Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саме так Палиця врятував Одесу від сепарів, і допомогли йому він сам завжди згадує хлопці з волині яких він зразу після призначення запросив з собою щоб стримати цей проросійський народ в Одесі! Тому і є Ігор Палиця якиє справжнім патріотом своєї країни, і людиною яка відповідає за свої слова, ось йому більшість людей і повірила, і побачите що не розачоруєтеся, все що обіцяв виконає!

Я досі не можу зрозуміти - оцей СаняТТ стібеться, чи дійсно висловлює думки? Нє , чесно, це стьоб?
  • Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я досі не можу зрозуміти - оцей СаняТТ стібеться, чи дійсно висловлює думки? Нє , чесно, це стьоб?

О, а це не в тебе колись був підпис, щось типу: "я вже сам не знаю, де я стібусь, а де ні"?

Опубліковано

О, а це не в тебе колись був підпис, щось типу: "я вже сам не знаю, де я стібусь, а де ні"?

Так там була та сама ситуація - я ж не знав, чи людина дебіл і сприйме стьоб за чисту монету, чи зрозуміє, що це стьоб. І перших було набагато більше, тому й запідозрив таку фігню, яку вивів у підпис.
Опубліковано

Так там була та сама ситуація - я ж не знав, чи людина дебіл і сприйме стьоб за чисту монету, чи зрозуміє, що це стьоб. І перших було набагато більше, тому й запідозрив таку фігню, яку вивів у підпис.

Ну так значить СаняТТ твій достойний наслідувач )

По темі. А от що буде робити мер-Романюк, якщо таки "здолає дракона" і в другому раунді, коли в міськраді в укропа вже приблизно 30% місць, а докупити ще 20 % можна буде без особливих проблем (лише десь з десяток депутатів)???

Опубліковано

Не годуйте троля люди......

Опубліковано

Вітаю, ти перший мене запідозрив в пороходрочерстві. Тіпа розділив всіх на палицедрочерів і пороходрочерів, да?

Нє, є тільки пороходрочери бо їм сци в очі вони всерівно скажуть що дощ іде!!!

А інші це ті які підтримують політику, або довіряють Ігорі Палиці, як можна сказати єдиному і справжньому Українському патріотові!!!

Опубліковано

чого це палиця який сказав Міхо що йому треба бронемашини щоб фактично замутити переворот, єдиний патріот. а швобода. вони ваще гранату в атошників кинули так що вони крутіші патріоти.

Опубліковано

чого

Ви думаєте, якщо щодня будете по три рази згадувати гранату від свободи, рахувати бакси для ПС і Азова за Ілловайськ і називати Єгорку під@р@сом, то вас переведуть в касту Тролів, як СанюТТ???

Куди там. Вам ніхто навіть жалюгідного мінуса не ставить. Не чіпляє це вже нікого. Повчіться "креативу" у Сашка )))

Опубліковано

електорат Романюка просто не прийшов на вибори.

Якщо мер не спатиме то має виграти.

natalka), 10 грн на мера ))

Тоді я приєднаюсь, щоб конкуренція була якась, 10ка на Сашку)

Опубліковано

Тварь есчо та

Какіє фаши даказатєльства?

Я ожидал такого вопроса,мне хватило общения его с моим близким родственником чтобы понять что эта за тип)

Вангую виграш в другому турі Товстенюка Олександра.

Тварь есчо та

А хто не тварь? Романюк??? БУ-ГА-ГА!!!

а что он плохого сделал?

Опубліковано

Тварь есчо та

Какіє фаши даказатєльства?

Я ожидал такого вопроса,мне хватило общения его с моим близким родственником чтобы понять что эта за тип)

Ну так розкажіть людям, що ж ви, не соромтесь. А то виходить, що пустословите, безпідставні наклепи, не аргументовані звинувачення... Всі чомусь кажуть який він паганий, фу-фу-фу, а доказів чи аргументів немає.

Опубліковано

а я от вангую перемогу Романюка в другому турі... і то з більш менш норм відривом.... менше зло так сказать))

хіба шо ....Палицюн гречкою давтить до пабеди буде....

да і результатів для початку ще взагалі не відомо.... а всі цифри шо сча є то "За даними паралельного підрахунку голосів, оприлюдненого обласною парторганізацією «УКРОПу»"

Нуда нуда))

Ну так розкажіть людям, що ж ви, не соромтесь. А то виходить, що пустословите, безпідставні наклепи, не аргументовані звинувачення... Всі чомусь кажуть який він паганий, фу-фу-фу, а доказів чи аргументів немає.

А я от проти Товстенюка ніц не маю.... )) просто діло в тому що що не в ньому діло)))) а от проти Палиці... тут уже у кожного свої переконання....

Опубліковано

Тварь есчо та

а что он плохого сделал?

А хорошого? Чомусь у мене тепленька водичка побігла лише напередодні виборів, деякі роботи робляться лише перед виборами (я про ті що за бюджет міста), а нащо було тягнути стільки часу, мол блатанув, що вот то я, тепер за мене голосуйте, а помитись у ледь теплій водичці нагрітій на плитці у кастрюлі нє? Романюк, на мою думку, вміє робити 2 речі, 1) багато гарно говорити/обіцяти, 2) підмазуватися під виконані роботи інших людей чи організацій.

П.С. Про теплу воду, якісні дороги то наболіло вже давно, звиняйте єслі що)))

Опубліковано

Тварь есчо та

а что он плохого сделал?

А хорошого? Чомусь у мене тепленька водичка побігла лише напередодні виборів, деякі роботи робляться лише перед виборами (я про ті що за бюджет міста), а нащо було тягнути стільки часу, мол блатанув, що вот то я, тепер за мене голосуйте, а помитись у ледь теплій водичці нагрітій на плитці у кастрюлі нє? Романюк, на мою думку, вміє робити 2 речі, 1) багато гарно говорити/обіцяти, 2) підмазуватися під виконані роботи інших людей чи організацій.

Дык а он трут причом?кто голосовал за палыцю,спрашивают пусть у него,он в ВР прошёл а не романюк)

Опубліковано

Може не втему але в жінки в селі вибори сільського голови. Всі жителі такі - "Та він краде. На мерсі їздить. Дочкам дві квартири в Луцьку купив. Навчання оплачує". І що б Ви думали? Вибрали нового? Ні!!! Вибрали того ж самого.

Я вважаю народ заслуговує (в більшості випадків) на життя, яке він обирає (чи людину).

Опубліковано

З якого року (в свідомому віці) ти в Луцьку живеш?
Опубліковано

...

По темі. А от що буде робити мер-Романюк, якщо таки "здолає дракона" і в другому раунді, коли в міськраді в укропа вже приблизно 30% місць, а докупити ще 20 % можна буде без особливих проблем (лише десь з десяток депутатів)???

Теж про це подумала. Виходить що УКРОП в міській раді легко буде мати більшість - відповідно всі рішення будуть прийматись так, як УКРОП цього захоче. От і як Романюку в таких умовах "відпрацьовувати" посаду? ))) Може ще й сам відмовиться ;)

А з іншої сторони, якщо ще й мєром виберуть Сашку - то всё, в міській раді абсолютно все вирішує укроп - і ніяких перешкод... Це не є гуд... (по чому там землю під Променем на Грушевського продали?). Всі найкращі плюшки собі позабирають... Комусь може дуже не повезти якщо на чийсь бізнес "покладуть око"...

Та і в обласній раді - теж саме. В мене враження - що я в унівєр попала: Савчук, Ліпич, Хвищун... Любов Григорівна, мій декан - нічого поганого не можу сказати, нормальний викладач і декан - це те що в мене в памяті залишилось з тих років. Але як почитала як вона Сашці кандидатську допомагала писати, то зрозуміла що вона не відмовить цьому улюбленому студенту )))

Опубліковано

Та і в обласній раді - теж саме. В мене враження - що я в унівєр попала: Савчук, Ліпич, Хвищун... Любов Григорівна,

ахах, цікава річ, знаю дві персони. Можу хіба додати, що Байцим читав лекції в мене, якщо не помиляюсь (давненько це було), по державному регулюванню економіки :)

Ну на рахунок виборів, то офіційно можна перейменувати місто в Палицьк або Коломойськ-Палицький

Опубліковано

З якого року (в свідомому віці) ти в Луцьку живеш?

Я корінний лучанин, вік в профілі є. На 40му живу кілька років, перед цим жив у власному будинку, а що такого?

Опубліковано

Ну так розкажіть людям, що ж ви, не соромтесь.

Дозвольте поцікавитися, фонд Новий Луцьк чи Укроп не робили замовлень на вашому деревообробному підприємстві? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...