Перейти до змісту

Порадбте нормальних майстрів по ремонту квартири

jb007

Рекомендовані повідомлення

Порадьте нормальних майстрів по ремонту квартир....стіни.плитка.потолки вже знайшов...і тд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ти вже знайшов чи шукаєш? =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незрозуміло поставлене запитання....... уточніть будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, jb007 сказано:

Порадьте нормальних майстрів по ремонту квартир....стіни.плитка.потолки вже знайшов...і тд

яких саме майстрів? яка орієнтовна ціна? коли планується ремонт (дата)? чи закупленні буд.мат ? як робити - на око, чи по готовому проекту? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Віталька сказано:

яких саме майстрів? яка орієнтовна ціна? коли планується ремонт (дата)? чи закупленні буд.мат ? як робити - на око, чи по готовому проекту? 

Шукаю! В основном стіни.вана плитка....вобщем таких як алексей земсков)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да не у нього своя компанія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 02.03.2016 at 13:43, stoleyourjet сказано:

алексей земсков

шо за чорт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 01.03.2016 at 22:13, jb007 сказал:

Шукаю! В основном стіни.вана плитка....вобщем таких як алексей земсков)

Якщо ти в Луцьку знайдеш ремонтників, у яких комплект інструментів вартує 15-20тис.доларів, то по їхніх тарифах ти навряд чи заплатиш, бо амортизація дорогого інструменту входить в ціну роботи. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, Lubart сказано:

Якщо ти в Луцьку знайдеш ремонтників, у яких комплект інструментів вартує 15-20тис.доларів, то по їхніх тарифах ти навряд чи заплатиш, бо амортизація дорогого інструменту входить в ціну роботи.

аж цікаво що то за такі девайси з технологіями NASA, назви пліз хоч 5 інструментів що попадають у цю сумму, дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, Deemon сказано:

аж цікаво що то за такі девайси з технологіями NASA, назви пліз хоч 5 інструментів що попадають у цю сумму, дякую

Сінхрофазотрон + Рено черевичок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Deemon сказано:

http://instrumenty.com.ua/hilti_te_70.html -  2486.67$

думаю продовжувати неварто))))акумуляторні інструменти 22в нової серії всі практично від 1000 і вище.

доречі комплект інструментів який складається з 5 інструментів це не комплект))))

тут скоріше діло в тому що в нас на волині 100% немає будівельників які використовують лише hilti.

у когось шуруповерт.у когось болгарка.причому усі б\у 2000-2005 років модельки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те що такі девайси є в природі, і коштують нехілі гроші - в курсі, перш за все уточняю в Lubert про тих *кваліфікованих майстрів Волині* і їх сабжи на 15-20 кілобаксів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та немає в нас таких))))не впевнений що взагалі у нас є бригади майстрів у яких на 20к доларів інструменту найдеться)))

укомплектувати бригаду зараз 2000$ +-.не суперпрофесійним інструментом але все ж таки,навіщо переплачувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Філософське питання: чим шуруповерт за 100 баксів краще шуруповерта за 500 грн, крім терміну служби і (тм)? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якісний редуктор \ міцний корпус \ ергономічне виконання, li-ion батарея, високий крутний момент, довгий термін служби, задоволення від використання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Deemon сказал:

А ти подивись прайс на "хілті", (для прикладу - Hilti SD 5000-A22 - 4398,00грн.), а тоді говори. Якщо чоловік шукає такого як Земсков, то нехай прикине скільки буде в плюсі до ціни роботи за амортизацію високоякісного професійного інструменту, бо один нормальний відрізний алмазний диск по керамограніту вартує 500-900грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Dream сказано:

Філософське питання: чим шуруповерт за 100 баксів краще шуруповерта за 500 грн, крім терміну служби і (тм)? )

Захист від перегріву, захист від замикання, можливіть працювати в забруднених (запилених) приміщеннях. Для прикладу, був у мене шуруповерт, копія Макіта, витримав 2 роки (основна болячка ресурс батареї, 70% ціни), хоча свої гроші відпрацював.

У товариша Макіта  перфоратор і шуруповерт оригінали, уже 4 роки, від одного заряду на монтажі гіпсокартону цілий день і ще трохи. Перфоратору теж добряче дісталось - дали покористуватись людям, а ті під дощем намочили, якби захисту не було б, згорів.

У мене шуруповерт Макіта, привезли як подарунок з Німеччини, ціна була 309 євро, при монтажі гіпсокартону заряду вистачає на 2 повних дня, дуже потужний, 4А\год. Також у використанні маю перфоратор DeWalt D25124, свого часу обійшовся 200 доларів, уже 2 роки інтенсивної роботи, був китайський перфоратор 1рік, тепер лежить, полетів ударний механізм.

Ці дешеві інструменти лише для домашнього використання, хто робить ремонт самостійно, для разових робіт.

Про доцільність професійного інструменту кожен вирішує сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, Lubart сказано:

А ти подивись прайс на "хілті", (для прикладу - Hilti SD 5000-A22 - 4398,00грн.), а тоді говори. Якщо чоловік шукає такого як Земсков, то нехай прикине скільки буде в плюсі до ціни роботи за амортизацію високоякісного професійного інструменту, бо один нормальний відрізний алмазний диск по керамограніту вартує 500-900грн.

Супер, а ти подивись шопачом - це конструктивно

Ну і бригади озвуч, заодно, чи може тоже буде - тобі нада ти і шукай)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, bormotuha сказал:

Захист від перегріву, захист від замикання, можливіть працювати в забруднених (запилених) приміщеннях. Для прикладу, був у мене шуруповерт, копія Макіта, витримав 2 роки (основна болячка ресурс батареї, 70% ціни), хоча свої гроші відпрацював.

У товариша Макіта  перфоратор і шуруповерт оригінали, уже 4 роки, від одного заряду на монтажі гіпсокартону цілий день і ще трохи. Перфоратору теж добряче дісталось - дали покористуватись людям, а ті під дощем намочили, якби захисту не було б, згорів.

У мене шуруповерт Макіта, привезли як подарунок з Німеччини, ціна була 309 євро, при монтажі гіпсокартону заряду вистачає на 2 повних дня, дуже потужний, 4А\год. Також у використанні маю перфоратор DeWalt D25124, свого часу обійшовся 200 доларів, уже 2 роки інтенсивної роботи, був китайський перфоратор 1рік, тепер лежить, полетів ударний механізм.

Ці дешеві інструменти лише для домашнього використання, хто робить ремонт самостійно, для разових робіт.

Про доцільність професійного інструменту кожен вирішує сам.

Ти не зрозумів Дріма. Ти зможеш відрізнити дірку в стіні зроблену перфоратором Хілті від такої ж дірки але зробленої Бошем? Я знаю відповідь, не ламай клавіатуру. Так от мені все-рівно чим майстри роблять, якщо вони це роблять якісно. Я не збираюся платити додатково за його понтовий хілті чи айфон. Ціна інструменту - це виключно фетиш майстра і якщо він його вкладе в ціну роботи у вигляді амортизації, то дуже скоро варитиме борщ з хілті, бо хлопці з бошами залишать його голодним.

Якщо той інструмент такий мегакрутий і надійний і працює по 1000 років, то й на ціні послуги це не повиннно відображатися, хай розбивають ту амортизацію на ті ж 1000 років і тоді ціна на їхні послуги буде конкурентна хлопцям з бошами, які розбивають амортизацію на рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт ото роздули.земсков був так для прикладу)))можу ще одного назвати александр смолин))що скажете по цьому.??..ці приклади не за іхнього інструменту а іхнього підходу до роботи!!! Тобто корисні поради від майстрів а не такі майстри що ще я ім зможу порадити...а чим вони будуть сверлити чи ще щось не особливо важно.хороший інструмент полегшуе просто роботу майстру...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та включив ютуб, закатав рукава і сам зможеш ремонт зробити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Deemon сказано:

задоволення від використання.

LOL шурупи закручуються довольнішими? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дерев!яна дошка 25-ка, совдепівська цегла, бошівський проф. шуруповерт, німецьке свердло для бетону.

Дошка до стіни, свердлиться відразу дошка наскрізь, цегла. Молотком заганяється дюбель. На один менше хвилини. Довго дивився, як хлопці працюють - фантастика. В мене руки заболіли десь після третього-четвертого отвору (не ефективно навантажував м!язи - практика нуль). 

Еееех, хороший шуруповерт з ударом - казка.

Пи.си. Сорі за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, HelloBoy сказано:

та включив ютуб, закатав рукава і сам зможеш ремонт зробити))

думав так))) але шо не говори но практика е практика а в мене іі майже ноль)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...