Перейти до змісту

Митниця! Запитання і відповіді.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
25 minutes ago, Serpent said:

МПР-щикам польська сторона відмінила в'їзд, а вони перекрили дорогу і не дають перетнути кордон своїм же співвітчизникам із візами. Чого вони хочуть цим добитися? Від української сторони нічого не залежить, а поляки не відновлять МПР через саміт НАТО. Я розумію, що це можливо, єдине джерело їх заробітку, але в чому винні інші люди, які мають легальні візи і хочуть виїхати? Навіщо так чинити?

Краєм вуха чув у вчорашніх новинах, що наша митниця домовилась з поляками на рахунок власників авто на польській реєстрації з картками МПР. Наші будуть пропускати, а в поляків вони відразу розвертатимуться і це рахуватиметься виїзд-в'їзд. 

• Відповідей 372
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Іхав вчора з польщі через Устилуг. З Таксами проїхав 2 митниці УВАГА!!!!! 20 хв!

Про пересічку:

На Устилузі наші пускають, ще перед поляками відкрили ворота і самі розвертають кому потрібно.

Опубліковано

подейкують що поляки МПР можуть і не розбанити взад, або ж протягнути на довший термін, їх залізобетонні причина\и хоча б то й же тероризм\мігранти (а фактично, задовбали в корінь сігаро-янтаровози).

Опубліковано

з жовтня поляки відміняють видавати  короткі робочі візи, лишаться тільки Воєводські на 365 днів і більше

Опубліковано

Папіросники то задовбали, але всі ті "мурахи" добре економіку прикордонних районів підтримують

Вже колись прикривали контрабанду то поляки першими плакатись починали, так що все відносно

Певно їм було б вигідніше всіх на загальну схему перевести щоб баблосики ще на візах косити. Ну але хйз чим вони взагалі керувалися коли той МПР придумували.

Опубліковано

щиро надіюся що поляки включать мозок і відмінять нафіг той МПР, попутно заборонивши довічно видачу віз всім хто тим МПР користувався

Опубліковано
1 година тому, Соромітник сказано:

щиро надіюся що поляки включать мозок і відмінять нафіг той МПР, попутно заборонивши довічно видачу віз всім хто тим МПР користувався

Це ідеальний варіант, але так не буде, тому що в нас демократія, права людини, бла-бла-бла. Тут вже vagus писав, як вирішити цю проблему максимально демократично і ефективно. Повністю згоден із таким рішенням.

On 15.05.2016 at 21:50, vagus сказано:

Щоб багато не писати! Я знаю як цю проблему регульнути з одного разу! причом назавжди! Треба лише зробити вїзд на термінал митниці для людей які їздять по візам позачерговим або окремим пасом і все! Повірте черг в цьому пасі ніколи небуде! Бо вся ця черга складається на 90-95% з місцевого люду який їздить по МРГ(малий рух граничний)

Опубліковано

так теж не буде бо вони намагаються рівномірно навантажувати всі паси терміналу

та і шлях по терміналу не широкий тому ніхто окремо не триматиме полосу для неМПР

Толку що тебе в Устилузі чи Ягодині пустять відразу в термінал ? це всеодно ще години 4 мінімум повзти... так, швидше... але проблему не вирішує ніразу

Опубліковано

На Ягодині така красота якої я навіть не пам"ятаю.. їхав в польщу заїхав зразу на паспортний-митний контроль.. з польської сторони тільки стояли трохи довше до години..
Тих хто по карточках запускають відбити в"їзд-виїзд  для авто, і на розворот, в польщу не пускають..

Опубліковано
On 08.07.2016 at 19:13, Smith сказано:

А вибачаюсь, про, що мова?

Я по польськи слабо дуже.

Опубліковано
25 хвилин тому, nemo сказано:

гугл транслейт в допомогу.

а коротко, то наші "мітингувальники" побили поляків, які їхали до Львова, та їхню машину. при тому, там нібито звучали вислови типу "прошу пана на гілляку", а поліція і митники \нічого не робили

Опубліковано
47 хвилин тому, nemo сказано:

rl72 суть правильно переклав. Крім того, ці поляки були інтелігенцією - викладачі та професор з Люблінського університету Марії Складовської-Кюрі і їхали до своїх колег до Львова по запрошенню. В статті є їхні слова, що вони просто шоковані ситуацією і не розуміють до кінця - чого це сталося. Також кажуть, що допомогти їм намагалися інші українці. Дійсно, наша поліція та митники не допомогли полякам.
Сука, і так в Польщі "Волинь-43" під хрен його зна' яким соусом подають, так і це ще приплетуть. І аналогії проведуть.

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

наші "мітингувальники" побили поляків, які їхали до Львова, та їхню машину. при тому, там нібито звучали вислови типу "прошу пана на гілляку", а поліція і митники \нічого не робили

Я би на місці польської влади взагалі цим виродкам МПР відмінив, і ще пару років перестав видавати польські візи всім бувшим МПРщикам. До них як до людей, а вони ще й права качають.

Опубліковано

в такому випадку поляки оголосили б про це офіційно

певно комусь вигідно такі слухи розповсюджувати :) наприклад рішалам при консульстві

хоча після тих бидло-заворушень може до ляхів все ж дійде що то треба відміняти

Опубліковано

Казав поляк,що наші цигарки різко подорожчали(були по 5,стали по 7).Ось і робіть висновки...

Опубліковано

їхав 08/07 через Устилуг черги зовсім не було з обох сторін, на мою думку ці спиртовози і цигарники створюють їх

Опубліковано
21 хвилин тому, Jack сказано:

їхав 08/07 через Устилуг черги зовсім не було з обох сторін, на мою думку ці спиртовози і цигарники створюють їх

цю думку в цій темі вже надцять раз висловили :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

їхав з четверга на пятницю з 21 на 22,07, в 5год ранку був на ягодині, заїхав відразу на паспортний контроль, пройшов нашу митницю, зайшов в дютік, і десь за годину перейшов польську митницю. Все гарно і швидко.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...