Перейти до змісту

Екопост Шацьк, хто платить?

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ти клоун? Звидки йому (на екопості) знати, де прибирається за ті кошти! Він що, директор?!

І яким боком прибирання торговцем свого робочого місця до прибирання пляжів?

Не тикайте і не хаміть тим паче.

За вивіз сміття цікавився. Ось наприклад точка по продажі пива і морозива на пляжі. Не постійна точка а виїзна ... типу кеги там на розлив півко. Генератор для холодильника і зонтік. Негласне правило, що забирає мішки з всього пляжу він і вивозить (там на пляжі не контейнери, а мішки прив'язані до дерев. Говорив з власником таких точок. То він платить і раз в день або двічи (залежно від напливу людей) приїжджає фіра на кониках і забирає те сміття і везе на звалище. А раз в декілька днів платить хлопакам місцевим і ті по пляжу сміття збирають. Це правда в селі Світязь біля тополь пляж. Як на гряді чи інших не знаю. Відпочивав в пісочному то там сміття на території пляжу Лісової Пісні прибирали працівники комплексу.

І не всі такі свідомі, що носити сміття аж в урну

Більшість носить. Але пробки, недопалки, кульки по трошки народ кидає куди не треба. Да і діти бувають коли батьки не дивляться можуть посмітити. Якщо багато народу то таке сміття бистро стає видним і в великій кількості. Але радує, що більшість 90% і більше все ж таки не сре там де відпочиває.

Опубліковано

В суботу їхали, зупинились, пішли платити. Хотіли карткою, щоб чек отримати, кажуть нема терміналу)) Ну нема, то нема)))

Опубліковано

Ось надибав http://svityaz.org.ua/novini/173-ekologchniy-post-shack.html

Виявляється до 2013 там з документами був непорядок і було не по закону, а в 2013 вже по закону і тре платити. Саме дивне я платив до 2012 року. Їздити почав сам на авто з 2005 року. Тоді давали в основному якісь незрозумілі бумажки без чеків і нумерації.

В когось є зараз сфоткати які там квитанції чи білети видають?

Опубліковано

однак з контейнера сміття теж саме не вивозиться.

а контейнери, що знаходяться в межах села, вивозить нацпарк чи сільська рада? :)
Опубліковано

. Я не проти платити і в 2 рази більшу плату, якщо буду знати, що вона точно йде на потреби

Ми (М) їхали тиждень тому. Оскільки зупиняв ДАЇшник (Д), то були зобов"язані підкоритись його наказу. Але діалог з ним - це щось. Цитую:

Д: Доброго дня, пройдіть заплатіть збір!

М: Доброго! А цей збір ж добровільний, так?

Д: Ха-ха, добровільний? Всі платять і ви заплатите.

М: Але ж його можна і не платити?

Д: Можна Машку за ляшку.

Остання фраза просто вбила. Ми поїхали далі.

Якби заплатив в два рази більше напевно вже після інфаркту не писав.

А взагалі то "бацька " ще викопає пару тисяч тон піску і ніхто нікому.....

Опубліковано

значить все це посміховисько створено аби збити гроші за автомобіль якій заіджає

і стоять вони там коли ім хочеться

Опубліковано

westboiuu,

чек викладено вище, по номерах пробий куди йдуть гроші, а тоді роби висновки, але ж то треба напрягти, подумати, пошукати, а так крикнув зрада і все.

11233571_841272725958236_3968533030140510137_o.jpg
Опубліковано

Плачу завжди, але оце останній раз в’їжжали близько 23:00, то само собою не платили, бо нікого не було.

Хоча, якщо не зупиняють, то сам і не зупиняюсь. Правда не пам’ятаю чи таке було.

Опубліковано

межі земельних ділянок, які входять в Шацький НПП чітко визначені

якщо я просто вирішив прокататись в с. Світязь, то чи повинен я платити, адже на землі ШНПП я не в'їжджаю?

Опубліковано

ніколи не дую гроші, завжди щось видумую плану - до себе на дачу або в Білорусію, або на ферму неподалік... та і справді,чому я повинен щось видумувати ?

Опубліковано

Був на Світязі, скажу чесно я за платні пляжі, де все цивільно і чисто, і щоб були безкоштовні, щоб був контраст.

Тому що гярда грязота, недопалки валяються скрізь, дибілоїди беруть пляшки з пивом і йдуть в воду бухати - ясно що назад пляшки ніхто не несе.

А так на платних пляжах такого б не допускали, сильно вже бухій і дурний, за забор виганяти.

На рахунок екопоста, може й там "миють" капусту, але думаю певні кошти всетаки йдуть кудись в правильне русло, і 10 гривень це вже не великі гроші.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...