Перейти до змісту

Потрібна оперативна пам'ять для ноутбука DDR3-1333 SDRAM 4Gb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть... Хочу збільшити на ноутбуці об'єм оперативної пам'яті до 8Gb. Стоїть на даний момент - DIMM3: Micron 16JSF51264HZ-1G4D1    4 ГБ DDR3-1333 DDR3 SDRAM. Де, саме у Луцьку можна придбати (sodimm 4gb ddr3-1333), щоб не прогадати з сумісністю?

Опубліковано
6 годин тому, arok сказано:

Хочу збільшити на ноутбуці об'єм оперативної пам'яті до 8Gb

А яка релігія забороняє вказати модель ноутбука?

Тут, власне, не форум телепатів, і здогадатися, чи підтримує Ваш ноутбук більше, ніж 4Гб ОЗУ - вкрай тяжко.

Опубліковано

:) HP ProBook 4730s 

сумнівів чи підтимує 8gb і не було... Вільний слот є + одна "рідна" планка на 4gb

Питання власне, у тому щоб придбати планку ще на 4gb, і щоб вона була сумісною і адекватно працювала. Тому запитував де в Луцьку можна придбати, щоб не замовити в інтернеті, і раптом не підійшла...

Опубліковано
On 18.02.2016 at 01:06, arok сказано:

ому запитував де в Луцьку можна придбати, щоб не замовити в інтернеті, і раптом не підійшла...

можна взяти будь-яку.

Головне однакові таймінги та частоти.

Опубліковано

З частотою зрозуміло, а от з таймінгом... Як можна переглянути цей параметр в себе на ноутбукові? І при покупці через Інтернет як цей параметр узгодити?

Опубліковано
On 27.02.2016 at 15:15, arok сказано:

а от з таймінгом... Як можна переглянути цей параметр в себе на ноутбукові?

Будь-якою програмою, яка вміє дивитися техдані апаратної частини

- CPU-Z

- AIDA64

- PC Wizard

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Дякую, усім хто відгукнувся... Придбав оперативну память GoodRam на 8гб через інтернет магазин Brain... У підсумку ноутбук відображає наявність 12Гб оперативної пам'яті , але в рази зросло навантаження на процесор, і швидкість роботи ноутбука зменшилася ніж була до цього...

Можливо хтось підскаже  в чому може бути причина - ?

Дані оперативки на 4Гб, яка стояла рідна... Нижче дані нової оперативки

DIMM3 - Micron 16JSF51264HZ-1G4D1.jpg

Дані нової оперативки GoodRam на 8Гб знизу:

GoodRam.jpg

Буду вдячний за поради!

• 6 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...