Перейти до змісту

Потрібні поради у виборі смартфона

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, vvkit сказано:

Qualcomm Snapdragon 625.

Ну я й казав в ксіомі по моему процесори завжди в топі але не розумію нахуа  нащо? 

На них хтось біткоїни майнить ? 

Нащо в дівайсі воно? Ну крім маркетингового "супервасьміядерногосерцасмартфона" ? 

Хто реально на якихось задачах для смартфона вперся в процесорну потужність? ... 

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

МТК стоїть у версіях НОТЕ 4 з 3\32 памяті  .У версії 4 оперативки на 64  вбудованої стоїть снап 625.такий як і в а1.

Кращий процесор ( а кращий ,це не просто потужніший, а тупо якісніший) по перше їсть  відчутно менше батарею.

По друге відчутно плавніше інет.

Ну і по третє, хто зна,які через рік стоятимуть завдання  перед смартфоном..

То ж при різниці в ціні у 10 дол, на ціні апарата в 200 дол, за процесор таки  варто доплатити.

Опубліковано
11 часов назад, vvkit сказал:

Mi6 не має виходу для навушників, на мій погляд це поки що занадто незвично і треба додатково платити.

не слухаю музику на смартфоні, тому для мене це не актуально
та і якщо брати OnePlus, то вже краще задушити жабу і взяти S8 :)

11 часов назад, Nokian сказал:

+ прості та дешеві у обслуговуванні.

оновлюється по Wi-Fi чи треба шити?

Опубліковано
37 хвилин тому, LSD сказано:

Нащо в дівайсі воно? Ну крім маркетингового "супервасьміядерногосерцасмартфона" ? 

Хто реально на якихось задачах для смартфона вперся в процесорну потужність? ... 

Зазвичай ніхто не використовує 100% можливості проца. Проте зі своїх  спостережень скажу:

Xiaomi 4x ( та й 3s pro) з батареєю в 4100 мАч за день в мене витрачав 50-60% заряду.

ZTE z11 з батареєю в 3000 мАч за день витрачає 45-50%. Тобто значно потужніший снап 820

набагато менше жере батарейку.

p.s. В кожного звичайно свої вимоги до телефону: я, наприклад, спочатку  вчитуюсь в начинку

і лише потім оцінюю дизайн і зручність в руці і зовсім не звертаю увагу на звук і оболонку.

Проте zte z11 слід оцінювати в зворотньому порядку: в нього куча приколів (типу клони на фото),

чудовий звук, зарядка на 3А, хороші навушники, а дизайн і начинка на рівні флагманів.

Опубліковано
52 минуты назад, frv сказал:

Проте зі своїх  спостережень скажу:

Xiaomi 4x ( та й 3s pro) з батареєю в 4100 мАч за день в мене витрачав 50-60% заряду.

ZTE z11 з батареєю в 3000 мАч за день витрачає 45-50%. Тобто значно потужніший снап 820

набагато менше жере батарейку.

Робиш неправильні висновки. Просто 435-ий снап (що встановлювався в Xiaomi 4x) менш енергоефективний, ніж 820-ий снап : техпроцес 28 нм проти 14 нм. А враховуючи, що завантаженість сучасного проца при повсякденних задачах (не іграх) буде приблизно одинаковою, менше жрати батарею буде більш енергоефективніший телефон. 

Опубліковано
23 хвилин тому, Savage сказано:

Робиш неправильні висновки. менше жрати батарею буде більш енергоефективніший телефон. 

Тобто значно потужніший снап 820 набагато менше жере батарейку.

Де тут протиріччя?

Опубліковано
1 час назад, frv сказал:

Де тут протиріччя?

Немає :).

Просто форумами блукає міф про те, що чим потужніший проц, тим менше він навантажується при виконанні тривіальних задач, і відповідно жере менше батарейки. Оскільки, в твоєму повідомленні йшлося про порівняння потужностей, а в контексті розходу енергії не було жодного слова про енергоефективність, то я подумав, що ти теж натякаєш на цей міф.

Опубліковано
13 годин тому, vvkit сказано:

Доречі Xiaomi Mi A1 теж на 625 снапі, щойно вийшов і на мій погляд дуже цікава модель.

Дослухався до вашої поради.Сьогодні проплатив,для жінки купую.Глянемо,що то за апарат.Тільки з камерами не можу розібратися.Що то означає  12мп+12мп  і фрональна камера 5 мп?

Опубліковано
3 часа назад, LSD сказал:

Ну я й казав в ксіомі по моему процесори завжди в топі але не розумію нахуа  нащо? 

На них хтось біткоїни майнить ? 

Як на мене, єдиний мисл цілеспрямовано шукати смарт на крутому проці - це потужніше граф ядро. І то сумнівно, оскільки переважна більшість розробників мобільних ігор орієнтуються на масові платформи типу 625-ий Снап і нижче. 

Опубліковано
11 годин тому, Arden сказано:

оновлюється по Wi-Fi чи треба шити?

Нічого шити не треба, оновлюється саме.

Опубліковано
8 hours ago, ig_rok said:

Дослухався до вашої поради.Сьогодні проплатив,для жінки купую.Глянемо,що то за апарат.Тільки з камерами не можу розібратися.Що то означає  12мп+12мп  і фрональна камера 5 мп?

Подивіться відео про телефон. Почитайте огляди. Ось, наприклад, посилання на висновки https://3dnews.ru/959272/page-2.html#Выводы . Ось відео огляд https://www.youtube.com/watch?v=TgtiJ6-vYxM.  Задня камера подвійна (+одна фронтально, тобто всього три камери). Зараз це популярно. Алгоритми використання подвійних камер різні у різних телефонів. Подвійна камера може використовуватись для підняття якості фото (в дорогих моделях), для ефекту боке (у всіх є, у всіх погано працює), для наближення як у Mi A1, що добре.

Опубліковано
2 годин тому, vvkit сказано:

Подивіться відео про телефон.

Дякую,я скористався порадою

10 годин тому, Ko3bMa сказано:

старанне куріння відповідної гілки форуму 4PDA.

І вже зрозумів.Не щось там супер,але жінці піде,чим меньше програм і наворотів,тим мені буде спокійніше:D

Опубліковано
21 hours ago, ig_rok said:

Не щось там супер,але жінці піде,чим меньше програм і наворотів,тим мені буде спокійніше:D

Головне не показувати як IRDA користуватись. А то без футболу можна залишились. :)

Опубліковано
57 хвилин тому, vvkit сказано:

Головне не показувати як IRDA користуватись.

А в неї свій телевізор зі смартом,тюнер.Дивиться там пару тисяч серій *Слєд* і я туди не лізу.

Опубліковано
48 хвилин тому, Itzamna сказано:

ага, з головою - позвоніть, музон послухать і інколи щось там в ньому клацнуть.

Щодня в маршрутках сидять в лопатах, стоячи з боку бачу на екрані всі тайни :D

Ну, 4S - екран замаленький навіть для такого любителя старіни як я. Та і важкий він. А от 5 - корпус на всі рока. Ще довго актуальний буде, завдяки SE.

Але поважаю за вибір

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Не хочу створювати нову тему, пишу сюди.

Прогрес невпинно йде вперед, правда я давно вже не слідкую за новинками.

На фото нижче смартфони з 1, 2 і 4 Андроїдами

відповідно в першого 5 кнопок+ трекбол, в другого —4 кнопки, в третього — три.

IMG_20180309_172633024.thumb.jpg.3986fea8599fedd71192de98c38a2c8f.jpg

А сьогодні новинки вже йдуть так:

image.png.85acb6d576b5ed9d658f6ceeff91c104.png

Яка механіка керування? Я так розумію це і "тачпад", і датчик відбитків, і кнопка... А як же стрілочка назад?

Опубліковано

Апаратних стрілок більше нема, все всередині екрану.

Цитувати

тачпад",

Всмислі тачпад? Це просто кнопка і датчик відбитків. Датчик відбитків не у всіх телефонів розташований там.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...