Перейти до змісту

Вандали осквернили могилу Василя Мойсея

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

руки б повідривати, а краще голову.... імхо

Вандали повалили хрест та розкидали вінки на могилі Героя Небесної сотні Василя Мойсея.

Це відбулося у ніч з 11 на 12 серпня, – повідомили працівники підприємства «Бетон брук сервіс», які проводять облагородження території під майбутнім пам’ятником Небесній сотні, інформує Волинське агентство розслідувань.

Уночі хтось зламав хрест, який зранку виявили біля могили. Також вандали спалили Біблію та шарф ФК «Волинь» з могили у смітнику, який стояв поблизу.

З могили повикидали вінки та прапорці, а також забрали портрет Мойсея. Вандали розбили підсвічники – розбите скло і досі валяється біля могили.

Прибирали розкидані та спалені вінки працівники ЖКП.

Зламаний хрест поки залишили біля могили.

Робітники додають, що вандали зовсім не чіпали будівельних матеріалів, які лежать біля могили, а також не завдали шкоди вже виконаній роботі, тому вочевидь метою невідомих було саме вчинити наругу над пам’яттю Героя.

Хроніки Любарта

7jz2b2qhbwvuy5k22uyhcrjjcf3qlis3.JPG

3nhcq575l5qevxeryjqngyddd4672etl.JPG

Опубліковано

Варіанта два. Бухі малолітки, або вата. Якщо про шарф і біблію правда то швидше за все вата.

Опубліковано

да вата 99,9, не дають їм спокою патріоти України, у Мюнхені регулярно оскверняють, а памятаєте (так писали в новинах), як поставили розтяжку на могилі атошника,

от як би я не ненавидів орду, а їх могил би не чіпав, навіть думки не виникає...

якраз недавно передивлявся

звідти тільки взнав деталі, що Василь був серед перших на Інститутській

Опубліковано

Варіанта два. Бухі малолітки, або вата. Якщо про шарф і біблію правда то швидше за все вата.

Варіант бухих малоліток- ні. Сумніваюсь, що Луцькі малолітки. навіть в бухому стані, виробляли таке на могилі людини, яку знає весь Луцьк. Якщо пам'ять мене ще не підводить, в Луцьку троха є людей зі Сходу?))))
Опубліковано

Ну а тепер подивимось в нас є міліція чи тільки контора яка алкашню ловить. Що мішає перевірити які мобілки були вночі на тому місці і пробити власників?

Опубліковано

Ну а тепер подивимось в нас є міліція чи тільки контора яка алкашню ловить.

її немає(. Може поліція краще працюватиме.

Дивуюся з вчинків людей. Дебіли повністю

Опубліковано

Ну а тепер подивимось в нас є міліція чи тільки контора яка алкашню ловить. Що мішає перевірити які мобілки були вночі на тому місці і пробити власників?

А що, у міліції-поліції, в штаті покійна баба Ванга є?))) Камери( кажуть вони десь там є), в такий час нічого толком не покажуть. Та й маю великий сумнів, що будуть вони тим займатись в загалі.
Опубліковано

А що, у міліції-поліції, в штаті покійна баба Ванга є?))) Камери( кажуть вони десь там є), в такий час нічого толком не покажуть. Та й маю великий сумнів, що будуть вони тим займатись в загалі.

Ви неуважно прочитали мій пост?(Що мішає перевірити які мобілки були вночі на тому місці і пробити власників?) А на рахунок чи будуть будуть шукати ,то це справа їх честі адже такі дії це плювок в лице всієї луцької громади ,і таке лишати безкарним не можна.

Опубліковано

Ви неуважно прочитали мій пост?(Що мішає перевірити які мобілки були вночі на тому місці і пробити власників?) А на рахунок чи будуть будуть шукати ,то це справа їх честі адже такі дії це плювок в лице всієї луцької громади ,і таке лишати безкарним не можна.

Та ні, я уважно читав Ваш пост))) Останнє речення мого - маю великий сумнів, що будуть вони тим займатись в загалі.Сумніваюсь, що хтось буде давати запит на білінг.
Опубліковано

Та ні, я уважно читав Ваш пост))) Останнє речення мого - маю великий сумнів, що будуть вони тим займатись в загалі.Сумніваюсь, що хтось буде давати запит на білінг.

Про це я і написав ,тепер подивимся чи є в нашому місті міліція чи її тупо немає.

Опубліковано

у нас міліція відпускає явний вбивць, а Ви хочете, щоб вони вандалів шукали невідомо де - це випадає з логіки їх дій.
Опубліковано

Що мішає перевірити які мобілки були вночі на тому місці і пробити власників?

Як їх власників встановити цікаво? У нас же сімкарти продаються вільно а не як в росії по паспорту.

Все дуже просто і пофіг яка в вас сімка людину можна знайти з погрішністю в кілька десятків метрів, триангуляція рулить.

Опубліковано

Все дуже просто і пофіг яка в вас сімка людину можна знайти з погрішністю в кілька десятків метрів, триангуляція рулить.

Це якщо вони свої сімки ще не повикидали. Та й в межах декількох десятків метрів в радіусі багатоквартирного житлового будинку це дуже багато людей підпадає.

Нехочу вдаватись в технічні нюанси і так дарма написав ,може це бидло читає, але це вже неважливо для них ,можуть викидувати і сімку і телефон ,якщо це принципове питання то їх чередень два знайдуть. То суто технічне питання . Наша ж задача зараз створити резонанс ,щоб міліція зачухалась ,щоб влада проснулась і згадала про те що вибори на носі!

Опубліковано

Це якщо вони свої сімки ще не повикидали. Та й в межах декількох десятків метрів в радіусі багатоквартирного житлового будинку це дуже багато людей підпадає.

и випадково прохожи попадуть

В ході відпрацювання всі громадяни будуть опитані ,а ті що ачкують і потіють додатково опитані і затримані ,що не ясно ? :_07:

Опубліковано

Це робили (хотів написати люди), заряджені , котрим всеодно, чию могилу і де оскверняти.Вандали професіонали.

А от хто їх зарядив-це вже справа честі та професіоналізму наших правоохоронців.

Опубліковано

Якщо не знайдуть ,тоді я не бачу смислу будувати постійний памятник ,адже його розвалять на слідуючу ніч.

Опубліковано

Якщо не знайдуть ,тоді я не бачу смислу будувати постійний памятник ,адже його розвалять на слідуючу ніч.

Побудувати пам'ятник, зробити засідку (можна вебку десь прилаштувати на дереві), піймати вандалів, зробити з вандалів огорожу (закопати по пояс в землю і щоб за руки трималися).

Опубліковано

Як їх власників встановити цікаво? У нас же сімкарти продаються вільно а не як в росії по паспорту.

Про ІМЕІ в телефоні чув? Мабуть так. так от, твій телефон, НЕ ЗАЛЕЖНО яка там стоїть карта якого оператора, передеє свій ІМЕІ до вишки оператора. Реєструється в оператора. Можеш в одному місці переміняти 20 карток. Всі вони телефонували ВСЕ ОДНО з одного місця. З того де стояв власник телефона.

Це, якщо коротко і доступно.

и випадково прохожи попадуть

серед ночі??

зробити з вандалів огорожу (закопати по пояс в землю і щоб за руки трималися).

Мсье інквізитор?

Опубліковано

Мсье інквізитор? Я думаю Місьє знає толк в ізвратах ,хоча я за питкі і піздюлі для цих тупих мудаків (звиняйте за французьку) ! Згадую як хоронили Василя Мойсея всією громадою ,а тут таке.... немає просто слів . http://www.volynpost.com/news/28063-luck-sumuie-foto

Опубліковано

Є перші результати що радує http://www.volynnews.com/news/society/u-lutsku-za-faktom-naruhy-nad-mohyloiu-heroia-vidkryly-provadzhennia/ Міліція зробить усе, аби зловмисники понесли справедливе покарання за свої зухвалі дії, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Опубліковано

http://www.volynnews...ment_num_492567 А ви казали ніхто шукати не буде!

Ну і слава Богу, якщо так. Міліція показала, що може не тільки з бабусь з насінням "податки" збирати. Щиро надіюсь. що той, кого затримали, і є той козел який вчинив наругу на могилі покійного Василя. Бо є в міліціянтів така фішка- для звітності, коли дають по печінці якомусь "лєвому " бомжу. і він підписує все. що йому сказали.
Опубліковано

Щиро надіюсь. що той, кого затримали, і є той козел який вчинив наругу на могилі покійного Василя. Бо є в міліціянтів така фішка- для звітності, коли дають по

цікаво по які ж "методи" задіяли?

чи баєц настільки тупий що хвалився в маршрутці?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...