Перейти до змісту

Встановлення Windows на віртуальний диск ноута

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На ноутбуці (Windows 8.1) створив віртуальний диск і хочу встановити туди Windows 7. Чи потрібно буде окремо встановлювати драйвера під Windows 7?

Опубліковано

А чи можна використати установочний диск, який йшов з ноутом, драйвера під сьому вінду ?

Опубліковано

Може, я щось вже не зовсім розумію, але.

Такий віртуальний диск фізично існує у вигляді файлу. Для того, щоб змонтувати цей файл у диск, слід завантажити ОС, і її силами "перетворити" файл на диск.

Можливо, під Віндою інсталятор іншої Вінди й дозволить встановити іншу Вінду на віртуальний диск (в усякому випадку, всю ту частину установки, яка здійснюється до перезавантаження комп'ютера.

Але те, що система не завантажиться з віртуального диска - це, по-моєму, факт.

Опубліковано

А чи можна використати установочний диск, який йшов з ноутом, драйвера під сьому вінду ?

Можна, якщо на віртуальній машині буде бачити фізичний DVD-Rom

Ось тут гарно розписано

Опубліковано

нюанс в тому, що загрузчик залишається на фізичному вінту, а потім "монтує" віртуальний і з нього грузиться система .. відповідно і установка так само .. доходимо до етапу вибору куди ставити, монтуємо віртуальний диск і ставимо як чисту вінду ...

А хіба загрузчик Вінди наділений такою фічою - змонтувати віртуальний диск ще до загрузки? За лінком, який є в першому пості, говориться, що Вінда може автоматично змонтувати віртуальний диск через Планувальник завдань.

Але де - загрузчик, а де - Планувальник завдань... :)

Опубліковано

просто запусти VMware Workstation і вирішиш всі проблеми

ФІ!

Вінда сама пропонує КУПУ мжлвостей - без стороннього софту.

Юзаю Hyper-V - нарадуватися не можу. Вінда у вінді. А на серваку (2008 / 2012) таких віндовсів можна підняти сотні.

Із VHD не грався, вистачало першого.

надибав гарну статтю, де все розжовано із картинками.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...