Перейти до змісту

Чемпіонат України. Сезон 2016/2017

ForZa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незабаром старт нового сезону у нашому чемпіонаті, а новини, нажаль, не дуже...

Будемо тут обговорювати події стосовно сезону 2016/2017

Артем Франков: «Наш чемпионат имеет зримые шансы приобрести откровенно похабный вид»

Цитата

«У «Днепра» — гарантированных минус шесть очков от ФИФА (подчеркиваю — от ФИФА, а не КДК ФФУ) по долгам перед каким-то агентом. Также у «Днепра» закрыто трансферное окно. Что касается висящих долгов перед испанскими тренерами, то этот вопрос на КДК еще не рассматривался, но если до того дойдет (та сторона настоит), то посыплются новые штрафы, о размерах которых можно лишь догадываться.

У «Волыни» закрыто трансферное окно и совершенно непонятные перспективы. Окно закрыто — значит, нельзя регистрировать новых игроков. Как с этим вяжется сбор в Словении, на который отправилась команда — ну, это, видимо, как у «Днепра» в Австрии. У нас были примеры клубов с полным отсутствием денег, но останавливавшихся в гостиницах не меньше четырех звезд... Я не о «Волыни» конкретно, но о нашем футболе в целом. Но если в самом деле заплатили игрокам за четыре месяца (надеюсь, работникам клуба тоже?!), то хорошо. Может, и перспектива объявится.

У «Карпат» закрыто трансферное окно — очередное обострение долгов по Милошевичу. Клянутся решить и этот вопрос, 7 июля — новое рассмотрение дела. У львовского клуба вообще не трансферное окно, а какая-то вихляющаяся на сквозняке форточка — приоткрыли-подписали, приоткрыли-подписали...

Далее совсем неофициально, но очень нервно. Не секрет, что между этими тремя клубами немало общего. И все они, в принципе, могут быть подчинены единой воле! Если два или три клуба внезапно снимутся (я знаю, что сие опровергалось — но положение дел криком кричит и, срывая голос, возражает против любых утешительных речей) до начала чемпионата, то, понятно, рядом экстренных мер эту дыру удастся залатать. Прежде всего — подъемом клубов из первой лиги, где как минимум двойной запас у нас просматривается. Правда, ПФЛ придется на голове стоять, опять переделывая формат и календарь, но это меньшее из зол. Есть и максимальное зло. Если некоторые особенности человеческого характера заставят сделать это — сняться — после старта УПЛ (да хоть после первого тура!), нам придется доигрывать сезон в усеченном составе, и это будет кошмар, по ходу которого все шишки посыплются на ФФУ и руководство Премьер-лиги, а болельщикам станет откровенно и окончательно плевать на такой турнир.

Да черт бы с ними, с шишками, после Евро уже привыкли. Настоящая беда в том, что чемпионат и в самом деле имеет зримые, практические шансы приобрести откровенно похабный вид, и мы обязаны срочно и любой ценой обезопасить себя от такого расклада! Как? Считаю, что ФФУ то ли в лице главного руководства, то ли в лице исполкома при содействии Премьер-лиги обязана предъявить проблемным клубам ультиматум и затребовать гарантии участия в сезоне2016/17. Каковы могут быть эти гарантии? Никаким словам нельзя верить категорически, стало быть, нужно вести речь о финансовых документах или даже депозитных счетах, которые хотя бы временно будут управляться двумя сторонами — клубом и Лигой. Если вменяемые гарантии не будут даны — до свидания, отзыв лицензии. Да, безусловно, эта мера запоздала, сейчас она выглядит именно что экстренной и отчаянной — понять, как «Днепру» хотя бы официально удалось скрыть свои долги во время аттестации, еще предстоит; но, господа, нужно четко представлять, что может быть хуже, гораздо хуже! Дозаигрывались.

Ни в коем случае нельзя допустить, чтобы хозяева клубов де- факто шантажировали нас возможным снятием с соревнований и диктовали условия. Или даже просто держали в неизвестности", — написал Франков в передовице 51-го номера.

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитувати

Тепер є можливість дивитися всі домашні матчі київського «Динамо» в УПЛ на клубному каналі в YouTube.

1469012894.jpg

Джерело: fcdynamo.kiev.ua/allnews/authors/igra_dinamo_aleksandriya_na_dinamo_kiiv_youtube/

Канал: youtube.com/fcdk

• 3 тижня потому...
Опубліковано

І що найцікавіше : і Карпати і Ростов все-таки програли 2:3, виграючи по 2:0, мабуть - рука цигана, і нічого проти цього не вдієш...:D

Опубліковано

Та Ворскла,як Ворскла.А от Динамо в третьому матчі поспіль пропускає першим.Ну і нарешті не відігралось.

Нах вони того Гладкого взяли?

Це ж людина невезуха, а у футболі люди дуже забобонні.

Опубліковано
1 час назад, Michaylo сказал:

Молодець, Ворскла!

Вони б так у ЛЄ грали! :) Все - сезон закінчено, Динамо обіграно, баста :) 

Опубліковано

Як на мене "ДК" і "Карпати" злили матчі,коф.10 і 4.5,звісно мож в мене фобія,бувають і такі матчі але не на теперішньому чемпіонаті.Ще не бачів "Наш футбол" Циганика-"борця з нечесним футболом" з його розслідуваннями,він ж за Карпати вболіває а вони точно злили, на "Волинь","Олімпік","Говерлу" гнав завжди що договорняки грають.За ті гроші що "паріматч" башляє краще хай зуби собі вирівняє,мож харити буде меньше.

Опубліковано
5 часов назад, spqr сказал:

Як на мене "ДК" і "Карпати" злили матчі,коф.10 і 4.5,звісно мож в мене фобія,бувають і такі матчі але не на теперішньому чемпіонаті.Ще не бачів "Наш футбол" Циганика-"борця з нечесним футболом" з його розслідуваннями,він ж за Карпати вболіває а вони точно злили, на "Волинь","Олімпік","Говерлу" гнав завжди що договорняки грають.За ті гроші що "паріматч" башляє краще хай зуби собі вирівняє,мож харити буде меньше.

то не фобія, а параноя) динамо? злив? це шо за такий "уважаємий чєловєк" в україні шоб динамо для нього сливало гру? чи ми тепер кожен програш за злив рахуємо?)

п.с. я тут на днях випадково попав на трансляцію першої ліги: оболонь-ілічьовєц, і скажу шо це було дивитись набагато цікавіше аніж 80% матчів УПЛ. В іллічівця досить таки непогана банда на чолі з Севідовим зібралася.  Худжамов, Кожанов, Міщенко, Валєєв, Насонов, Тищенко, Мішньов - далеко не останні призвіща в Україні, які не завадили б практично любому клубу УПЛ. Саме цікаве шо більшість з них прийшло туди саме цього сезону (в першу лігу, Карл) Кожанов на пару з Валєєвим навіть встигли літом за молдавську дачу в кваліфікаціїї ЛЄ програти :D Видно дуже хочуть вернутись в УПЛ, після перших шести турів впевненно йдуть 6/0/0 +10

Опубліковано

Подивіться інтерв'ю Зозулі у "Великому футболі" про фінансові проблеми Дніпра і те що він думає про інші команди.Динамо ж у ЛЧ грати буде,група нормальна можна проходити,де трансфери?Чи може станеться диво і вічно косий Гладкий забивати почне,Ярмоленко не витягне.Шкода що нікуди не поїхав,може зависнути тут на вічно.

Опубліковано

По факту він сам винен, для чого було підписувати з ДК новий контракт? Яку в цьому він бачив перспективу? Хоча шо я питаю, ніде так не платили б як в ДК, хай радується тепер і не ниє шо його такого класного не відпускають...

Опубліковано
В 30.08.2016 at 09:22, w1se сказал:

для чого було підписувати з ДК новий контракт?

Тому, що клуб до нього порядно відносився і по суті зробив з нього того, хто він є зараз. Все нормально і по людськи, а не по чмошному як Колома з клубом і гравцями повівся!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Да-а! Циган так не сцяв...

Цитувати

Цитувати
Цитувати

Як повідомляє Dynamo.kiev.ua, "Зоря" не зможе використовувати орендованих у "Шахтаря" футболістів в очному матчі, який відбудеться в найближчу неділю в рамках 10-го туру чемпіонату України.

Напередодні луганчани направили в "Шахтар" листа з проханням дати дозвіл на участь в майбутньому поєдинку орендованих футболістів, проте отримали відмову.

Таким чином, за "Зорю" у матчі з "Шахтарем" не зіграють: Едуард Соболь, Іван Петряк, Олександр Караваєв, Владислав Кулач, Дмитро Гречишкін, Денис Безбородько.

Опубліковано
3 часа назад, Michaylo сказал:

Да-а! Циган так не сцяв...

та до чого тут циган чи той же фонсека, я на 100% впевнений шо то палкін і ко такою мутньою займається... там заради чемпіонства готові на все, вон вже основний фарм-клуб відроджують, щоб в наступному сезоні регулярні +6 мати))

Опубліковано
50 хвилин тому, w1se сказано:

вон вже основний фарм-клуб відроджують, щоб в наступному сезоні регулярні +6 мати))

Анука пападробнєй? бо щось зараз мало вникаю.

Опубліковано
7 часов назад, yura-patriot сказал:

Анука пападробнєй? бо щось зараз мало вникаю.

ільїчовєц (навіть не знаю як пишеться правильно на укр :D) з вірогідністю 99% виходить в УПЛ в наступному сезоні

Опубліковано
18 часов назад, yura-patriot сказал:

Анука пападробнєй?

А Зоря чим не фарм? У грі з Шахтарем не буде грати 6!!! основних гравців і як це - пів команди!!! Хвалять там Зорю, Вернидуба... але хай-би він зі своїми вихованцями так зіграв з МЮ, з Динамо... :) Чистий фарм Шахтаря, нічого не міняється у футбольному господарстві! :(

Опубліковано
9 годин тому, igorgame сказано:

хай-би він зі своїми вихованцями так зіграв з МЮ

Дарма, з МЮ супер гра була

Опубліковано
2 часа назад, veter сказал:

Дарма

Та я ж не кажу що погана але що буде з хваленої Зорі, коли Шахтар забере своїх гравців? Ну от завтра і побачимо...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...