Перейти до змісту

Потрібні поради у виборі Інтернет-провайдера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть процедуру підключення до київстару?(де в Луцьку офіс,які документи потрібно,яка вартість підключення)

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
31 хвилин тому, REVERS сказано:

Підкажіть процедуру підключення до київстару?(де в Луцьку офіс,які документи потрібно,яка вартість підключення)

Підключення безкоштовно, залишаєте заявку на сайті або по телефону, все.

Опубліковано
34 хвилин тому, Oli сказано:

Підключення безкоштовно, залишаєте заявку на сайті або по телефону, все.

))) Так просто?

Опубліковано
11 хвилин тому, REVERS сказано:

))) Так просто?

да. коли прийдуть підключати, майстри принесуть договір

Опубліковано
On Tue Mar 06 2018 at 21:07, 4iter сказано:

Інтернет тільки київстар. Датагруп часто падає, підтримки ніякої. За аірбайтс не скажу, ніколи не користувався. Роутер - тільки мікротік. Все інше рано чи пізно прийдеться перешивати/перегружати/викидати.

П.С. все імхо, з власного досвіду.

Ну чого, я б не був таким категоричним. Для прикладу: в мене датагруп, швидкість відповідає тарифу на 105% ( тобто реально трішки більша). Номер техпідтримки я навіть не пам'ятаю, бо не згадаю коли звертався до неї, може десь в 2016- му.... Ну і роутер в мене суперкитаєць Totolink за 250 грн, з налаштуваннями за замовчуванням працює десь 2 роки в режимі 360/7/24 і перегружається хіба що коли пропадає світло... ;)

Так що все відносне...

• 6 місяців потому...
Опубліковано
On 06.03.2018 at 21:07, 4iter сказано:

Інтернет тільки київстар. Датагруп часто падає, підтримки ніякої. За аірбайтс не скажу, ніколи не користувався. Роутер - тільки мікротік. Все інше рано чи пізно прийдеться перешивати/перегружати/викидати.

П.С. все імхо, з власного досвіду.

аірбайтс-RIP тепер замість нього какашка Воля

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 16.09.2018 at 00:05, Рибка сказано:

Хто користується інтернетом від Аверса? Яка якість, стабільність?

Абоненти Аверса (Інтернет Технологій) на форумі є?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підкажіть,  як взнати який провайдер надає послуги інтернет зв'язку в тому чи іншому багатоквартирному будинку?

П.С. опитування найближчих сусідів нічого не дало, так як інтернетом не користуються.

Опубліковано
1 година тому, fotlav сказано:

Підкажіть,  як взнати який провайдер надає послуги інтернет зв'язку в тому чи іншому багатоквартирному будинку?

П.С. опитування найближчих сусідів нічого не дало, так як інтернетом не користуються.

В Луцьку провайдерів не так і вже багато. У кожного з них є сайти, де можна перевірити техможливість. А ще краще, зателефонувати на їх офіси.

Опубліковано

як для луцька в нас дофіга провайдерів є з кого вибирати, як правило на будинку є наклейка провайдера  - цю ідею доречі підказав всім Київстар бо інші провайдери не додумались до нього табличку вішати що тут є такий провайдер.

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

... як правило на будинку є наклейка провайдера  - цю ідею доречі підказав всім Київстар бо інші провайдери не додумались до нього табличку вішати що тут є такий провайдер.

:) просто ти не в курсі, як оті "розклейщики від Київстару" здирали наклейки конкурентів (ВОМи розповідали) :) 

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Всім привіт.

якась скотина кинула оптику від стовба на Грушевського на стінку моєї кухні.

Хтось підкаже кому належать ці мережі ?

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Планую підключити інтернет в приватний будинок, р-н вул Клима Савура. З опреаторів тут вом, вестнет і люкснет вроді. 

Тарифи плюс мінус одинакові, вартість підключення  чітко не вказана. Був би вдячний за підсказки який оператор краще вибрати. 

Опубліковано
22 годин тому, vrm сказано:

Планую підключити інтернет в приватний будинок, р-н вул Клима Савура. З опреаторів тут вом, вестнет і люкснет вроді. 

Тарифи плюс мінус одинакові, вартість підключення  чітко не вказана. Був би вдячний за підсказки який оператор краще вибрати. 

ВОМ 1 грн підключення 50 Мбіт за 200 грн + 49 грн ТБ.

Опубліковано
22 годин тому, vrm сказано:

ВОМ 1 грн підключення 50 Мбіт за 200 грн + 49 грн ТБ.

Опубліковано
5 годин тому, westboiuu сказано:

інфоком ще є в твоіх краях

найдешевший тарифний план в них 90 гр за 30 мегабіт оптиволокно

Немає таких цін. Оренда опори 15 грн/міс. Електрика подорожчала, хліб, який купує персонал теж подорожчав...

Опубліковано
12 годин тому, serega-cool сказано:

Немає таких цін. Оренда опори 15 грн/міс. Електрика подорожчала, хліб, який купує персонал теж подорожчав...

та ну значить мене намахують бо плачу 90 гр і в договорі вказано за 30 мегабіт

55.jpg

Опубліковано
On 04.02.2020 at 10:59, westboiuu сказано:

та ну значить мене намахують бо плачу 90 гр і в договорі вказано за 30 мегабіт

55.jpg

Це точно по оптиці включення?

Чи по Wi-Fi?

Опубліковано
11 годин тому, serega-cool сказано:

Це точно по оптиці включення?

Чи по Wi-Fi?

по оптиці і при тому вони ремонтували пошкоджений при ремонті мною оптичний кабель безкоштовно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...