Перейти до змісту

Тематика для IT конференції в Луцьку

Eney

41 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт,

Є можливість і бажання провести IT конференцію в місті Луцьку для розробників і тестерів. База спеціалістів дозволяє зробити досить обширну тематику. Але для першого разу хотілось би все таки врахувати побажання народу.

Тому питання: яка тематика IT виступів вас цікавить в першу чергу? Свій варіант і детальні побажання прошу давати окремим коментарем. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хотілося б побачити ще варіанти на тему "управління проектами", можливо "scrum"

Цікаво взагалі чи є в Луцьку команди, в яких вийшло адекватно повністю впровадити якусь з гнучких методологій. Залюбки послухав би доповіді на теми по управлінню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залюбки послухав би доповіді на теми по управлінню.

Це читав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Книжок можна прочитати багато, але вони не замінять спілкування зі спеціалістами, котрі то впроваджували в реалі. Давай про книжки в іншій темі. Тут про конференцію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, підтримую.

Доводилось працювати на проекті з такою методологією. Спочатку було трошки дивно, бо є речі, які забирають час. Але особливо після того як ми здали проект, стало видно наскільки це підвищує ефективність. Особливо всі регламенти (термін виконання задачі, зустрічі, принцип проведення, ретроспективи і так далі).

Є правда річ, яка мені геть незрозуміла, і в ефективність якої я не вірю. Це Scrum Poker Cards. Хтось це використовує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, підтримую.

Доводилось працювати на проекті з такою методологією. Спочатку було трошки дивно, бо є речі, які забирають час. Але особливо після того як ми здали проект, стало видно наскільки це підвищує ефективність. Особливо всі регламенти (термін виконання задачі, зустрічі, принцип проведення, ретроспективи і так далі).

Є правда річ, яка мені геть незрозуміла, і в ефективність якої я не вірю. Це Scrum Poker Cards. Хтось це використовує?

якщо цікаво - запитаю у себе на роботі в різних проектах чи використовують і які результати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви робіть а я прийду... Напишіть тільки коли =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить Ruby + Ruby on Rails, Python + Django, хостінги - де можна розміщати WEB-додатки на вказаних мовах, фреймворках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Друзі, всім дякую за відгуки! ІТ івент вже планується. Анонс буде згодом :)
Всім гарних свят і з наступаючим Різдвом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
On 2/12/2016 at 11:10 PM, HWman said:

Я за IoT.

Дякую! Вже включили в програму виступів :)

Друзі, 
Нарешті готовий оголосити про даті і місце проведення заходу: 19 березня в конференц-залі бізнес-центру "Директорія". Деталі і програма виступів на сторінці заходу: https://www.facebook.com/events/958076824282563/ 
Всіх запрошую для участі! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Eney сказал:

Дякую! Вже включили в програму виступів :)

Виступи виступами, але народ любить демонстрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, HWman said:

Виступи виступами, але народ любить демонстрації.

Які саме? :) В нашій програмі буде виступ Дмитра Андреєва - "Internet of Things в теорії та на практиці". Я дуже раджу сходити і послухати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написав Вам у пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...