Jaguar-35769 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 07:19 Поділитися #51 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 07:19 Для мене ДИТИНА... та й взагалі моя СІМ'Я - це сенс мого життя!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:01 Поділитися #52 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:01 Дівчині 21 рік і вона хоче дитину , а мені страшно) Дякувати Богу,мій батько не сцикун. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:11 Поділитися #53 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:11 Дякувати Богу,мій батько не сцикун.та й ніхто з тих, хто має дітей і відписався. Просто мені особисто цікаво, чому їй так рано хочеться дітей.Йому то пора! А їй походу не дуже. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MelvinPVV Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:48 Поділитися #54 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:48 Просто мені особисто цікаво, чому їй так рано хочеться дітей.В мене жінка казала, краще раніше "тому що я хочу бути ще й подругою своїй дитині, а не старушкою" чи щось типу цього, точно вже не процитую. Може тут така сама логіка. Або просто жінка раніше до цього доросла. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:51 Поділитися #55 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:51 Або просто жінка раніше до цього доросла.Або не розуміє. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:56 Поділитися #56 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 08:56 Якщо ти не думаєш як мій сусід. ОТ народить дружина, дадуть бабки, я продам свій старий опель і куплю собі такуж стару але бмв. А коли його спитав а кормити дитину за що будеш, його погляд був такий тіпа а її ще і окримити треба.Якщо ти готовий після родів підтримувати дружину, бо післяродовий стан може бути в жінок різний, особливо якщо буде депресія, фігня не здорова і треба з дружиною поводитись правильно, щоб не усугубляти. Будеш у всьому допомагати, тоді можете сміло працювати над цим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 09:34 Поділитися #57 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 09:34 Стаття 12. Розмір допомоги при народженні дитини Допомога при народженні дитини призначається у розмірі 41280 гривень. Виплата допомоги здійснюється одноразово у сумі 10320 гривень, решта суми допомоги виплачується протягом наступних 36 місяців рівними частинами у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. зараз немає допомоги на першу, другу третю, зараз одна сума за кожну дитину. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 09:44 Поділитися #58 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 09:44 Допомога при народженні дитини призначається у розмірі 41280 гривень. Виплата допомоги здійснюється одноразово у сумі 10320 гривень,Ціну на підгузники бачили? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 09:51 Поділитися #59 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 09:51 Я знаю ціни на підгузники. Людина спитала що зараз дають я йому відповів.Женя є люди які думають от отримаєм гроші і зажвиу вони не рахують що дитину треба кормити, вдягати і зараз це коштує космос. В мене такий сусід був вумний поки ненародила дружина (вище писав) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 14:44 Поділитися #60 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 14:44 Дівчині 21 рік і вона хоче дитину , а мені страшно)абсолютно типова ситуація. Заводь і не бійся. Справишся - нікуди діватися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
33brs33 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 14:58 Поділитися #61 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 14:58 Де 90грн? Вже майже 2016,людина-слово)))))))))))))) http://board.lutsk.ua/topic/148084-mers-человек-г/page-8 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Archon-ua Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 15:04 Поділитися #62 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 15:04 Єдине що можна сказати. Боишься - не делай! Делаешь - не бойся! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 15:24 Поділитися #63 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 15:24 абсолютно типова ситуація. Заводь і не бійся. Справишся - нікуди діватися. як показує практика - є куди діватися. Коли одружився, теж були думки зразу дитину завести, Бог дав розумну дружину - відговорила, родили через 12 років подружнього життя, за що я їй щиро вдячний. Тверезо мислячи оцінюю, як би виховував тоді і як зараз, це небо і земля. В нас привикли, традиційно, оженились, давай дітей кліпати, ще саме голе босе, а саме головне - дурне, а вже дитина, зі всіма витікаючими. Є можливість почекати, планувати, чекайте й плануйте, нема можливості (залетіли), ну тоді вже прийдется будувати подальше життя, як то кажуть, виходячи з *вновь открывшихся обстоятельств* Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 15:36 Поділитися #64 Опубліковано 27 Листопада, 2015 в 15:36 абсолютно типова ситуація. Заводь і не бійся. Справишся - нікуди діватися.як показує практика - є куди діватися. Коли одружився, теж були думки зразу дитину завести, Бог дав розумну дружину - відговорила, родили через 12 років подружнього життя, за що я їй щиро вдячний. Тверезо мислячи оцінюю, як би виховував тоді і як зараз, це небо і земля. В нас привикли, традиційно, оженились, давай дітей кліпати, ще саме голе босе, а саме головне - дурне, а вже дитина, зі всіма витікаючими. Є можливість почекати, планувати, чекайте й плануйте, нема можливості (залетіли), ну тоді вже прийдется будувати подальше життя, як то кажуть, виходячи з *вновь открывшихся обстоятельств* теж правильна думка. Але я казав виходячи зі своєї ситуації. Я боявся 5 років назад, але нічого - все добре, доця підростає тьху-тьху-тьху. Зараз знов боюся )), але знаю, що справлюся. Найголовніше - думати головою, а не емоціями. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Opel75 Опубліковано 28 Листопада, 2015 в 12:49 Поділитися #65 Опубліковано 28 Листопада, 2015 в 12:49 Та поживіть кілька років для себе. Після народження дитини будете згадувати цю пору як "золоту", так я к років п!ять-шість потім продиху просто не буде ). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 30 Листопада, 2015 в 16:13 Поділитися #66 Опубліковано 30 Листопада, 2015 в 16:13 Коли народжується дитина, ти собі вже не належиш. І краще до народження про це не думати Багато дрібниць (поїхати на 2-3 дні на відпочинок, поскладати пазл на 1000 штук на підлозі, лягти спати, піти в душ, коли хочеш) стають нереальними. Так як ви тільки одружилися, то непогано було б насолодитися подружнім життям хоча б 1-2 роки. Хоча, якщо дружина дуже хоче і ви не проти, то чому б і ні. Це не так страшно, як багато хто каже Головне в цьому ділі - участь обох батьків у догляданні та вихованні дитини. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 30 Листопада, 2015 в 16:39 Поділитися #67 Опубліковано 30 Листопада, 2015 в 16:39 Вот ти зара дуже на мене схожий в свій час. "А як воно.... а шо воно?" З часом, ти в себе запитаєш іншу штуку: "Як я без нього жив???". Насолодіться подружнім життям 1-2 роки, скатайтеся на море, відкладіть пару десятків тисяч на депозит. Перед тим як зачати, поживи 1-2 місяці "здоровим" життям. Єдине, чого не встиг зробити особисто я - купити квартиру Але дасть Бог нашому президенту трохі мозгів і він запустить якусь програмку, яка надасть змогу молодим спеціалістам купувати житло (з нашими то зарплатами), а там уже і друге будемо планувати) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 06:36 Поділитися #68 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 06:36 Мда, ну і поради як дехто чекати 12 років чи там скільки ще, скажу так поки зараз станеш на ноги, то й часу жити не буде, не те що виховувати дітей. І дитина хоче молодих батьків а не старіків, прикольно коли мама разом з дочкою ходить на дискотеку, і десь просто тусуються по магазинам, спільні погляди й розуміння один одного, разом десь відпочивають, і так далі. А не по типу ну нафіг, я вже стара для того, лінь і так далі. Та й діти мають стільки енергії що втомлюють швидко навіть молодих, я вже не кажу кому за 30. Прикольно коли татко з малим своїм їде на рибалку, охоту десь разом ходять по своїм чоловічим справам, а не те що батько прийшов додому пожер і ліг спати, бо втомився так що ну нафіг, бо йому за 40. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 06:47 Поділитися #69 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 06:47 Брєд. Щоб разом ходити на дискотеки, треба рожати в 13 Бажання "займатися" дитиною не залежить від віку: є і молодь, яка приходить додому, нажереться і втикає в комп, а що навколо робиться - пофіг. А є "старики" які з дітьми на ти, от мама моя - мені до неї далеко і діти її обожнюють. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mers Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 09:06 Автор Поділитися #70 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 09:06 Де 90грн? Вже майже 2016,людина-слово)))))))))))))) http://board.lutsk.ua/topic/148084-mers-человек-г/page-8 я тобі нормальну виручку дав на тих 4 планшетах що купив у тебе, ти на їх нормлаьно заробив, і ти ще гнеш горба за тих 90 грн що я не прийшов на почту по того сраного планшета? давай номер карточки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MelvinPVV Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 10:42 Поділитися #71 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 10:42 я тобі нормальну виручку дав на тих 4 планшетах що купив у тебе, ти на їх нормлаьно заробив, і ти ще гнеш горба за тих 90 грн що я не прийшов на почту по того сраного планшета? давай номер карточки Це що за логіка? Не дав би ти йому заробити, він продав би іншому. Це ппц якийсь. Це тобі ж не акція "купуй 4, а далі роби що хочеш, тому що ти комусь дав заробити". Тим більше коли за нього людина хотіла 150 грн. а в замін попала на 90 грн. Сума мала, але чого ж ти чекаєш стільки років, щоб на тебе гнали, заплатив би і забув. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.