fedot Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 20:15 Поділитися #1 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 20:15 Думається, що є на нашому Форумі люди "звідти". Прошу ділитися Вашим баченням ситуації в Криму.Прохання - поважайте себе і інших. У нас на Борді демократія не є надто розповсюдженим явищем. Відповідно агресивні антиукраїнські та надміру заполітизовані пости будуть тертися з усіма витікаючими наслідками.П.С. Шановні Лучани та Волиняни. Просив би тролити поза цією темою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 19:35 Поділитися #2 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 19:35 спрашивайте за жизнь в Крыму, что знаю расскажу))Ти ж тему про Крим читав, бачив що нам ллють в вуха. Що з того відверта брехня? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 19:37 Автор Поділитися #3 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 19:37 Буду задавати питання я, поясню, для чого.Цікавості у мене мало, втім, як і всі роки, коли Крим не був окупований.З Ваших відповідей хочу зрозуміти, звідки в "теперішніх" кримчан стільки ненависті до України, Українців і всього, що з Україною пов'язано.Ну і ще одне - а чи потрібне Україні таке населення в майбутньому? Чи згадати часи Джугашвілі, і переселити "родную гавань" на територію РФ?Отже. "Введено" першу лінію "енергомоста". Що Ви скажете з цього питання? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:01 Поділитися #4 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:01 звідки в "теперішніх" кримчан стільки ненависті до України, Українців і всього, що з Україною пов'язано.ненависть не к Украинцам! ненависть к националистам.точно "к националистам"? не "к нацистам"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:05 Поділитися #5 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:05 точно "к националистам"? не "к нацистам"?и тем и другим)любити батьківщину це погано? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:07 Автор Поділитися #6 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:07 Націоналістам? (гірко так посміхається)....А Ви зайдіть на форум Севастополя. Тема про відключення світла (не політична, наголошу). І 10 сторіночок прочитайте, будь яких. Хоча б. Жодної згадки про націоналістів - одні 404, какли і в тому ж дусі. І відноситься це до Українців. Усіх, хто за Перекопом. Тож - Ви не праві. Та й за націоналізм я б з Вами посперечався, але це неминуче заведе нас в політичну площину, якої я пообіцявся максимально уникати. За наявною у мене (ну і, само собою. мною особисто не перевіреною) інформацією - в крупних містах певні райони отримали електрику майже 24 на добу. Але у віддалених селах 2/6, 2/8 а то й більше. Крім того, не було помічено т.зв. "просадки" напруги звідти, звідки вона повинна входити в "енергоміст". А, погодьтесь, 100-200МВт, які "взяли" з енергосистеми однієї області і перенаправили до іншої - дадуть такі наслідки. Поясните? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:15 Поділитися #7 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:15 Націоналістам? (гірко так посміхається)....А Ви зайдіть на форум Севастополя. Тема про відключення світла (не політична, наголошу).нічого дивного, вживають слова які знають Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:25 Поділитися #8 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:25 Нацизм? Ви напрямком не помилилися. Цей закидон швидше до тієї сторони за котру ви так референдили.А от в націоналізмі ніц поганого не бачу.У вас змішались в купу коні, люди.Хоча Zevs_Isver правий, вживають ті слова котрі в ящику почули не задумуючись над змістом.А Батьківщина для деяких це не там де діди поховані, а де дешевший шмат ковбаси пообіцяли. Загалом ніц нового. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:38 Поділитися #9 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:38 Украина очень подставилась с игрой в национализм, деликатней нужно было национальную политику проводитьтреба було стіну на кордоні будувати але бабло "рішає" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:39 Поділитися #10 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:39 Ні , не путаю.В Україні націоналізм споріднений з патріотизмом.Якщо так цікавить то прочитайте визначення хоча б з Вікі.А от в наших сусідів націоналізм крокує в ногу з нацизмом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:41 Автор Поділитися #11 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:41 Уточню - я історик, тож що кого розвалювало - я не був би такий однозначно категоричний. Хоча - історія всім все показує, але мало хто хоче бачити. Тут час покаже.Націоналізм в Україні взагалі не мав розвитку. І не має. Ви, на даний момент, плутаєте його із ненавистю до росіян, яке росіянами і розвинуто. В іншому випадку, населення Криму, теперішніх т.зв лнр-днр було б фізично винищено в більшості своїй. причому доволі жорстоко і підло. Хоча й дієво.Поясніть. Чому збільшення подачі електроенергії збільшено лиш для крупніших міст. Керч же й далі потерпає від нестачі електрифікації, хоча, за логікою, саме Керч повинна отримати левову частку вхідної електрики? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:41 Поділитися #12 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:41 мне кажется вы путаете национализм и патриотизмScrrr, латинский термин "natio" исходно означал то же самое, что греческий термин "этнос" и русский термин "народ". Именно так - как "народ, этнос" - он воспринимался на протяжении большей части всемирной истории.Национализм - это любовь к историческому облику и творческому акту своего народа. Национализм есть вера в инстинктивную и духовную силу своего народа, вера в его духовное призвание. Национальное чувство есть духовный огонь, ведущий человека к служению и жертвам, а народ - к духовному расцвету.Я думаю что это нормальная этническая позиция.Здесь уместно вспомнить шутку об отношении к дочери, кузине и соседке: "Я люблю свою дочь больше, чем свою кузину, а кузину - больше, чем соседку. Однако из этого, честное слово, не вытекает, что я ненавижу свою соседку". Интересно, что эта шутка английская, а англичане, вероятно, - самая националистическая нация на Западе (английских националистов никогда не было именно потому, что все англичане без исключения - националисты).Постепенно термин "нация" претерпел определенную эволюцию в западноевропейской культуре.Есть больные и извращенные формы национального чувства и национальной политики.Существует фаза национализма - национализм агрессивный, основывающийся на неприязненном отношении к другому народу или группе народов - "шовинизм".Есть еще более агрессивная и негативная форма национализма - "нацизм". Нацизм включает в себя уже не только неприязненное отношение к другим нациям, он опирается на идею национального превосходства.К нацизму и шовинизму мы имеем право относиться негативно и квалифицировать их как формы людоедские, однако национализм всё таки так квалифицировать неправильно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:44 Автор Поділитися #13 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:44 треба було стіну на кордоні будуватиале бабло "рішає" Друже - зате все гівно поспливало...ну або майже все. Ну коли б ще таке стало? За таке дякувати треба. І на вус мотати. Плата за незалежність...без крові не буває, на жаль. І це ще не закінчення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:52 Поділитися #14 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 20:52 Гаразд, з націоналізмом завяжем, хоча порядком замахала ота висмоктана з пальця і затаскана дойобка про націоналізм.Хотілось би почути відповіді на інші питання. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:02 Автор Поділитися #15 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:02 Ще одне питання, якщо Ви в курсі. Наскільки є критична ситуація з медициною в Криму зараз? Шановні форумчани, запитуйте про те, що людина може знати, а не про всілякі тонкощі енергомоста. Він же не енергетик. Я йому задав питання про технічно можливу пропускну здатність кабель з заявленими владою отриманими МВт? Чи, може, про номінальне/цифрове падіння напруги на території рф, звідки ці МВт забрали? Двері - там Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:08 Поділитися #16 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:08 Поясніть. Чому збільшення подачі електроенергії збільшено лиш для крупніших міст. Керч же й далі потерпає від нестачі електрифікації, хоча, за логікою, саме Керч повинна отримати левову частку вхідної електрики?Нокіан в сусідній темі писав, що світло в Крим дав Яценюк, якщо я його вірно зрозумів. Це може бути поясненням. Нокіан, ти ж тут, я бачу. Проінформуй нас лінками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S30 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:10 Поділитися #17 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:10 Щодо енергозабезпечення знайшов цікаве припущення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:13 Поділитися #18 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:13 Всю російську політику можна описати рядками однієї пісенькиТы был в Кэрчи-молчиНэ был в Кэрчи-молчи!https://www.youtube.com/watch?v=kTWMhlx0pMI&spfreload=10 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:16 Автор Поділитися #19 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:16 Я йому задав питання про технічно можливу пропускну здатність кабель з заявленими владою отриманими МВт? Чи, може, про номінальне/цифрове падіння напруги на території рф, звідки ці МВт забрали? Двері - там Ну якщо людина в цьому некомпетентна, то вона відповість словами, які можна і так почути з вуст рос політиків. Думаю логічніше розпитувати про якісь побутові речі, зарплати, забезпеченість різними товарами і т.д Ще раз повторю - изыди. Ніхто не забороняє нікого розпитувати. з медициною в Кримуну это больная тема) медикаменты уже давно и сильно подорожали. в новостях часто отчитываются по наказаниям аптек за не соблюдением ценовой политики. слышал люди ездят в Украину, закупают лекарства в прок. в больницах и поликлиниках действительно стало всё бесплатно. моему тестю сделали серьёзную операцию, не взяли ни копейки. но есть и обратная сторона, из-за того что врачам запрещают брать взятки и действительно за этим следят, многие специалисты поувольнялись и перешли работать в платные клиники. в гос. мед.учреждениях много вакансий. Работу поликлиник сильно зарегулировали, все эти полисы, электронные реестры, отнимают много времени персонала который в этом ещще до конца не разобрался. отсюда большие очереди в поликлиниках. Позвільнялися, оскільки низькі зарплати - я Ваші слова правильно зрозумів? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:19 Поділитися #20 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:19 Поясніть. Чому збільшення подачі електроенергії збільшено лиш для крупніших міст. Керч же й далі потерпає від нестачі електрифікації, хоча, за логікою, саме Керч повинна отримати левову частку вхідної електрики?Нокіан в сусідній темі писав, що світло в Крим дав Яценюк, якщо я його вірно зрозумів. Це може бути поясненням. Нокіан, ти ж тут, я бачу. Проінформуй нас лінками. Які можуть бути лінки на таємні домовленості?Про ці домовленості можна лише здогадуватись , співставляючи факти .Секретні домовленості існували ж, існують та будуть існувати.Це так же вірно,як і що політикам слова дані, аби приховувати правду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:22 Поділитися #21 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:22 Які можуть бути лінки на таємні домовленості? Про ці домовленості можна лише здогадуватись , співставляючи факти . Секретні домовленості існували ж, існують та будуть існувати. Це так же вірно,як і що політикам слова дані, аби приховувати правду.Ну це також відповідь, тим більше що в мене теж є така підозра про таємне відновлення електропостачання Україною Криму. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:33 Автор Поділитися #22 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:33 я Ваші слова правильно зрозумів?ну когда ты жил на зарплату +левак и довольно приличный... остаться с голой зарплатой многие специалисты считают для себя не приемлемым)) набрал щас тупо в поиске, какая зарплата у врачей в Крыму, первая страница - Средняя зарплата врачей в Крыму перевалила за 38 тыс руб 38 тисяч?)))при таких ЗП не звільняються.Значить, держава не вміє цінувати цпеціалістів, оскільки не дає їм гідної зарплати. А от приватні медзаклади, на відміну від, в даному випадку, рф, цінують вміння та досвід.З цим зрозуміло.Заяви теперішніх ваших "держочільників" про Крим, який нагодує рф, бо "годував" Україну....Що Ви на це скажете, враховуючи ціни на продукти і якість продуктів в теперішньому Криму? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:46 Поділитися #23 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:46 Средняя зарплата врачей в Крыму перевалила за 38 тыс рубТы "забыл" дописать главное, а именно - Уровень средней зарплаты медицинских работников в Крыму достиг 38,6 тыс руб, у медработников среднего звена — 22,3 тыс рублей. Такие цифры озвучил сегодня журналистам министр здравоохранения Крыма Александр Голенко. Ты про реальные зарплаты что-нибуть знаешь? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:49 Поділитися #24 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:49 ну я такое не слышал, но потенциал у Крыма по сельскому хозяйству конечно огромный. зерновые и садоводство традиционно ведущие отрасли сельского хозяйства в Крыму. с русскими деньгами думаю поднимут сельское хозяйство на новые высоты)) с продуктами кстати проблем нет никаких, после продуктовой блокады, цены выросли конечно, но не значительно.Потенціал є, якщо з Україною за воду (канал) домовитеся. Чи у вас є інші думки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:49 Поділитися #25 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 21:49 Тобто, у вас там все добре і ні про що не шкодуєте? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.