Перейти до змісту

board.lutsk.ua - 3 года!

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 304
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Keepo, это окончательный вариант? Или для печати подготовлены другие файлы?

Печать в цвете на матовой (не фото-матовой) бумаге подойдёт?

В принципе, можно и на фото-.

Опубліковано

Вот это я понимаю организованная подготовка!!! :) Народ, а кто-то "половинок" с собой берет или чисто коллективом встречаемся?

Я буду, но только часов до 9-ти, ибо потом почешу на работу... ;)

Опубліковано

Я так думаю, що 50-100 грн. членського внеску на попойку дасть право отримати бейджик ;)

А реально - по скільки скидуватися, і який порядок розрахунків? Буде якесь замовлення загальне (типа, поляна і бочка пива), чи офіціанти будуть носитися з трьома десятками рахунків - на ім'я кожного?

Не подумайте, що я жлоблюсь... я просто випити і з'їсти можу дофіга, і не хотілося б обпивати і об'їдати форумчан :)

Опубліковано

ursa, викладені файли - експорт з CorelDraw, кажи з якою якістю експортувати, за пару хвилин будуть. Можу і векторний оригінал перекинути.

Думаю, що і на матовій бумазі друк підійде. Можу потім це діло заламінувати, щоб не так псувались.

зі чорно-білі я можу зробити і заламінувати сам, вмене їх і можна буде отримати. якщо ursa надрукує кольорові, то або в нього або вмене можна буде отримати безкоштовно кольорові.

Опубліковано

проскочило було по 50 грн з морди-борди.. тобто з форумчанина ;)

а рахунок мабуть буде загальний, просто вирішити приблизне меню на кожного в суму.

Опубліковано

720 точек. РГБ :)

Экспортировать... можешь, в принципе, в Кореле оставить. Будет тогда возможность поосваивать его ;)

Опубліковано
Я так думаю, що 50-100 грн. членського внеску на попойку

ээээ, 100 грн - я стільки не вип"ю ;)

Ага... я колись тоже так думав... поки на Хугарден не присів... а він, сцуко, хоть і вкусний - але дорогий...

От і не хочу бути нахлібником... напивником для інших :)

Опубліковано

Так меню в студію... складаєм кошторис, розраховуєм ефективність ;) А якщо чесно мо зразу і на стіл і до столу замовити?

• Адміністратори
Опубліковано
ursa, не палучится ;) я до стоматолога на завтра записана на 18,30 :)

разве что опосля, за бейджиком

Ну хай стоматолог теж приходить, ми пильно подивимось йому в зуби

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...