Перейти до змісту

Лучани збирають підписи для зачистки неестетичної реклами

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Яким чином незнання іноземної мови впливає на естетичність реклами?

Щось тут не так.

Світовий бренд(по франшизі) https://ru.wikipedia.org/wiki/FitCurves

Всякий

євро-гавно-хенд

інша справа.

Зберуть петицію думаю нехай приймають їх думку до уваги.

Опубліковано

Яким чином незнання іноземної мови впливає на естетичність реклами?

.

Бо повинні писати державню мовою а не як здумається. Я прочитав як по латині "курвес" :)
Опубліковано

Цеж МАРКЕТОЛОГИ!!!

Вони 4-6 років вчаться в вишах шоб таку буйню придумувати.

P.S. Ну наразі це не про конкретний приклад оскільки це іноземна франшиза. І мабуть вони невраховували як це звучатиме нашою державною мовою :)

Опубліковано

Бо повинні писати державню мовою а не як здумається.

Ну-ну.

А якщо World Gym відкриється у місті - як підкажете "перекласти"?

Опубліковано

Бо повинні писати державню мовою а не як здумається.

Ну-ну.

А якщо World Gym відкриється у місті - як підкажете "перекласти"?

Перекладаєтья "женьодрищ"

Опубліковано

Стаття 26. Мова реклами і маркування товарів

1. Рекламні оголошення, повідомлення та інші форми аудіо- і візуальної рекламної продукції виконуються державною мовою або іншою мовою на вибір рекламодавця.

Тема - гафно

Опубліковано

Перекладаєтья "женьодрищ"

Пєтросян ти наш. Продовжуй. Мені вже цікаво і смішно.

. Я прочитав як по латині

О! Знаєш латинь? Цікаво. На рівні того, що в інституті ? Homo homini lupus est?

Чи є глибші знання?

Опубліковано

Петиция против засилия рекламных бордов это нужное дело, а вот то что автор пишет про "курва фитнес" и про "повинно бути державною мовою" это бред конечно. 

П. С. вспомнилось как часто не могу сдержать улыбку когда проезжаю мимо кафе "Фарт"  :D

Опубліковано

П. С. вспомнилось как часто не могу сдержать улыбку когда проезжаю мимо кафе "Фарт" :D

ага, знаючи інгліш, хоч трохи.

В мене спогади відповідні. Їв там солянку. Назва - точно в тему...

Найбільше мене вбиває дебільна транскрипція "First Cafe" (фьост кафе) - повбивав-би!

Опубліковано

ідіотизм, дитинство, отнічєгодєланья, імітація бурхливої суспільно-корисної діяльності, підсирання конкурентам і т.д. і т.ін., але тільки не корисна, здоровоглуздна, начасна, толкова справа.

фтопку.

Опубліковано

Хто буде визначати "неестетичність" реклами?

Хто йому буде платити за цю роботу?

Хто, і за чий кошт буде ліквідовувати "неестетичну" рекламу?

Опубліковано

да треба зрізати нафіг всі бігборди реально понатикували і так далі... в центрі зробити шаблон (в полтаві доречі реклама в центрі міста гармонійна), і вся витримана в одному стилі, так колись було коли я був там

Опубліковано

да треба зрізати нафіг всі бігборди реально понатикували
якби ж то бігборди.... але ж тут то мова не про бігборди!
Опубліковано

Щодо цього, хочу задати своє питання, можливо є на форумі люди компетентні у цьому. Чи є легальною аудіо реклама на зупинках міста, бо реально хтось вчепив колонки і хочеш чи нехочеш, а мусиш слухати рекламу, коли стоїш на зупинці. Цікаві ваші думки стосовно даного типу реклами. Мені вона здається неправомірною, навязливою і незаконною. 

Опубліковано

Якраз бігборди, надмірна к-сть рекламних вивісок на стінах будинків, аудіо реклама на зупинках, рекламні трафарети на тротуарах, бумажні оголошення на кожному стовпі - це і є інформаційне забруднення міського простору. Можливо ви вже навчились їх не сприймати і не помічати, але за ними ви і не помічаєте навколишнє середовище - бігборди затуляють собою дерева, будинки тд тп. Особисто мені це дуже не подобається.

А в даному топіку власне саму тему петиції і не розкрито - понабігали флудери і наробили з мухи слона, ніхто нічого конкретно не вияснив, не подумав, що до чого, але написати ж треба, що в голову перше попаде(. Якщо більшості тупо наплювати на рекламу, бо є головніші проблеми (війна, аварії, дороги, депутатийолопи, тд тп.), то мушу розчарувати - якісь інші головніші проблеми будуть завжди, і це не привід не вирішувати дрібніші.

Для загального розвитку не пожалійте часу і прочитайте пару статей:

http://platfor.ma/magazine/text-sq/pb/advertising-in-city/- "Тут не може бути вашої реклами: як очистити візуальний простір міста"

http://dmytrofomenko.com/kyiv-no-adv/- "Київ без реклами" - проект фотографа Дмитра Фоменка, який наглядно показав за допомогою слайдів, як виглядатиме місто без реклами

p.s. Як на мене без реклами краєвид набагато цікавіший!

А підписувати петицію чи ні, вирішуватиме вона щось чи ні на що не вплине це таке, тут більш важливий сам факт особистісного ставлення до інформаційного забруднення кожного з нас. Когось це влаштовує бо навсенасрать, а когось ні. Позиція тих кому реклама не заважає - мовчазне поглинання гігабайт реклами, як на вулиці так і по телевізорі, інші ж заявлятимуть про те, що з їхньою думкою варто рахуватись - і петиція є такою заявою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...