))

Опубліковано
4 хвилин тому, bublik007 сказано:

А варшавка вже що псує?))) Чи то туристична зона, і автовокзал, сам князь Любарт будував, і туристам соромно в очі дивитись через срач біля "історичної" будівлі?)))

Там офігенний житловий комплекс можна втулити. 

Опубліковано
1 хвилина тому, bublik007 сказано:

Ну це вже з серії "я б тих спекулянтів на примусові роботи заслав, нічого робити не хочуть тільки кишені набивають"  - це цитата від немолодого, явно пенсійного віку чоловіка, який щодня о 7 ранку безкоштовно кудись їде тролейбусом. Ще добавив що "всі ледарі, і на роботу ходити не хочуть за 3800, всім по 8 тис. давай. От при союзі так не було, всі працювали, а він то навіть 2300 пенсії заробив" 

Опубліковано
4 хвилин тому, bublik007 сказано:

А варшавка вже що псує?

Прочитайте інші теми про нестачу землі для забудови в Луцьку.*Задихаються * забудовники,бо прилеглі села аж ніяк в той *рай* не хочуть входити.Що їм тільки не обіцяють,але вони знають добре *хто* обіцяє і не ведуться.

Опубліковано
13 хвилин тому, bublik007 сказано:

там також срач

Опубліковано
4 хвилин тому, alexvvv сказано:

там також срач

Соромлюсь запитати, а у вашому дворі ідеальний порядок? може варто зносити і будинки, мешканці яких срач у дворах розводять. Та й місто в цілому брудне. Знести нафіг. Чи все таки спробувати виконувати прямі обов"язки міської влади, і вкладати гроші в розвиток міста, і в благоустій і в промисловий розвиток і інвестиції залучати. А не тільки бюджет пиляти і заднім числом дозволи на будівництво роздавати, бо як же, будинок вже збудовано, не пропадати ж добру, і земельні ділянки потрібним людям роздавати.  

Опубліковано
6 хвилин тому, alexvvv сказано:

так, квітник і всі діла

От пощастило так пощастило :rotate:. А мій то таки під знос. І квіти топчуть і сміття кидають, і насіння лузають, і собаки прибігають і свої чорні справи роблять, і листя з лісосмуги налітає :mellow:. Нікудишні сусіди, мабуть всі базарники.

Опубліковано
23 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

От пощастило так пощастило :rotate:. А мій то таки під знос. І квіти топчуть і сміття кидають, і насіння лузають, і собаки прибігають і свої чорні справи роблять, і листя з лісосмуги налітає :mellow:. Нікудишні сусіди, мабуть всі базарники.

в мене приватний сектор за забором, а в квартирі жити, то погоджуюсь - хз кому земля належить

Опубліковано
1 час назад, S30 сказал:

І то правда. Скільки місця пропадає під забудову на місці Варшавки і Формули.

Згоден.

Опубліковано

Я би не сперечався на тему-*зносити-не зносити*,а як написали вище  про Люблін,теж базар в центрі міста.Зробити порядок,немає грошей?Можна починати як в Миколаїві,місто може заробляти.

http://nikvesti.com/news/business/179171

Опубліковано

Як не крутіть, а наші ринки вже відживають своє, чи то апетити великі в базарників чи ТЦ душать малий бізнес.

Одиниці є хороших точок де якісно і дешевше. Багато чого дешевше купити в ТЦ.

Опубліковано
1 час назад, Titan Titanovich сказал:

Принаймі з моїх знайомих і друзів майже всі проти.

А з моїх майже всі за.

1 час назад, bublik007 сказал:

Не вірю я, що там пакову зону гарну зроблять, облагородять, так сказати))

А я надіюсь.

черговий маркет, не буде псувати історичної частини міста,

Точно буде не гірше.

чи його в стилі замку забабахають?)))

Досить вже вокзал "в стилі" забабахали.

А варшавка вже що псує?))) Чи то туристична зона

А якщо це не історична частина, то можна бидлам розводити. Я взагалі проти ринків в межах міста. Зробити лише в кожному районі невеликий ринок для торгівлі с/г продукції. Ну і павільйони на варшавці і старому залишити.

Але навіть якщо й не зносити всю варшавку, то як мінімум прибирати ряди з Кравчука, забороняти там парковку, і прибирати весь продуктовий гурт.

Опубліковано
5 хвилин тому, Alex S сказано:

Я б на Варшавці залишив би тільки критий продуктовий павільйон ,а на місці з базару побудував би три хмарочоси ,як біля Рацсу що на проспекті Перемоги, в Києві. Назвав би їх Волинь Тауерс.

згоден, на перших поверхах можна торгові центри зробити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...