Перейти до змісту

РФ начнет массовую депортацию украинцев с 1 ноября

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
С 1 по 30 ноября находящимся на территории РФ украинцам необходимо обратиться в подразделения ФМС РФ для определения своего правового статуса

Российская Федерация начнет массовую депортацию украинцев с 1 ноября 2015 г. До 30 ноября всем украинцам, кроме тех, кто приехал из "горячих точек", Луганской и Донецкой областей, нужно определиться, остаются ли они в России или возвращаются домой,сообщает "Московский комсомолец".

Как сообщает пресс-служба Федеральной миграционной службы Российской Федерации, в 2015 году, исходя из гуманитарных соображений, миграционная служба неоднократно продлевала всем категориям граждан Украины срок временного пребывания в России. Последний срок продления заканчивается 31 октября 2015 года.

"В этой связи с 1 по 30 ноября находящимся на территории Российской Федерации гражданам Украины необходимо обратиться в подразделения ФМС России для определения своего правового статуса. Исключение сделано для украинских граждан, прибывших в экстренном массовом порядке из юго-восточных областей Украины. Для них порядок пребывания остается прежним", - говорится в сообщении.

Как отмечается, получить гражданство России можно, только лишившись гражданства Украины. Россия не признает института двойного гражданства для граждан соседней страны.

"Как пояснил нам юрист, гражданин, уклоняющийся от выезда по истечении срока пребывания, является незаконно находящимся на территории России. Согласно КоАП России это влечет наложение административного штрафа в размере от двух тысяч до пяти тысяч рублей с административным выдворением за пределы Российской Федерации. При этом многие люди купить патент просто не успеют: собрать всю пачку документов до 30 ноября проблематично", - говорится в сообщении.

Опубліковано

І ще цих козлів які їздять на заробітки в парашу потрібно відправляти в АТО

Эти "козлы" не от хорошей жизни туда едут.

Опубліковано

і ще тих, хто їх туди направляє... імхо

Опубліковано

Хто мінусує ідіть застрельтесь. Я б ніколи не поїхав би у парашу при будь-яких обставинах

ех,

ніколи ти не голодував ...

Опубліковано

Хто мінусує ідіть застрельтесь. Я б ніколи не поїхав би у парашу при будь-яких обставинах

ех,

А до чого тут голод? У нас також можна заробити, ну якщо не підходить Україна, то є і інші країни, але тільки не до параши.

Опубліковано

Е...То нам фьйодорича і янавіча просто так видадуть?...Навіть не знаю, чи радіти чи ні...

Опубліковано

Е...То нам фьйодорича і янавіча просто так видадуть?...Навіть не знаю, чи радіти чи ні...

Їх напевне вихристять у рускіх людей:)

Опубліковано

ех,

А до чого тут голод? У нас також можна заробити, ну якщо не підходить Україна, то є і інші країни, але тільки не до параши.

там "длінний рубль".... більше платять....

інші країни кажеш? а якщо окрім "русскім" і "матерним" ніякими мовами не навчений?

та й з міліцією москальською завжди можна домовитися.

В Європі важче з цим, так й там геї, страшно :)

навіть Кремль палити?

Опубліковано

У ЄС потрібно робити візи, це й дорого і зайва трата часу та нервів. У РФ не треба,+ мовний бар'єр таки відсутній. Ну і роблять там наші Василі на московського дядю. Принаймні дотепер.

Опубліковано

ех,

там "длінний рубль".... більше платять....

інші країни кажеш? а якщо окрім "русскім" і "матерним" ніякими мовами не навчений?

та й з міліцією москальською завжди можна домовитися.

В Європі важче з цим, так й там геї, страшно :)

навіть Кремль палити?

Цікаво чому Ви так підтримуєте це все що пов"язано з росією. Я особисто проти усього , що пов"язане з нею. Якщо це падло вбиває наших людей, то про які заробіткі може іти мова. .

Опубліковано

Цікаво чому Ви так підтримуєте це все що пов"язано з росією. Я особисто проти усього , що пов"язане з нею.

я? Я, Я, натюрліх,

я вже ж писав - "я скатіна і русскій шпіон"

Опубліковано

По акуратніше з висловлюваннями! Не всім повезло, народитися в багатій сім"ї, чи мати рідних в Європі. Багато хороших людей, виживає на зарбітках в Росії.

І ще одне, коли Росія платить нашим людям 1500$ за не кваліфіковану, дешеву роботу(яка реально коштує 150-200$), це теж підрив їхньої економіки.

Опубліковано

По акуратніше з висловлюваннями! Не всім повезло, народитися в багатій сім"ї, чи мати рідних в Європі. Багато хороших людей, виживає на зарбітках в Росії.

І ще одне, коли Росія платить нашим людям 1500$ за не кваліфіковану, дешеву роботу(яка реально коштує 150-200$), це теж підрив їхньої економіки.

це коли платять, а не включають *дурака* чи *бурого*, намахують, а наші всерівно туди прутся, мол цього разу не повезло, повезе на наступний

Опубліковано

Я хоч і підтримую,але слово "застрельтесь" троха жорстко <_< , може замінити словом "задумайтеся" :) але я згоден, просто "канали напрацьовані"(прораби) того і пруться(дядько в мене такий) на весіллі свого сина кричав раша .лять, .ука, вбивають наших сусідів,братів,а через місяць поїхав у москву ПІЗДЄЦ!!!!!!! заробляти на весілля дочки яка залетіла. Та . ука краще вдома посидіти, об"ясни родині що так то,так то, прийдіть просто посидимо ,нєєє поїхав щоб заробити на банальну п"янку, і що тут далі писати.........

Самі винуваті,сука саміііііі.

Опубліковано
Цікаво чому Ви так підтримуєте це все що пов"язано з росією. Я особисто проти усього , що пов"язане з нею. Якщо це падло вбиває наших людей, то про які заробіткі може іти мова.

Потому что мы все работаем на Росдеп.А если серьезно, то в России есть светлые умы и вообще хорошие вещи несмотря на всю прогнивнесть страны. И запомни что нельзя быть настолько категоричным, как бы того не хотелось.

Опубліковано

це коли платять, а не включають *дурака* чи *бурого*, намахують, а наші всерівно туди прутся, мол цього разу не повезло, повезе на наступний

А в нас не намахують? Ще як намахують, а інколи відверто граблять і плюють в лице! Просто там куш серйозніший можна зірвати.

Опубліковано

В Москві є дядя - наш зьома, працює він в МУРі. Так от цей дядя не один десяток років супроводжує бригаду зі свого села до поїзда. А їдуть вони туди явно не від скуки. Самі кацапи - ліворукі, за дюбель в стіні під картину до 50-ти зелених платять. Равшани і жамшуди - чорнороби, а хто щось дійсно вміє - в осному з України. Але вернеться додому не кожен, тут вже як карта ляже. Комусь білет в один кінець, а комусь весілля.

Опубліковано

Я не розумію в чому проблема, раз 3 місяці минуло - до побачення. Чим українець в цьому плані має відрізнятись від афганця? В нього ще й перевага, його складніше виділити з натовпу.

Опубліковано

Ну от і настане повний триндєц рашці)))) Поїдуть наші заробітчани додому, і Джамшути доконають рашку "супер" ремонтами, )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...