Перейти до змісту

Металопластикові вікна - хто?

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу переробити балкон. Поставити металопластик.

Хто займається. ціни, явки? ставки?

Телефонував у:

Вікна Волині

Євродек

Рідні вікна

Віксіс (у них, поки найдешевше)

Хто ще, із надійних. Може в когось є знижки / акції?

Опубліковано

Теж не можу порекомендувати Віксіс. Обіцяли мікровентиляцію у вікнах, по факту не було. Після дзвінка пришли, подивились і сказали чекати на дзвінок. 2-ий рік вже думають

Опубліковано

Також не раджу Віксіс. В обіцяний термін не зробили, фурнітура дуже погана, пропінили погано ще й трохи не по рівню виставили вікна.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ото свята скінчилися. Буду всерйоз братися за цей процес.

Ще потрібно взяти відпустки кілька днів. перед встановленням порядку навести.

про результати відпишуся.

• 4 місяця потому...
Опубліковано
On ‎12‎.‎05‎.‎2016 at 23:22, Zheny@ сказано:

Ото свята скінчилися. Буду всерйоз братися за цей процес.

Ще потрібно взяти відпустки кілька днів. перед встановленням порядку навести.

про результати відпишуся.

доброго дня. Поділіться, будь ласка результатом

Опубліковано

На минулому тижні поставив вікна на весь будинок.

Замовляв на "Вікна Волині"

Претензій поки шо як до самих вікон так і до установки немає..

Як будуть служити покаже час

Опубліковано

вікна Steko не беріть.Собі поставив, і шкодую. постійно заїдають, В режимі мікропровітрювання бовтається створка.. всього 2 таких вікна- і на обох те ж саме.

Опубліковано
21 годин тому, Jack сказано:

я поставив вікна 10 років тому виробництва Алювіжен +38 050 3785547

з 5 камерного Trocal, фунітуру вибирав дорожчу.

зараз не жалію що купив дорожчі.

А хіба Алювіжен і Вікна Волині це не одна і та ж сама фірма?

Опубліковано

Поділюся і я своєю історією. В серпні місяці ставив металопластик на балкон. Замовив профіль Viknaroff і склопакети з внутрішнім енергозберігаючим склом. Поставили вікна під вечір і зробили ніби все добре.

Майстри поїхали, придивився я до їхньої роботи трохи краще... На самих склопакетах наліплені наклейки на яких написано монтаж ззовні, дві з яких написом всередину, одна на зовні. На наступний день, вранці, коли зійшло сонце, помітив  чимало пилу і чималі подряпини в двох склопакетах на внутрішній стороні скла. Лише після другого дзвінка вони соізволили прийти і переставити склопакети правильною стороною на вулицю. А для того щоб прийшли та зафіксували дефекти склопакетів, довелось знову йти до них в гості. Бо телефонні розмови закінчувалися лише пустими обіцянками. Доречі, після зафіксування дефектів все і заглохло. Схоже аби вони замінили дефектні склопакети, мені доведеться ще довго їх пінати.

Ось такі у мене цікаві пригоди від фірми Анета :)

Опубліковано

Підкажіть чи є можливість замінити склопакет з одно на дво-камерний? Марка вікна КВЕ 5ти камерний профіль... фурнітура німецька а ось з склопакетами походу щось не склалося. Хочу на 3-и скла. Хто візьметься допомогти? Бо якщо міняти треба й штапік інший цієї марки. Дякую

Опубліковано
On Sunday, October 02, 2016 at 21:02, Anders сказано:

А хіба Алювіжен і Вікна Волині це не одна і та ж сама фірма?

Алювіжена вже немає років 2.  Був Ренопласт на місці Алювіжена. А зараз їх змінили Вікна волині. 

Був у них( Вікна волині) на виробництві, весь процес автоматизований. Віконна коробка збирарається в один прийом, всі кути клеяться за 1 раз. На простіших станках цей процес проходить в декілька операцій.

Хто хоть раз бачив зрозуміє.

Опубліковано

Два роки тому замовляв у Вікнах Волині вікна з 5-камерного профілю Трокал. Якістю задоволений. Зараз з цього профілю вони ще виготовляють? Чи тільки Brugmann, Bluevolution?

Опубліковано
1 година тому, Anders сказано:

Два роки тому замовляв у Вікнах Волині вікна з 5-камерного профілю Трокал. Якістю задоволений. Зараз з цього профілю вони ще виготовляють? Чи тільки Brugmann, Bluevolution?

зараз тільки Brugmann і wds

Опубліковано
On 06.10.2016 at 06:12, Alto®WoLF сказано:

Підкажіть чи є можливість замінити склопакет з одно на дво-камерний? Марка вікна КВЕ 5ти камерний профіль... фурнітура німецька а ось з склопакетами походу щось не склалося. Хочу на 3-и скла. Хто візьметься допомогти? Бо якщо міняти треба й штапік інший цієї марки. Дякую

склопакети можна замовити на Алюглаз

Опубліковано

Трішки відійду від суті, але питання в тему.

Хто що знає про програму енергозаощадження щодо знижок на вікна при наявності пільг ?

Опубліковано
1 час назад, Soprano сказал:

Трішки відійду від суті, але питання в тему.

Хто що знає про програму енергозаощадження щодо знижок на вікна при наявності пільг ?

Яких пільг?

Опубліковано
4 минуты назад, Gendruk сказал:

Думаю питання про кредит на енергозаощадження

Я не питав який кредит, а питав які пільги.

Опубліковано
6 хвилин тому, Gendruk сказано:

Думаю питання про кредит на енергозаощадження

швидше за все. От тільки мабуть трошки "глибше" питання, типу менші відсотки по кредиту, чи термін якийсь особливий.

2 годин тому, Soprano сказано:

2 чи 3 банки надають такі послуги, на сайті "Ощадбанку" є ВСЯ інформація, щодо надання кредиту на енергозаощадження.

Якщо ж питання чи надають продавці знижки пільговим категоріям, тоді це питання до них.

Опубліковано
5 минут назад, Zheny@ сказал:

швидше за все. От тільки мабуть трошки "глибше" питання, типу менші відсотки по кредиту, чи термін якийсь особливий.

А я зовсім по іншому зрозумів. Держава компенсує на енергощадному кредиті 30%, а при наявності пільг (субсидій) до 70%. І за це чоловік і цікавиться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...