Перейти до змісту

За яку суму ви погодились би проголосувати за певного кандидата, чи партію?

Nokian

102 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Як би мій голос був вирішальним, то б за винагороду можна було б погратись)))

А так....

То просто ціна за яку нас будуть єпать слідуючих пару років

post-20019-0-17896300-1443335810_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клуб мрійників)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожного є своя ціна, може бути для деяких й не грошова , навіть в самих совісних. Це природа психології така.

Я проголосував за 5 тисч. Віддав би їх на благодійність. Хто б давав.

Кажете за скілки ви хочете, щоб вас трахали. Так от, по-секрету скажу, вас давно трахають безкоштовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доповню dj_design.

Зріз суспільства (це не статистика,моє спостереження) вказує, що зубожіння основної маси населення ставить на перше місце гроші, відсуваючи совість на задній план. На це вказує "гречкосійство", підкуп, титушки тощо. Я не кажу, що совісних, патріотів не має, є, їх багато, але знааачно менше "маси". Я до цих виборів також бив себе в груди, заставляв знайомих і родичів йти на голосування. Але моє голосування або не призводило до обрання обраного мною кандидата, або (що було рідко) кандидат розчаровував мене, бо слова не співпадали з діями.

Тому як би ви не проголосували, "маса" вас переплюне за гроші\гречку\консерви.

Я не агітую не йти на вибори, навпаки, якщо постійно битися в стіну, вона врешті проломиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюся із постом про те, що влада не може змінити те, що їй не під силу. Або міняється система і люди, або ті що у владі просто пристосовуюються і живуть так як получається. А себе обіжати теж не будуть. Будуть красти і ділитися, тобто робити те, що роблять і так наші люди усюди. Дуже малий відсоток чесно працює і не краде зовсім (якщо взагалі такі існують, ну і що ще можна вважати крадіжкою), а далі вже від власної розпущеності розмір вкраденого залежить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені моїх грошей вистачає на прожиття. І продаватись за такі суми просто нецікаво. Мільон все одно ніхто не дасть.

... тому беріть гроші і вважайте що вам їх десь не додали або не доплатили .. і голосуйте так як вважаєте за потрібне ...

Ну трохи наївно. Невже ви думаєте що гроші роздають просто так, не маючи змоги впевнитись що ви "вірно" проголосували?

Якщо голосувати по принципу "бери гроші бо тобі їх десь там не додали" то таким чином будемо голосувати до самої смерті. Ці кандидати вкидають гору грошей к вибори, але планують вкрасти заробити ще більше.

Проблема в тому що ми весь час вибираємо серед лайна. Останні вибори президента це довели чітко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наївні такі :) "Гроші бери, а голосуй за кого хочеш" :) А там прям такі ідіоти гроші роздають! Ти щоб отримати ті гроші маєш або доказ надати (фото бюлетня напр.), або свій чистий бюлетень винести їм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивись, як тут люди наполегливо вибирають телефон до 2 тисяч- і чітко побачиш,як абсолютно добровільно в нас все вибирають серед лайна

Проблема в тому що ми весь час вибираємо серед лайна. Останні вибори президента це довели чітко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути, але великий внесок в зупинку наступу вклав дядько, якого зараз тут з гівном не мішає хіба той хто взагалі не пише.

Так, він свій бізнес захищав і паралельно якось так захистив Україну троха. І чим йому віддячили ? :)

Зате чувакі, які ту війну підтримують і роздувають, у нас в почьоті. Зараз бігморди їхні будуть по всіх закаулках вісіти.

Йти голосувати за вбивцю тисяч українців – це патріотизм... ще з москалів ржуть з їхнім Сталіном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Японці кажуть "з двох зол не вибирають жодного"

А в нас живуть по принципу " з двох зол вибирають найменше"

Може того ми так погано живемо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дел

(тут тема про інше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А того: там гривночка, а там пакетик з гречечкою шарудить...

От тому стільки років владі вигідно людей у такому стані тримати, щоб на наступних виборах черговий пакетик, а самі знову при кориті! Тому і з зарплатами, пенсіями, стипендіями... така хе...я і кожна влада перед виборами подачку, як кістку кидає, але цьогорічна у 100 грн. і у такий час - це взагалі наруга і насмішка над людьми!!!:(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нас вже не мало б бути, ми мали розчинитись в ордах зелених чоловічків,

Чувак, ти не повіриш, але нас НЕ БУЛО ВЖЕ.

Коли в 1989 році я в очі говорив зав військовою кафедрою , полковнику РА СРСР , що прийде час і буде не радянська армія, а українська - з цих слів сміялися сотні, або 95% присутніх.

Я вірив та знав ТОДІ, і я ВІРЮ та ЗНАЮ ТЕПЕР. Я бачу скільки людино років потрбно для реальних змін.

Тому мені такі огидні різні скиглики, чарівні лохи та відверті пістаблои.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...