Перейти до змісту

Чи потрібно Україні вступати до ЄС?

phantom

168 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Прошу пардона, що не так розгорнуто відповів на Ваше запитання)) Нічого немаю проти міграції, якщо вона контрольована. Велика кількість необробленої землі, може давати прибуток у казну України. Що тут поганого, якщо все це буде контролюватись?))

Тобто враховуючи тотальне безробіття в селі ми починаємо створювати робочі місці для іммігрантів?

Ну, Ви троха не перегинайте)) По-перше- є умови вступу до ЄС, і поки що нас туди не приймають. Передумова, це стабілізація самої економіки України. По-друге, якщо вже казати про тотальне безробіття в селі, то ті самі мігранти будуть мати ті самі засоби заробітку, що й людина в селі- земля і руки. Я знаю, що таке земля і село не з дописів на форумах і не по кіно, знаю як важко людям заробляти той кусень хліба, особливо старшім людям. Звісно погано, що держава не допомагає в розвитку села. Але скажу таке, часи сесеру вже не повернуться, і створювання робочих місць в селі( читай фермерство), залежить вже не від держави. Дати можливість тим самим фермерам організовувати господарства, зменшивши драконівськи податки, + селянам реалізувати продукцію за цінами, які дадуть можливість жити.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 149
  • Створено
  • Остання відповідь

Тобто враховуючи тотальне безробіття в селі ми починаємо створювати робочі місці для іммігрантів?

А чому безробіття? Тому, що немає інветицій. Якщо ми дамо кусок землі в користування якомусь іноземцю, щоб зулучити інвестиції, то економіка запрацює і з"являться нові робочі місця і виросте з.п. і для місцевих це вигідно в першу чергу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що виграє Україна від вступу до ЄС?

А що виграла Україна не вступивши тиди протягом 24 років? те, що маємо зараз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проти ЄС. Бо там бачу втрату суверенітету... хочаб того який залишився. А плюшки хіба дешеві авто і можливість десь на захід без проблем злиняти. Іншого не бачу.

дешеві авто це вже великий +. Люди купують Джилі за 8000 у.е. коли за ці гроші можна взяти набагато кращий варіант з ЄС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому безробіття? Тому, що немає інветицій. Якщо ми дамо кусок землі в користування якомусь іноземцю, щоб зулучити інвестиції, то економіка запрацює і з"являться нові робочі місця і виросте з.п. і для місцевих це вигідно в першу чергу.

Ну да, ну да. Тільки з розповідей селян іноземець засіває ті землі рапсом, чи ще якоюсь хєрньою, яка витягує всі сокі з землі і через років десять земля повнісю перетає плодоносити ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже не хочу вступу України до Євросоюзу

Я хочу,аби Україна розвивалася як незалежна держава

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давно бажання відпало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам пасібє, та й ще на умє - получиться китай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євро союз вичерпав себе, створювався він сильними державами економічно та військово, а саме костяк був.

Німеччина, Італія, Франція, ще просили вступити Великобританію.

Суть цього союзу - це противага США, Китаю, РФ.

Мала бути свого роду третя держава.

Завдяки американцям в ЄС пропихнули інші країни, які по принципу "щоб в них щось взяти, їм спочатку потрібно це купити".

Що ми бачимо зараз, деякі члени ЄС спокійно собі живуть на дотації від держав донорів, і коли їм кажуть "бабкі дававй", обурюються, коли в Греції почилися проблеми її попросили розпродати острови свої, вони відмовились.

Наші при владі ще ті козли, як до нас то можуть приїздити без візи наприклад з атких країн як США, ЄС, а ми маємо оформяли візи, як на мене то це має бути "баш на баш", ми до вас без перепон, ви до нас, а тут таке відчуття що жопи лижуть.

Тому якщо й вступимо в ЄС, то так і будо в дупі, ще й права голосу не будем мати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євро союз вичерпав себе

Наші при владі ще ті козли,

То це Євросоюз поганий чи наша влада така?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу розвиватись в сторону Європи (Польщі),а не деградувати в сторону рузького міра...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ukrainzi musiat vibirati(Eur/Ru), okremo sama Derzhava ne zduzhae. IMHO

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось всім вбили в голову що треба з кимось бути, може простіше бути самим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте виходити з того, що мінусів не назвали взагалі (мігранти не рахуються))), а плюси вже два є - дешевші якісні товари з Європи та безвізовий режим.

Я от, наприклад, хочу побачити конкуренцію нашим виробникам на прилавках, можливо тоді будуть думати і за якість продукту, а не тільки за один прибуток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ми маємо оформяли візи, як на мене то це має бути "баш на баш"

що ви до тих віз пристали як маленькі? :(

пішов в візовий центр, заплатив 35 Юро, отримав візу, поїхав на кордоні 5хв і ти в Польщі...

все було б ОК якби не "спіртовози" і "рєшасли" - ось вам і черги і ажіотаж

чи 35 Юро шкода?

а "баш на баш" ну зацікавте чимсь Європу і буде вам "баш"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що звичному українцю важливі речі більш приземлені, ніж велика політика і геополітика. Порівнюючи рівень життя в рашці і ЄС, вибір очевидний і однозначний. Так, в перехідний період буде важко, але далі є шанс почати жити дійсно краще. В сучасному глобалізованому світі державі, яка не має (чи не видобуває в силу різних причин) достатньо ресурсів, практично неможливо розвиватись незалежно і самостійно: то залежні від газу, то від фінансових ресурсів та й інші чинники присутні. В любому випадку потрібно схилятись в якусь європейську сторону :_02:

Я за європейський вектор співпраці і розвитку України. З рашкою ми вже були, і не один раз. Варто спробувати з Європою, не думаю, що буде гірше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. В особистих розмовах чув від поляків багато критики стосовно ЄС. Кажуть, що до ЄС було краще.

Понятно. Бо було я кв нас. МОжна було спи3дити щось - продати і сказати, знайшов. Тепер така фігня не конає.

Пора ламати совковий менталітет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішов в візовий центр, заплатив 35 Юро, отримав візу, поїхав на кордоні 5хв і ти в Польщі...

чи 35 Юро шкода?

ну взазалі то ще +20 евро послуги візвого центру, + за готель заплатити, + страхівка (прибл. 300 грн. на рік), + довідки/запрошення "прикупити" (не у всіх же ж "біла" зряплата ;) )

і на сім*ю з 3 чоловік вийде більше 150 евро, а 150 евро - це в декого місячна зарплата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи 35 Юро шкода?

ну взазалі то ще +20 евро послуги візвого центру, + за готель заплатити, + страхівка (прибл. 300 грн. на рік), + довідки/запрошення "прикупити" (не у всіх же ж "біла" зряплата ;) )

і на сім*ю з 3 чоловік вийде більше 150 евро, а 150 евро - це в декого місячна зарплата.

"35" я вжив в загальному, для порівняння 35 "за візу" і 1000 "щоб девачку по Парижу погуляти"

тим в кого 150 Юро місячна ЗП - в Європі робити немає що :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто як мінімум 50% українців немає що робити в Європі? Для чого ж тоді йти туди з такою ЗП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо хтось хоче автостопом і з палаткою? Або якщо хтось відкладав 5 років, щоб у Париж з"їздити? Якесь у вас ставлення до людей з невеликою з.п. зневажливе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто як мінімум 50% українців немає що робити в Європі? Для чого ж тоді йти туди з такою ЗП?

а хто казав що як тільки вступимо в ЄС - так заразу туди виїдемо всі?

люди собі спокійно живуть і працюють в своїх країнах - членах ЄС

А якщо хтось хоче автостопом і з палаткою? Або якщо хтось відкладав 5 років, щоб у Париж з"їздити? Якесь у вас ставлення до людей з невеликою з.п. зневажливе.

зневажливе до тих хто каже що 150 Юро дорого і нічого не робить щоб заробити більше

я до того веду що вартість\необхідність візи ні в що не впирається для тих хто хоче поїхати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ви до тих віз пристали як маленькі? :( пішов в візовий центр, заплатив 35 Юро, отримав візу, поїхав на кордоні 5хв і ти в Польщі... все було б ОК якби не "спіртовози" і "рєшасли" - ось вам і черги і ажіотаж чи 35 Юро шкода? а "баш на баш" ну зацікавте чимсь Європу і буде вам "баш"

І чому б європеєць так само не заплатив би тих 35 "Юро"?

Я бажаю щоб для європейців відмінили цей безвізовий режим, який ввів бджоляр президент Ющенко, раз вони не бажають робити його для нас. І щоб вони обов'язково стикнулись з необхідністю зібрати 100500 документів, поробити на них апостиль, здати відбитки пальців і зіткнулись з невмотивованою відмовою у візі. Тоді б може вони і відчули б що таке отримати в них візу. А то виходить що ти для них потенційний злочинець, який тільки і бажає емігрувати до них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...