seolutsk Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:34 #101 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:34 Dream Не напрягайтесь, зхавав народ елітний "гуртожиток" біля меморіала, і це схаває.
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:46 Автор #102 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:46 Цитувати В центральній зоні парку передбачено також влаштування тенісного корту та футбольного поля розміром 40 на 60 м з синтетичним покриттям. Шанхай...
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:53 Автор #103 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 10:53 19 годин тому, Tanichka сказано: Як не знаєте - краще не кажіть. Прибирається жителями району як мінімум 2-3 рази на рік я чомусь цього незнав, а як Ви організовувалися для прибирання? Оголошень та такого іншого небачив ніколи...
Dream Опубліковано 15 Березня, 2016 в 11:06 #104 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 11:06 23 хвилин тому, seolutsk сказано: Dream Не напрягайтесь, зхавав народ елітний "гуртожиток" біля меморіала, і це схаває. та ваапщє не напряжно ) Дана ситуація говорить лише про те, що чиновники засиділись на своїх місцях і їх треба було б замінити. Але замінити нема ким бо: 1) нема дурних йти на таку з/п працювати; 2) є "розумні" іти на таку з/п працювати, їх звідти ніяк не попреш, бо кругова порука бла-бла-бла. І дофіга всякого під п.3). Щодо тих людей які на виборних посадах. З самого початку був переконаний що Палиця висунув Товстенюка в конкуренти Романюку "нєспроста" (тм) - все було зроблено для того щоб Романюк взяв місто в свої руки знову. Не вірю що не було в Палиці достойніших за Товстенюка людей. А активістів часів євромайдану по одному побрав до себе у владу, і мене особисто беруть сумніви що "дракон" їх "не зжере": одних - кнутом, інших - пряником. Раздєляй і властвуй.
Dream Опубліковано 15 Березня, 2016 в 11:44 #105 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 11:44 2 хвилин тому, nikifor сказано: Палиця і Романюк це два брата-акробата 37 хвилин тому, Dream сказано: все було зроблено для того щоб Романюк взяв місто в свої руки знову
veter Опубліковано 15 Березня, 2016 в 11:45 #106 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 11:45 Щойно, seolutsk сказано: Dream Не напрягайтесь, зхавав народ елітний "гуртожиток" біля меморіала, і це схаває. Доречі, на місці елітного "гуртожитку" теж було поле для мініфутболу (явно недолюблюють наші можновладці футбол О_о )
Zheny@ Опубліковано 15 Березня, 2016 в 13:12 #107 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 13:12 тепер черга за РГД-5 ?
sanbOK Опубліковано 15 Березня, 2016 в 13:59 #108 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 13:59 8 минут назад, Oli сказал: сьогодні там вже нікого нема, ні робочих ні техніки... ні табличок, що прохід заборонено.
Savage Опубліковано 15 Березня, 2016 в 14:20 #109 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 14:20 А те, що там зараз курей випасають, не хвилює противників реконструкції парку ?
seolutsk Опубліковано 15 Березня, 2016 в 16:04 #110 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 16:04 55 минут назад, NightVision сказал: Не реконструкції парку, а будівництва будинка. А реконструкції парку всі тільки раді будуть Ми вже радіємо переходу біля ЦУМу, переходу біля Там-Таму.. Думаю, що від "реконструкції" парку також будемо дуже "радіти".
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 16:50 Автор #111 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 16:50 42 хвилин тому, seolutsk сказано: Ми вже радіємо отож бо й воно, будинків наставлять, бетоном позаливають, грошей накосять і підуть... думаю наступним їхнім ходом це буде брехня про квартири для Учасників АТО, ну і напевне ще депутат якийсь замовить слово!!!
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:17 Автор #112 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:17 У вівторок, 15 березня, ініціативна група запланувала звернутися до міського голови Миколи Романюка із вимогою призупинити роботи до затвердження точного плану забудови. п.с. ще трохи інфи http://lutsk.rayon.in.ua/news/6536-40-i-raion-meshkantsi-idut-do-mera-z-vimogoiu-zupiniti-roboti-v-parku http://lutsk.rayon.in.ua/news/6516-40-i-raion-pochalisia-roboti-na-stadioni-v-parku
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:18 Автор #113 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:18 On 14.03.2016 at 17:29, difoto сказано: Вибачаюсь, але чотири будинка по 700 квартир. Опєчатка, але суттєва. ні, в 4-х будинках загальна кількість квартир буде 730.
Vishenka Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:27 #114 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:27 Цим парком я любуюсь з вікна своєї квартири, але сьогодні вирішила піти подивитись що там робиться, І я зробила для себе висновок, що це не парк , це сміттєзвалище Сорокового кварталу. І якщо подивитись на план забудови, то нехай будують, може буде порядок в тому парку, і можливо все таки деякі учасники АТО отримають там квартири, а ті мешканці які так яро виступають проти забудови, нехай краще прослідкують за тим щоб дійсно там отримали квартири учасники АТО. І можете мене закидати камнями, але це моя думка , на сороковому кварталі немає парку, там сміттєзвалище.
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:41 Автор #115 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 17:41 ніхто не проти, нехай впорядковують парк. Нехай приберуть той сральник навпроти Салюта, у людей можна було будинки біля кільця викупити і там добудувати... але ж ні, треба стадіон бетоном залити.... лише констатую факти.
ursa Опубліковано 15 Березня, 2016 в 18:35 #116 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 18:35 1 час назад, Vishenka сказал: І можете мене закидати камнями, але це моя думка , на сороковому кварталі немає парку, там сміттєзвалище. За последние три года в том "парке" я видел только засранные дорожки (и в прямом смысле, и просто бутылками/пакетами/объедками). Особенно после зимы (снежного периода), когда снега уже нет, а листьев тоже нет. Пьяные компашки, лежащие на какашках Бомжи с бутылками на дорожках возле остановки. Алкаши с бутылками там же. Утренние работяги, ожидающие транспорт... Мусорник. 100%. Непонятно, какой кайф загорать/бухать там, где засрано? Или, может быть, своё не воняет и глаза не колет? Стадион... Не знаю. Бегать там по т.н. дорожке - мало приятного. Футбол? Ну, может быть, хотя и не интересует... Подумал вот - а если бы поле оставили, а строить начали среди деревьев - то была бы истерика, что рубят лёгкие сорокового, правда?
Oli Опубліковано 15 Березня, 2016 в 19:04 Автор #117 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 19:04 22 хвилин тому, ursa сказано: Бегать там по т.н. дорожке деколи бачив там бігали, напевно тренер з підопічними... в професійній формі, синьо-жовтого кольору з прізвищами, але не запамятав... ну і постійно зранку займаються прості люди.... 27 хвилин тому, ursa сказано: Футбол? постійно на вихідних в жилетах тренуються, як діти так і дорослі. 27 хвилин тому, ursa сказано: Мусорник. 100% саме так. краще прибрали би, показали людям свої наміри.... а потім і проекти можна пропонувати.
sanbOK Опубліковано 15 Березня, 2016 в 19:20 #118 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 19:20 Для тих хто не бачив, але говорить, що парк треба зилишити і буде означати залишити оцей пізд№ц Зняв сьогодні в 8:30 ранку по дорозі на роботу. Саме від цих місць, де знімав, в 20 метрах стояли "активісти", які припинили будівництво до вияснення нюансів плану
leonon Опубліковано 15 Березня, 2016 в 19:22 #119 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 19:22 Кому належить земля під планованою забудовою ("реконструкцією парку?")? Ця "реконструкція" - соціальний проект? Чи в разі виставлення ділянки на чесний аукціон не знайшлися б установи які дали б більший цимус громаді? Є думка, що земля належить місту - тобто всій територіальній громаді, скільки грошей чи інших бонусів отримає від реалізації проекту (ЗЕМЛІ) місто і які бонуси отримають жителі 40 кварталу? Я собі бачу це наступним чином - Опустити щось до ручки щоб потім безвозмездно (тоість даром) з нього поіметь - це стара як світ практика.
MANJAK11 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 20:14 #120 Опубліковано 15 Березня, 2016 в 20:14 52 минуты назад, sanbOK сказал: Для тих хто не бачив, але говорить, що парк треба зилишити і буде означати залишити оцей пізд№ц Зняв сьогодні в 8:30 ранку по дорозі на роботу. Саме від цих місць, де знімав, в 20 метрах стояли "активісти", які припинили будівництво до вияснення нюансів плану Скрытое содержимое саме смішне, що прибрати це все займе день, ну два, а виростити подібний парк , треба років з 30. Це так, до слова
difoto Опубліковано 16 Березня, 2016 в 05:44 #121 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 05:44 Опа, а шо, таки активісти зупинили? Можна падробнєй?
PPArhangel Опубліковано 16 Березня, 2016 в 14:21 #122 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 14:21 20 годин тому, Vishenka сказано: Цим парком я любуюсь з вікна своєї квартири, але сьогодні вирішила піти подивитись що там робиться, І я зробила для себе висновок, що це не парк , це сміттєзвалище Сорокового кварталу. І якщо подивитись на план забудови, то нехай будують, може буде порядок в тому парку, і можливо все таки деякі учасники АТО отримають там квартири, а ті мешканці які так яро виступають проти забудови, нехай краще прослідкують за тим щоб дійсно там отримали квартири учасники АТО. І можете мене закидати камнями, але це моя думка , на сороковому кварталі немає парку, там сміттєзвалище. як би там було просто саморобне поле то ми не були б проти. А по скільки там на той час зробили професійне поле. ми мешканці 40-кового кварталу недамо знищення поля. я виріс не тому полі, неодноразово там проходили змагання. коли ми були в міській раді на зборах нам показали липову бумажку де мешканці згідні щоб там вели забудову, ми глянули там підписи з неіснуючих квартир. ми вказали на помилку, в відповідь нам сказали "Шиба і компанія" доказуйте це в суді. коли затвержували проект це було за часів шиби то він навіть не був на місці, натомість глянув в генеральний план, на якому за збігом обставин небуло жодних 30-ти річних дерев. відповідно він дозволив зрізати дерева.
PPArhangel Опубліковано 16 Березня, 2016 в 14:51 #123 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 14:51 19 годин тому, leonon сказано: Кому належить земля під планованою забудовою ("реконструкцією парку?")? Ця "реконструкція" - соціальний проект? Чи в разі виставлення ділянки на чесний аукціон не знайшлися б установи які дали б більший цимус громаді? Є думка, що земля належить місту - тобто всій територіальній громаді, скільки грошей чи інших бонусів отримає від реалізації проекту (ЗЕМЛІ) місто і які бонуси отримають жителі 40 кварталу? Я собі бачу це наступним чином - Опустити щось до ручки щоб потім безвозмездно (тоість даром) з нього поіметь - це стара як світ практика. реконструкцію мав робити завод ще в 90-тих але завод розвалився і все заглохло. велика проблема в тому що вкрадені документи з архіва які підтвержують що там дійсно поле для фудболу.
difoto Опубліковано 16 Березня, 2016 в 16:13 #124 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 16:13 Я б порадив мешканцям запропонувати забудовнику зробити дошкільний навчальний заклад. Будуєш 700 квартир - хватить , щоб збудувати дитсадок. А ще краще - школу. Обшем так: якщо мешканцям щось не подобається - всі активісти Луцька їх підтримають. А овочам ніхто допомагати не буде. І не ображайтесь на "овочів" - якщо 99% пофіг на то всьо , а вам - ні, то ви лише родзинка у бочці з огірками.
Oli Опубліковано 16 Березня, 2016 в 16:27 Автор #125 Опубліковано 16 Березня, 2016 в 16:27 13 хвилин тому, difoto сказано: Обшем так: якщо мешканцям щось не подобається - всі активісти Луцька їх підтримають. А овочам ніхто допомагати не буде. І не ображайтесь на "овочів" - якщо 99% пофіг на то всьо , а вам - ні, то ви лише родзинка у бочці з огірками. що потрібно від мешканців? згуртуватись?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.