Перейти до змісту

«Рукавичка» або Як під Луцьком влада і наближені роздерибанили майже 6 гектарів землі

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хороша стаття з’явилася в сусідів

«Рукавичка» або Як під Луцьком влада і наближені роздерибанили майже 6 гектарів землі

Сюди кидати не буду бо велика. Таке собі розслідування журналістське. Так, мусять рівненчани в нашому гівні ритися поки "наші" нам зкормлюють щось про Медведчуків і як десь там в Києвах крадуть. Шкода що в Луцьк журналістів не завезли... 

Доречі, всі лінки на дану статтю з "волиньпоста" труть нещадно :) хазяїв захищають як вміють

Опубліковано
58 хвилин тому, Соромітник сказано:

Хороша стаття з’явилася в сусідів

Сюди кидати не буду бо велика. Таке собі розслідування журналістське. Так, мусять рівненчани в нашому гівні ритися поки "наші" нам зкормлюють щось про Медведчуків і як десь там в Києвах крадуть. Шкода що в Луцьк журналістів не завезли... 

Доречі, всі лінки на дану статтю з "волиньпоста" труть нещадно :) хазяїв захищають як вміють

автор розслідування живе в Луцьку

Опубліковано
4 хвилин тому, valerast сказано:

Вразило помешкання лікарів

Ну так!

Своя аптека. І купувати всі ліки - тільки там.

Лягти в лікарню - бабло. На відділенння, на карточку, на історію хвороби, на мило, на рушники.

І т.д.

і бідні лікарі! Галіма медсестра і та за підпис у довідці хоче грошей.

Опубліковано

Там на одному МРТ в міській лікарні заробляють шалені гроші.....ніякої відомості, ніякого чека....гроші в тумбочку, а куди вони з тумбочки ідуть?....

Опубліковано
1 час назад, Соромітник сказал:

Бнять, як огидно це читать!!!

Опубліковано
1 година тому, Соромітник сказано:

Таке собі розслідування журналістське. Так, мусять рівненчани в нашому гівні ритися

Ну не про бурштин же їм писати, поки у нас таке робиться ;)

Опубліковано
38 minutes ago, Zheny@ said:

Ну так!

Своя аптека. І купувати всі ліки - тільки там.

Лягти в лікарню - бабло. На відділенння, на карточку, на історію хвороби, на мило, на рушники.

І т.д.

і бідні лікарі! Галіма медсестра і та за підпис у довідці хоче грошей.

+ такса на прийом на роботу лікарем в поліклініку ~4 кілобакси <_<

Опубліковано
5 минут назад, Соромітник сказал:

ну вибачай, уже як є

можеш розбавляти троха постами ла20 і Ді :) 

Та які претензії тут можуть бути до тебе?

Опубліковано
12 годин тому, Соромітник сказано:

ну вибачай, уже як є

можеш розбавляти троха постами ла20 і Ді :) 

Муа-ха-ха! :) 

Фотокор 4влада зі мною на конторі працює, єслі шо.

Опубліковано

Також читав на минулій неділі....Тільки огида від цих призвіщ та їх посад.Паразити, нелякані паразити.І їх сотні вони кругом щоденно серед нас.Думають що поховалися від биків за високими заборами чи в дорогих намитих машинках.

Опубліковано
9 часов назад, Alex S сказал:

Також читав на минулій неділі....Тільки огида від цих призвіщ та їх посад.Паразити, нелякані паразити.І їх сотні вони кругом щоденно серед нас.Думають що поховалися від биків за високими заборами чи в дорогих намитих машинках.

Що, беремо пляшки і йдемо, тож вже знаємо куди?:D

Опубліковано
2 хвилин тому, vaz75 сказано:

Що, беремо пляшки і йдемо, тож вже знаємо куди?:D

Від центру починати чи по периметру і до центру? 

Опубліковано
7 минут назад, sergkots сказал:

Від центру починати чи по периметру і до центру? 

Яка х.. різниця.

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

Яка х.. різниця.

Коли від центру то можуть повтікати. Коли з периметру розпочинати то ні.

Опубліковано

Та хай їх грім заб є в тому лісі. Руки ще об таку смердоту бруднити.Не доходить до розуму те, що всі буквально знають, хто як і де розводить людей,всі  знають що живуть гниди виключно  з корупції  і 20ть з лишнім років нікому нікому немає справи.Всі сміються з тих декларацій ,то цирк просто.Вся нерухомість і рухомість  давно на бабушках-дєдушках ,тещах-тестях.Де ті контролюючі органи покажіть мені їх-двадцять років видивляюся-не можу побачити.

Опубліковано
6 минут назад, Alex S сказал:

Де ті контролюючі органи покажіть мені їх-двадцять років видивляюся-не можу побачити.

Їздять на лєксусах і живуть в "Рукавичці".

Опубліковано

А що далі? Опублікували розслідування, всі поохали-поахали, а чим все це закінчиться? Винні будуть покарані?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Таких винних можна мішок і маленьку торбинку назбирати. Ділянки максмум пів гектара. Навіть не приміська зона.. найшли, що розслідувати. Знаю односельчан, які в ті роки по 4-6 ділянок під забудову набирали а потім продавали. Чим вони кращі?

Життя взагалі штука несправедлива.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...