Перейти до змісту

СБУ та ГПУ проводять широкомасштабну операцію в Дніпропетровську

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 429
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Підприємства, які обслуговували благодійний фонд, де 31 жовтня Служба безпеки України та Генеральна прокуратура проводили обшуки в рамках спецоперації, не сплачено державі понад 30 млрд грн, заявила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Це з якого обороту треба заплатити 30 млрд грн., якщо військовий бюджет України в 2015 р. 50 млрд грн.? Порохотяги там вже зовсім ку-ку?

Опубліковано

Та якшо чесно, реакція людей буде діаметрально протилежною, від тієї, яку чекали ті, хто зробив дане "дійство" з Корбаном...

Опубліковано

Трохи бісить ця постійна зрада. Нікого не садять - бездіяльність влади. Якийсь шмат гівна арештували - ми за права людини і доказову базу.

Чого розпереживались? Схема вже напрацьована: арешт - застава - чемодан - аеропорт - якісь Гагри.

Опубліковано

Це з якого обороту треба заплатити 30 млрд грн., якщо військовий бюджет України в 2015 р. 50 млрд грн.? Порохотяги там вже зовсім ку-ку?

хз, не я рахував))

12107931_1520894801560829_9118622953072864308_n.jpg?oh=cfae0f74e25a035b06b713ad9c28d233&oe=56C345D0

Опубліковано

Чому взялись зараз ? Бо Корбан заступив за червону лінію саме тепер..Думав йому все минеться, думав усіх купив .

Тепер стане ясно, де закінчується Беня, і де починається Україна.

І багатьом укропівцям стане ясно, в яке багно вони вляпались.

Опубліковано

а ми за права людини і за доказову базу, чи "всіх за грати"? Або так - або ні. Або диктатура з боку Порошенка "Всіх пересадити", або тривала робота, щоб "всіх пересадити, бо вони гандони". Вам всьо і сєйчас? А не боітеся, що Кромберг і Модерн так само закриють? І СКФ. І вашу кантору, в тому числі, бо у числі співвласників - регіонал.

ЗІ під "Вас" мав на увазі сферичного коня

Опа. Як би після Майдану як з режимом Януковича все рубанули під корінець і не боялись втратити Кромберг, Модерн і інші ми б вже були б на порозі перемоги над корупцією, ближче до правової держави, пройшли очищення влади всіх рівней, а не йшли, як зараз, в протилежному напрямку.

Так, було б важко, дуже важко. Але замість згублених Кромбергів, Модернів зайшли б інші інвестори, я не сумніваюсь, якіб прозоро наповнювали бюджет.

З.і. Після виборів клоцав канали і потрапив на виступ Порошенка. після слів: "ми закінчили перезавантажувати владу", я вимкнув телек, огидно.

Опубліковано

хз, не я рахував))

Йопт, а так просто на хлопський розум прикинути важко, що одних податків більше половини військового бюджету країни?

Опубліковано

Йопт, а так просто на хлопський розум прикинути важко, що одних податків більше половини військового бюджету країни?

ти пропонуєш мені правити текст, скопійований з сайту сюди, на який я, до речі, дав посилання? чи прямо на на сайті Захід.нету?

п.с. я в цифрах орієнтуюсь)

Опубліковано

Тепер стане ясно, де закінчується Беня, і де починається

інтереси жида Порошенка :))))))))

Тут ніяких ваших і наших інтересів нема. :)

Опубліковано

Тепер стане ясно, де закінчується Беня, і де починається Україна.

Мінус від мене. Ліпєцкая фабріка, 1000 грн. в день військовим, 1000000 грн. за заглиблого, АТО за години і бє-бє-бє. Розкажи де в Пєці почалась Україна?

ти пропонуєш мені правити текст, скопійований з сайту сюди, на який я, до речі, дав посилання? чи прямо на на сайті Захід.нету? п.с. я в цифрах орієнтуюсь)

Я пропоную тобі включити моск перед тим, як таку відверту фігню копіювати.

Опубліковано

Ну так виходьте завтра на мітинг проти ,,диктатури,, та на захист мілєйшого Корбана.

Я вийшов зимою, коли снігу було по коліна та морозу 15, а ви корбануті , завтра у сонячний теплий день -вийдете?

Опубліковано

Я пропоную тобі включити моск.

а ти не думаєш, що хтось може мати думку, відмінну від твоєї?

п.с. я зараз не про цифри

Опубліковано

Ну так виходьте завтра на мітинг проти ,,диктатури,, та на захист мілєйшого Корбана.

Я вийшов зимою, коли снігу було по коліна та морозу 15, а ви корбануті , завтра у сонячний теплий день -вийдете?

А мені пох на Корбана, доведуть - нехай сидить. Але, якого художніка твій Пєця легалізує Гєпу, не закриє Ахмєтку і відпустив цілу банду ригів? Вийдеш зимою, коли снігу буде по яйця і запитаєш шоколадного чи вже?

п.с. я зараз не про цифри

а я про цифри, а вони вєщь упряма.

Опубліковано

Ого! В Корбана вже інфаркт:

http://www.pravda.co.../10/31/7087057/

Serg.Lviv.UA@Serglvivua 56 хв.56 хвилин тому

Инсайд от станции скорой помощи по вызову к Корбану: "Ничего страшного, при нервных потрясениях, диарея, довольно частое явление."

Опубліковано

Ого! В Корбана вже інфаркт:

http://www.pravda.co.../10/31/7087057/

Бнять, як тіко їх за сраку беруть в низ органи відмовляють. Треба як в анекдоті: "...лікар сказав " в морг", значить в морг"

Опубліковано

За Гєпу в Харкові проголосувала абсолютна більшість громадян.

А за такого нев.бенного патріота Філатова у Дніпрі - ні.

Бо рильце, точніше шнобель-непросто в пушку, у крові.

Палиця не на того поставив і втратить дуже багато.

Опубліковано

За Гєпу в Харкові проголосувала абсолютна більшість громадян.

Тобто з ним все збсь? Питань нема?

п.с. За путєна тоже абсолютна більшість громадян проголосувала..

А за такого нев.бенного патріота Філатова у Дніпрі - ні. Бо рильце, точніше шнобель-непросто в пушку, у крові.

Отже, не проголосували знач - бандіт? Збсь логіка. За кого там по Луцьку мало проголосували? Всіх - растрєлять.

п.п.с. Я тобі часто, чисто по-людські, співчував у деяких темах, але тепер бачу, ти реально смішний.

Опубліковано

Ага, був такий персонаж у фільмі, дуже переконливо відстоював волю меншості.

Фільм звався ,,Банди Нью Йорка,,

Ну а я себе краще за всіх знаю, коли я смішний, коли злий і т. д.

І це знання не залежить від випадкової оцінки когось там.

Опубліковано

Я думаю всн ж таки це позитивна новина для України, може ми й жити краще завтра не станемо, але на одного засранця в Україні стане менше!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...