Перейти до змісту

Продам земльні ділянки в Pованцях (1 лінія до річки)

chukatabra

Рекомендовані повідомлення

Продам 6 земльних ділянок в Рованцях (1 лінія до річки)

Перед цими діланками ніхто не буде будуватися, т.я. далі охоронна зона річки Стир. 

Гарний краєвид.

В рованцях прекрасна інфраструктура для життя.

Ціна 12 500 за ділянку в 25 соток.

http://fast-picture.ru/images/2016/01/ejaxltemrwr1m87x7n7u.png.html

http://fast-picture.ru/images/2016/01/i1pgl0qiyuiil1b0vc8g.png.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам 6 земльних ділянок в Рованцях (1 лінія до річки)

Перед цими діланками ніхто не буде будуватися, т.я. далі охоронна зона річки Стир. 

Гарний краєвид.

В рованцях прекрасна інфраструктура для життя.

Ціна 12 500 за ділянку в 25 соток.

http://fast-picture.ru/images/2016/01/ejaxltemrwr1m87x7n7u.png.html

http://fast-picture.ru/images/2016/01/i1pgl0qiyuiil1b0vc8g.png.html

Це ті ділянки, які щовесни погружаються під воду як Атлантида?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже.

Хоча маючи 12500 у.о. на ділянку, можна знайти і кілька тис грн на "підняти ділянку".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб підняти 25 соток нормально, потрібно декілька тисяч , але не грн., а доларів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже.

Хоча маючи 12500 у.о. на ділянку, можна знайти і кілька тис грн на "підняти ділянку".

Ну наскільки ти її піднімеш? Щоб вода не затікала? А підвал? Я не уявляю власного будинку без підвалу-погребу, але хай навіть без нього, а фундамент як буде водою натягуватися і мокрітимуть-чорнітимуть стіни. Нє-нє-нє, маючи 12500 у.о. краще вже на пагорбі будуватися, ніж в ямі. Я вже бачив такі будинки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден. за 12500 можна трошечки кращу ділянку знайти.

але, там походу вже щось є / будуть / збудоване

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там "красавци" з боку Рованців навпроти "тещиного язика" в природоохоронній зоні Стиру вже побудувались - напевно не місцеві, і не застали сніжної зими 2013)

весною Стир перетворився у море! 40885-2u.JPG

89646956.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийшов на балкон, пригнув у воду, покупався 

https://www.youtube.com/watch?v=cdPhWzs1U8I

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А колись там була зелена зона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для "специалистов строителей". 

Да там зона подтопления. Вопервых в таких зонах действительно не сроят подвальные помещение под ДОМАМИ. А сами дома - 2 варианта

1) на сваях (это вобще самый дешевый вариант, дешевле ДАЖЕ ЧЕМ ЛЕНТОЧНЫЙ ФУНДАМЕНТ) просто у нас не все проектанты хотят/умеют счиать ВАШИ ДЕНЬГИ. И проект это сугубо бумажка для сдачи декларации. 

2) как тут правильно заметили поднять землю на метр (у нас есть уже расчеты)..

А теперь самое главное: (может хоть кто то поинтересуется не "чутками и думками", а реальностью.

УЖЕ сделан проект дамбы!!!!! Еще покойный Климчук душил сельскую раду (Москвича) что бы не только брали деньги за участки, а еще и строили инфраструктуру.

Долго вопрос не решался. Наконец в прошлом году выделили деньги и сделали проект. 

КРОМЕ ТОГО есть инвестор на работы, который заинтересован там строить оздоровительный комплекс большой. Но как Вы все знаете (и или нет???) в нашем государстве так все забюракратизировано что это долгий процесс. Но в любом случае, там простроят дамбу за бюджетные деньги. Там много людей влиятельных имеют землю. 

Я думаю в этом, или в следующем году там построят эту дамбу. 

И цена той земли будет не по 500долл за сотку. (я не реэлтор, и не наганяю цены, мне побоку). Лутше бы цены были дешевле на недвижку, люди бы больше могли себе купить. Рынок бы двигался.

С уважением

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 тонн за 25 соток за ділянку не зрозуміло де та ще й не можна підвал будувати? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

seolutsk

Ну вот что тебе не понятно??? Именно или так ляпнуть?

Блин что ты со своим подвалом заладил..

Я вот дом строю без подвала!!! Скажи что я делаю не так?

Или мне обязательно надо еще огород, трактор, подвал и т.д.

Так есть куча предложений по земле подальше от города и реки. Там все это можно организовать.

Так же можно сравнивать, зачем мне немец авто, можна и наш купить. Тоже ездит.

Поверь есть класс уже людей даже в луцке, который не имеет времени\желания\возможности заниматся приусадебным участком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УЖЕ сделан проект дамбы!!!!!

Це за дамбою, если чо...

cb-IMG_4505.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль, якщо там все забудують - було гарне поле-заплава, а стане чергове нудне "царське село"( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

саме більше мені не подобається ось таке:

...Но в любом случае, там простроят дамбу за бюджетные деньги. Там много людей влиятельных имеют землю. 

Тобло люди з грошима але дамба має бути за державні гроші (платників податків). Яка мені вигода з того, що за мій кошт хтось собі влаштовує комфортне життя?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме більше мені не подобається ось таке:

...Но в любом случае, там простроят дамбу за бюджетные деньги. Там много людей влиятельных имеют землю. 

Тобло люди з грошима але дамба має бути за державні гроші (платників податків). Яка мені вигода з того, що за мій кошт хтось собі влаштовує комфортне життя?

Не кіпішуй. Не буде там дамби. В кращі часи то не рішалося, а у важчі і подавно не рішиться.

То продаван, йому аби напиз наобіцяти, щоб пошвидше і дорожче впарити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75

А может давай с тобой настродамус поспорим? на бутылочку коньяка хотя бы вот такого:

http://vintagemarket.com.ua/item/600358-konyak-chateau-de-montifaud-vsop-diva-07-v-korobke

Или ты лиж бы сам п..нуть...

serega

Серега, Ты хоть прочитал, вдумчиво или бегло??? 

Есть инвестор, и да он готов профинансировать, но бл...я в нашем государствеЮ никто не знает как это оформить....

А кто по твоему должен платить за такие вещи???

Ты если дом имеешь, тоже хотел бы построить дорогу за гос счет. К сожадению не всегда выходит.

А на омылянеке, люди вообще через год-два плавают. Постоянно за наш с вами счет их спасают!!!! 

Или как ты себе это представляешь? надо будет по хатам сходить и скидыватся что бы дамбу построить? с нашими людьми не реально, они мусор в окно выбрасывают.... (не все к частью)

Sandro

Это низкие грунтовые воды..если что :) причем там дамба?? слышал такую вещь как мелеорация ??? во во

NMA

Тут ты прав...место класное для города с деньгами, можно было придумать зеленую зону, что бы приезжали люди отдыхать. И близко до города, можна и на велосипедах, семьями. А так да, застроят.

Но таковы правила економики. Все решают деньги. К сожелению.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sandro

Это низкие грунтовые воды..если что :) причем там дамба?? слышал такую вещь как мелеорация ??? во во

в тому то і річ, що дамба і у вашому випадку - нипричом :) ну аж ніяк вона не врятує від "грунтових вод", оскільки це заплава ріки, і при повенях, вода виходячи з русла, десь має розливатися. Перекриєте розлив дамбою, піде через грунти.

Тим не менше, успіхів Вам у продажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75

А может давай с тобой настродамус поспорим? на бутылочку коньяка хотя бы вот такого:

http://vintagemarket.com.ua/item/600358-konyak-chateau-de-montifaud-vsop-diva-07-v-korobke

Или ты лиж бы сам п..нуть...

Уявляєш, це форум, і тут всі пи..дять.

Який хоч предмет спору?

І яка гарантія, що при програшу ти не спригнеш (в мене хоч який\неякий тут є авторитет)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75

так давай не пзд ...и а забиваем

А гарантом может виступисть комондор  (kmd)

я думаю подпшется!!!! порядочный человек!!!

А вот ты ???

пиз ....даб...ол??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на образи не реагую, це показує рівень твого розумового розвитку.

Ще раз спитаю: який предмет спору?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75

так давай не пзд ...и а забиваем

А гарантом может виступисть комондор  (kmd)

я думаю подпшется!!!! порядочный человек!!!

А вот ты ???

пиз ....даб...ол??

Я вибачаюсь за флуд.

А є така можливість, щоб я виступив у ролі такого собі "третейского судді"?

Я маю певні обов’язки перед Kmd, а також певні обов’язки перед Vaz75 (отак співпало), і можу закластись про їх порядочність!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kayot

А причем там командор??? Я сам знаю что он очеь порядочный человек.

Все давайте по сути. Тут развели флуд...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Душа радіє коли сили природи перемагають силу антропогенезних папірців.

Рованці на день Космонавтики-2013.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В Голандії ще й не таке осушують.

Ну а в нас поки чогось не вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...