Перейти до змісту

У Луцьку на кільці вулиці Собороності-Єршова загорівся тролейбус під час руху

ogon

Рекомендовані повідомлення

У Луцьку на кільці вулиці Собороності-Єршова загорівся тролейбус під час руху. ВІДЕО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там одні дерева :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, чи тролейбус дійсно стоїть збоку від вогню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, чи тролейбус дійсно стоїть збоку від вогню?

так само подумав, ніц не видно на тому відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То тролейбус горить, чи закоротило електролінії?)))) Передивлявся відео, тролейбус стоїть трохи далі від "феєрверку"))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з вівторка там щоночі ремонтують 2 машини, вчора теж були біля 00:30...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді там закоротили провода, тролейбус стояв далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там лінії переобляють. кільце робять. щоб тролейбус міг розвернутися на кільці. Всі роботи, відповідно в нічну пору. руху тролейбусів немає, і авто менше.

В планах ,як я уже і казав, лінія з Молоді на Соборності праворуч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написали, что у воду перднули...

Горит троллейбус...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб тролейбус міг розвернутися на кільці

Не лише розвернутись. Міняється маршрут тролейбусів 8 та 9, тепер вони будуть ходити через Єршова (один в один бік, інший -- в інший), тому необхідно трохи переробити конфігурацію лінії, щоб з Єршова можна було їхати в будь-який бік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vk.com/video2...59f73811d687477

тут гарно видно як горіло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vk.com/video2...59f73811d687477

тут гарно видно як горіло...

Ну тож явно не тролейбус горить))))))) Отак і "народжується" всіляка "бувальщина"- в Луцьку горів тролейбус, ні, 2 тролейбуси, та ні, там люди ледь не згоріли...)))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

епер вони будуть ходити через Єршова

здається, років надцять назад (ще "танк" стояв) в сторону Єршова - "ходили" тролейбуси...чи я плутаю?

UPD: не плутаю, згадав - ми на "аличу", таким чином їздили ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Єршова лінії є, але, якщо я правильно пам'ятаю, тролейбуси звідти ходили лише на Соборності, а на Відродження ні. Там немає універсального кільцевого руху для тролейбусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Єршова лінії є, але, якщо я правильно пам'ятаю, тролейбуси звідти ходили лише на Соборності, а на Відродження ні.

напевно, так воно і є. туди - з Відродження, назад - через Соборності. я, щось теж не пам'ятаю, давно було, але приємно згадати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міняється маршрут тролейбусів 8 та 9, тепер вони будуть ходити через Єршова (один в один бік, інший -- в інший)

А нафіга? Об'їхати найбільш густонаселені райони в тому місці і менше заробити? Чи об'їхати на кінці маршруту всіх пенсіонерів халявщиків, що їдуть з Північного ринку на 40-й кв.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нафіга?

Тому що додому доїхати хочуть не лише ті, хто на 40му живуть, а і ті, хто на Єршова і прилягаючих вулицях (я живу саме на одній з них, тут зараз немає жодного транспорту -- ні маршруток, ні тролейбусів, а пенсіонерів і школярів більш ніж досить, всі ходять пішки до Північного на зупинки).

До того ж, тролейбуси будуть ходити кільцевим рухом і через Єршова будуть під'їжджати до того ж 40го, так що основна незручність -- кілька зайвих хвилин потратити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще б пустили лінію в Ківерці було б класно тим, хто там живе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. В Ківерці маршрутки їздять приблизно кожних 15 хвилин. По вул. Єршова немає жодної.

2. В Ківерці потрібно будувати лінію. По вул. Єршова вона вже є.

3. Ківерці -- окремий населений пункт, а вул. Єршова (принаймні, її частина) -- це м. Луцьк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що додому доїхати хочуть не лише ті, хто на 40му живуть, а і ті, хто на Єршова і прилягаючих вулицях (я живу саме на одній з них, тут зараз немає жодного транспорту -- ні маршруток, ні тролейбусів, а пенсіонерів і школярів більш ніж досить, всі ходять пішки до Північного на зупинки).

Там в двоповерхових хатинках вздовж Єршова найбільш незахищені верстви населення скніють.

А в дні роботи авторинку там взагалі весело буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там є різні хатинки, а зазирати в чужу кишеню негарно, заздри мовчки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То не треба писати, що там хтось бідний-нещасний пішки ходить і без тролейбуса йому ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої батьки пенсіонери ходять пішки, батько після двох інсультів, гіпертонік і діабетик.

І троє дітей моїх в 22 школу пішки ходять.

І я особисто писав листи міській владі з проханнями пустити тролейбус або маршрутку по Єршова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...