Перейти до змісту

board.lutsk.ua - 3 года!

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене хтось взяв крточку ВОГ на 10л 5-го подивитись, так і не вернув... Нєужелі єсть негодяї...

• Відповідей 304
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
В мене хтось взяв крточку ВОГ на 10л 5-го подивитись, так і не вернув... Нєужелі єсть негодяї...

Не я :_42:

Я на ВОГові не заправляются - тільки ОККО ;)

Але те, що в тебе були карточки - пригадую... Попитати треба - може, хтось ненароком замість бейджика прихопив.

Опубліковано
Не я :(

Я на ВОГові не заправляются - тільки ОККО :)

Але те, що в тебе були карточки - пригадую... Попитати треба - може, хтось ненароком замість бейджика прихопив.

У мну машина просто такая: либо на 95-м ВОГовском, либо на обогащенном навозе - других видов топлива не принимает :-)

Опубліковано
Однозначно - треба мені жерти на піввідра менше....

На деяких фотках мій хлєбальнік займає 80% кадра... :(

судячи з цієї фотки, мені треба менше пити і не являтися на люди... ужасть!!!!! фсьо! я сібя больсе ні люблю

Опубліковано
А що то за бабуся на фото з букетом квітів?

ой... то і одним словом не розкажеш ..

я падсталом валявся :ok2:

кароче... прийшла бабка продати квітів. кричить: "беріть квіти ;)". ніхто нічого не каже. вона дальше кричить. тут хтось передає 20 грн. подумали, що всі квіти (букет) а їх вроді було 7 стоїть 20 грн. бабка каже: "якраз 2 рози на 20 грн". а ті рози ледве живі: листя вже саме відлітає, пожмакане, бутони тоже вже завтра відпадуть :). І бабка дає 2 квітки. А з нею якраз торгувався Stealth . Він каже: "Ви шо? Гляньте на них." Там ще і я підтакнув. Кажемо: "Дайте хоть 3 квітки" Вона дає 3, і вже хотіла іти, але повертається і кричить: "Давайте ше 5 грн". А квіти ще були у Stealth'a. Він каже: "Врятлі :)". Бабка знов наполягає, щоб додали 5 грн. Ми вирішили випробувати бабушку :). Кажем: "То віддавайте назад 20 грн, а ми вам тих 3 рози". Вона відразу махає рукою і йде від нас. Ми всі як почали сміятись :D. І тут її напевно зло взяло і вона вертається, і каже: "Ану віддавайте квіти, я віддам 20 грн". А квіти вже у Ярчика. Stealth каже: "Всьо нема квітів". Бабка розвернулась і пішла. :)

Вот така вот історія.

Опубліковано

Аааааа хто здесь!!!!? Тіко відійшов від корабля... :) Хто мене бив головою об стіл... і чого вона так болить? :) :)

Опубліковано
Псиділи зачотно... є що згадати :)

Фоти супер. Всім дякую за компанію.

Прикольно посидели. Только места маловато было :) в след. раз надо на природу :)

Опубліковано

Всі уважненько слідкуємо за погодою, щоб можна було влаштувати "Відкриття сезону 2008" ги..

На кілька пачок дров гроші лишилися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...