Перейти до змісту

А ви крали на своїй роботі?

romaxa11

184 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Читання журналюгами борди це не дозвілля, а робота :)

ЗІ не крав і не збираюсь, а те що саме якось в торбі оказалось -- то не я ))

Опубліковано

Ладно і я признаюся,я крав ізоляційну стрічку(ізоленту короче) бо рахую якщо в тебе дома немає ізоленти то ти не хазяїн ))

В мене колись перед п"янкою за пару хвилин до гостей,зламалася,відпала ніжка від столика,і шо ви думаєте,ага! ізолента-наше все(мужикі) три хвилини і всьо, вже рік тримається і хоч би похитнулася,мертво!:D

Опубліковано
17 годин тому, yura-patriot сказано:

Ладно і я признаюся,я крав ізоляційну стрічку(ізоленту короче) бо рахую якщо в тебе дома немає ізоленти то ти не хазяїн ))

В мене колись перед п"янкою за пару хвилин до гостей,зламалася,відпала ніжка від столика,і шо ви думаєте,ага! ізолента-наше все(мужикі) три хвилини і всьо, вже рік тримається і хоч би похитнулася,мертво!:D

Ще про пластилін забув додати, теж в хазяйстві річ незамінна))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

"Ни дня без триода с родного завода!":lol:
До цієї пори вдома лежать кілька органайзерів, що я стягнув додому на своїй першій роботі, яку півтора роки як покинув. І до цієї пори трохи соромно, хоча і робота була лайняна, і зарплату там затримували, та й торговий відділ - всі тягнули, що лежить погано. З того часу зарікся працювати в торгівлі, і брати з роботи щось окрім ручок.

Опубліковано
3 годин тому, МійБугай сказано:

"Ни дня без триода с родного завода!":lol:
До цієї пори вдома лежать кілька органайзерів, що я стягнув додому на своїй першій роботі, яку півтора роки як покинув. І до цієї пори трохи соромно, хоча і робота була лайняна, і зарплату там затримували, та й торговий відділ - всі тягнули, що лежить погано. З того часу зарікся працювати в торгівлі, і брати з роботи щось окрім ручок.

Приховане оголошення про продаж зайвих органайзерів?))))

Опубліковано

Вкрав хіба що пару олівців та ручок та біля сотні аркушів білого паперу А4. На щось більше не вирішився - страшно та совість мене з'їсть.

Опубліковано
On 17.03.2016 at 16:30, Arber сказано:

страшно та совість мене з'їсть.

Совість така штука, що ого і апетит в неї звірячий :D:D:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...