Перейти до змісту

Слуга народу

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Я так зрозумів, що тепер буде лише одна нова серія з повтором попередньої

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, що за фігня, так чекав, засранці хочуть задоволення розтягнути(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дочекаємось що через неділю нову серію крутитимуть у понеділок, а решту днів повтори валитимуть(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за лажа?????? Нафіга таке робити??? Куди жалітися???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ,що за кіпіш? друзі, я щось нічого не зрозумів, з останніх постів,що за нах... розкажіть НЕ ВИКЛАДАЮТЬ!,чи,що за справи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже цікава серія )) А ви кажите щоб без алкоголю був фільм. Не буде що показувати )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все гарно коли Вова матюкався на владу, і гарний спіч про "хохлов". Але не багато Вова рекламує алкоголізм у своєму серіалі? Я вибачаюсь, але мені одному здалось що вони багато бухають. То вечором він з друзями 2 рази горілку пили, то в сім'ї за столом, то вечором перед телевізором коньяк, то перед телевізором пиво, то тяжкі роздуми на роботі з коньяком і так кожен день. 

А за українську мову я взагалі мовчу, там тільки спікер розмовляє українською і то як я :) полу-російською, але я не знімаю серіал, а просто пишу на форумі. 

Важко не погодитись з dimmon'ом, особливо в сьогоднішній останній серії алкоголю було ну дуже багато. Хоча можливо в реалі там все так і відбувається.

З.І. Пані з МВФ певно лишились задоволені українською гостинністю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ,що за кіпіш? друзі, я щось нічого не зрозумів, з останніх постів,що за нах... розкажіть НЕ ВИКЛАДАЮТЬ!,чи,що за справи!

Спочатку показують вчорашню серію (другий раз) а потім наступну... І так вже два дні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку показують вчорашню серію (другий раз) а потім наступну... І так вже два дні...

ААА!! я якраз таки два дні не дивився,завтра вникну(гляну) що вони там навикладали))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні транслюють вчорашню 17 серію, в нетрі лише трейлер на наступну 18ту серію, коли повинні були хоча б по черзі транслювати, минулої неділі, наприклад, по дві серії за вечір транслювали та в нет викладали, а тепер усьо. (((
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я знайшов вихід:  "підсів" на сериальчик( серій  30),  а потім передивлюсь "оптом", те, що не подивися, спокійно, без нервів і реклами " вітчизняного " пального, якого, як виявилось, ми всі довго чекали і ось, воно є))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за серіальчик?

Демони  да Вінчі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в народу почалась ломка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важко не погодитись з dimmon'ом, особливо в сьогоднішній останній серії алкоголю було ну дуже багато. Хоча можливо в реалі там все так і відбувається.

Коли Кучма приїздив на Волинь,то віскі збирали по всіх магазинах області.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі факти заставляють задуматись, але переглянувши 18 серій дійшов висновку що я був правий у своїх догадках із самого початку нажаль :(.

А так то норм серіальчик :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі факти заставляють задуматись, але переглянувши 18 серій дійшов висновку що я був правий у своїх догадках із самого початку нажаль :(.

А так то норм серіальчик :)

Ну так поділіться ж вашими догадками...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...