Перейти до змісту

Наклейка Борди на авто - підтримка воїнів АТО

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ми надрукували наліпки на авто, на двері, на забори або на гаражні ворота. Крута штука - крім ідентифікації свій-чужий можна зберегти/приховати пару квадратних сантиметрів, які поржавіли.

Всі надлишкові кошти підуть на допомогу  бійцям АТО  (не люблю таке писати) - на війну з москалями.

Є два види - кругла та контурна, чіпляємо - як kmd - на праву сторону багажного відділення :)

post-1-0-44602400-1447513561.jpg

а ще є кругла, яку можна почепити на лобове скло прямо перед водієм, щоб не вийо*№вався.

Ціна пари наліпок - від 25 грн і до "скільки не жалко", купити можна в  мережі магазинів "Свій Час" - всі гроші "підуть в діло".

20151113183141.jpg

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А я хочу кєпку.

Моя зносилася в хлам. Ну і зауваження :) Як ж не змовчу.

Під BOARD прямо під словом, справа внизу, додати lutsk.ua

Ну нє ?

Опубліковано

Машини не маю на жаль? чи на щастя), а о  "кепку"  з логотипом борди, як в тебе дядько Дмитро, купив би. Якщо можна-ціна питання..

Опубліковано

цікавить прагматичне питання : як вона (наклейка) на здирання ? щоб потім з лакофарбовим покриттям не знялася
здираєш, проходиш ваткою з 647-м розчинником і.... якщо машина небита/не крашена - немає слідів. 

НЕ зрозумів надтонкого гумору. Чесно.
Женік, я тобі показав перший логотип епл, ніякого гумору, прагматичність наше всьо!
Опубліковано

Три питання.

1. Чому саме на праву сторону клеїти? А можна на ліву, в мене там царапина)). 

2. Чи можна замовити наклейку з ніком і якщо так, то скільки мінімально вона буде коштувати?

3. Ви пишете, що ціна за пару наліпок. А навіщо по дві продаєте, одну не можливо купити?

Опубліковано

Женік, я тобі показав перший логотип епл, ніякого гумору, прагматичність наше всьо!

засоромив.

Я ж не десігнер. Але суть думки уже зрозумів.

Опубліковано

Був в Нашому Часі в Там -Тамі - дівчина сказала - нічого не знаю, немає, а потім вдруг - можливо згадала - і каже - ""Нам ще не привезли, мають підвезти""" - ппц, що за лажа???

Там її напарник ще торгує, через день, то той в *тємє*, той зможе більш адекватно сказати, є чи нема, й коли будуть, якщо нема

Опубліковано

мабудь краще купувать у Ді - там 100% гарантія, що пару лишніх грошей дійдуть до адресатів.... а ті всі "нє втємє" продавці.... то шото стрьомно якось їм гроші віддавать...

Опубліковано

Спакуха - дійсно ще не довезли. Для довідки: весь чоловічий колектив мережі "Свій Час", від власника і до дизайнера-розробника годинників приймав активну участь у революції гідності, а також цей самий колектив у теперішній час має два чи то навіть три  повних екіпажа ГШР Самооборони(це 10-15 патрульних) - я з ними знайомий більше 10 років, разом їздили ще на революцію 2004 року, так що там нічого ніде не пропаде!

YouRich, можна клеїти де заманеться, з ніком можливо буде пізніше, можна купити одну наклейку по акції: "Тільки сьогодні! Одна - по ціні двох!!!" 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...