Перейти до змісту

Приписка-виписка-військомат

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

обмежено придатний у військовий. а комісії нехай самі проходять. хоча продовження історії буде у Києві - подивимось

і таких дуже багато - тому проходять комісію і стають придатними на час проведення АТО :)

• Відповідей 221
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

так держава дасть штампік безкоштовно тільки пройти медкомісію і все.

пройти медкомісію щоб прописатись? Ви при своєму розумі? Це ж брєд і пєрєгіб.
Опубліковано

пройти медкомісію щоб прописатись? Ви при своєму розумі? Це ж брєд і пєрєгіб.

Повторний медичний огляд військовозобов'язаних, які перебувають у запасі 1 і 2 розрядів, раніше визнаних придатними до військової служби або непридатними до військової служби в мирний час за станом здоров'я, які можуть бути вилікувані, а також військовозобов'язаних плавскладу ВМС проводиться один раз в 5 років військово-лікарськими комісіями військових комісаріатів, а льотний склад - лікарсько-льотними комісіями військових комісаріатів.

Опубліковано

Мав таку саму проблему з пропискою.

Терміново треба-було прописатись. ЦНАП направив у військкомат.

Там сказали немає проблем - але проходь мед комісію (хоча у мене теж "непридатний у мирний час та обмежено придатний у військовий"); проходити треба кожні 5 років. Кажу капітану - ви мене перепропишіть і я з нової адреси піду проходити ту комісію - ніфіга - "дєньгі впєрьод".Медкомісія у 3 лікарні (для м.Луцьк).

А у цій "норі" (поліклініка №3) я проходив комісію МІСЯЦЬ !!! Один лікар приймає раз в тиждень, інший після обіду, рентгенолог у відпустці (і немає заміни), аналізи завтра зранку, заключення післязавтра і т.д. Лікарі у них всі на пів ставки працюють, а людей тьма. Комісія тільки понеділок-середа (до обіду). Короче, замучився я на роботі відпрошуватись щоб туди ходити. Через три тижні ходив лаятись з голов. лікарем цієї контори - то трохи зарухались. Через місяць вибив від цієї мед. комісії заключення. Правда дали довідку на роботу по всіх днях що я у них був.

Після цього в військоматі і ЦНАПІ все зробили швидко.

Опубліковано

Я так розумію, що комісія підтвердила попередній мед. висновок ("непридатний у мирний час")?

І по часові це було під час якоїсь хвилі мобілізації чи в перерві між ними?

Опубліковано

Терміново треба-було прописатись. ЦНАП направив у військкомат.

Там сказали немає проблем - але проходь мед комісію (хоча у мене теж "непридатний у мирний час та обмежено придатний у військовий"); проходити треба кожні 5 років. Кажу капітану - ви мене перепропишіть і я з нової адреси піду проходити ту комісію - ніфіга - "дєньгі впєрьод".Медкомісія у 3 лікарні (для м.Луцьк).

А у цій "норі" (поліклініка №3) я проходив комісію МІСЯЦЬ !!! Один лікар приймає раз в тиждень, інший після обіду, рентгенолог у відпустці (і немає заміни), аналізи завтра зранку, заключення післязавтра і т.д. Лікарі у них всі на пів ставки працюють, а людей тьма. Комісія тільки понеділок-середа (до обіду). Короче, замучився я на роботі відпрошуватись щоб туди ходити. Через три тижні ходив лаятись з голов. лікарем цієї контори - то трохи зарухались. Через місяць вибив від цієї мед. комісії заключення. Правда дали довідку на роботу по всіх днях що я у них був.

Після цього в військоматі і ЦНАПІ все зробили швидко.

Шось я собі це так і представляв.

Питання актуальне в пості №1 теми.

П,С, Я не агент "кремля" чи якісь шпійон. Реально стільки часу немає...

Опубліковано

Чим юлижче до опалювального сезону тим більше народу буде виписуватися ....

а опалення рахується не на площу?

При оплаті да... але при розрахунку на субсидію враховується дохід усіх прописаних...

Опубліковано

Повторний медичний огляд військовозобов'язаних, які перебувають у запасі 1 і 2 розрядів, раніше визнаних придатними до військової служби або непридатними до військової служби в мирний час за станом здоров'я, які можуть бути вилікувані, а також військовозобов'язаних плавскладу ВМС проводиться один раз в 5 років військово-лікарськими комісіями військових комісаріатів

добре-добре. Де тут хоч слово, що медичний огляд повинен проводитись при реєстрації місця проживання?
Опубліковано

Тут класна фраза - можуть бути вилікувані...

Хто це вирішує? - правильно, - комісія

Опубліковано

Де тут хоч слово, що медичний огляд повинен проводитись при реєстрації місця проживання?

А коли він повинен проводитись? Ти мав би пройти комісію за останні 5 років. Не проходив? Будь-ласка, пройди зараз, виконай своє зобов'язання перед військоматом і він виконає своє перед тобою (поставить штамп в домовій книзі).

Правова держава - це не лише права громадян, але й їх обов'язки, еге ж?

Тому мене й цікавило, як це: раз і назавжди ;)

Опубліковано

він виконає своє перед тобою (поставить штамп в домовій книзі).

В якому нормативному документі написано що в будинкову книгу ставить штамп військкомат? Я справді не знаю.

Правова держава - це не лише права громадян, але й їх обов'язки, еге ж?

ні :)
Опубліковано

Я так розумію, що комісія підтвердила попередній мед. висновок ("непридатний у мирний час")?

І по часові це було під час якоїсь хвилі мобілізації чи в перерві між ними?

Комісія висновок підтвердила. Це було під час мобілізації (5 хвиля).

Зі мною проходив ВСЮ комісію хлопець, у якого з дитинства НЕМАЄ ПОЧКИ. У нього мед. картка була як енциклопедія (і по товщині і по заключенням діагноза). І його теж заставили проходити всю комісію.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Апну тему.... хтось виписувався - прописувався останнім часом? Як воно зараз відбувається... які нюанси з воєнкоматом і тд і тп.

Буду вдячний за інформацію

Опубліковано

У ЦНАПі, всіх осіб чоловічої статі віком від 16(18) до 60 років, при питаннях прописки/виписки, вимагають якусь довідку із військомату.

Опубліковано
2 хвилин тому, kayot сказано:

У ЦНАПі, всіх осіб чоловічої статі віком від 16(18) до 60 років, при питаннях прописки/виписки, вимагають якусь довідку із військомату.

Ну таке знаю... чи то довідку чи то штамп в буд. книзі... 

Суть питання в тому чи зараз реально взяти ту довідку (штамп) без обовязковго проходження медогляду.... (див попередню сторінку теми)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...