DarkMonk Опубліковано 26 Липня, 2015 в 05:55 #26 Опубліковано 26 Липня, 2015 в 05:55 Всё возвращается на круги своя! "Новое" поколение забыло не знает, как когда то родители вынимали свою магнитолу на парковке и гордо ходили с ней по рынку Оставлять вещи в машине стало привычной нормой (радар-детекторы, в.регистраторы, сумочки, пакеты). Ну вот - пошла волна. Держитесь крепче. Ибо утихнет она теперь не скоро. А именно тогда - когда научат всех - ни чего не оставлять в салоне. Учить теперь будут долго и плодотворно.
Єретик Опубліковано 26 Липня, 2015 в 06:44 #27 Опубліковано 26 Липня, 2015 в 06:44 Сигналка APS2600 SHERIFF... Що то було ми, так і не догнали Сигналка має динамічний ключ захисту. Використання кодграбера у даному випадку можливе. Те ще злодій не взяв реєстртор соже бути тому що він дешевий, а злодій перебірливий
MOTOROLLLA Опубліковано 26 Липня, 2015 в 13:40 #28 Опубліковано 26 Липня, 2015 в 13:40 Не в тему, але в пятницю ВДЕНЬ пограбували квартиру мого колеги! Це якийсь жах, народ! Треба ставити хату на сигналку. Не знаєте, є вже тема про служби охорони? Не можу знайти.
difoto Опубліковано 26 Липня, 2015 в 14:20 #29 Опубліковано 26 Липня, 2015 в 14:20 Ну вот - пошла волна. Держитесь крепче. Ибо утихнет она теперь не скоро. А именно тогда - когда научат всех - ни чего не оставлять в салоне. Учить теперь будут долго и плодотворно.Утихнет она тогда, когда мы научим всех не брать ничего, что тебе не принадлежит. Одни - забирают все вещи из машины, другие пробуют менять менталитет. Выбирайте свое.
yura-patriot Опубліковано 26 Липня, 2015 в 14:45 #30 Опубліковано 26 Липня, 2015 в 14:45 Не в тему, але в пятницю ВДЕНЬ пограбували квартиру мого колеги! Це якийсь жах, народ! Треба ставити хату на сигналку. Не знаєте, є вже тема про служби охорони? Не можу знайти.Обговорювали дуже багато,але теми все ж таки не має,але вона і не треба, встановлюйте охоронку тільки з підключенням до ВДСО, дзвоніть до них і все, повірте я 10 років цим займаюся.https://www.dso.gov.ua/kontakti_1423234006
Plum Опубліковано 26 Липня, 2015 в 15:17 #31 Опубліковано 26 Липня, 2015 в 15:17 родители вынимали свою магнитолу на парковке и гордо ходили с ней по рынкуІ не лише магнітолу, а і склоочисники, а інколи навіть дзеркала (підприємливі кооператори налагодили випуск швидкозйомних кріплень).в пятницю ВДЕНЬ пограбували квартиру мого колегиВ ніч на 21 липня обікрали і мою хату (влізли через пластикове вікно). Я якраз був в горах, вдома були жінка, четверо дітей і батько (інвалід 2 групи). На щастя, ніхто з них не прокинувся і не вийшов подивитись, хто це хазяйнує поверхом нижче, інакше наслідки могли б бути трагічними, від тих виродків можна чекати що завгодно.Вкрали всю готівку, яка була, гаманці (в т.ч. дитячий, в який діти збирали собі гроші на скейти), картки (в т.ч. батьківські пенсійні, біля яких був папірець з пінами, але скористатись ними злодії не встигли) і жінчину скриньку з коштовностями (окрім золота там були безцінні для нас речі, наприклад дитячі бірочки з роддому і інші такі речі, які ні відновити, ні заробити не можна). Окрім цього всього зникла лише пляшечка недешевої туалетної води Chanel Egoiste Platinum, підозрюю, що її забрали щоб випити.В моєму гаманці був ключ від хати, довелось замінити серцевину замка. Повезло, що перед поїздкою в гори я вийняв з гаманця і взяв з собою посвідчення водія.На диво, не взяли ні ноутбуків, ні телефонів, ні планшета, ні купи інших недешевих речей і пристроїв, які лежали на видному місці на обікраденому поверсі.Решітки на вікна вже поставив, займаюсь датчиками руху і камерами.
westboiuu Опубліковано 27 Липня, 2015 в 07:36 #32 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 07:36 Plumя весь час проживаю в приватному будинкуі вже не одне покоління німецькоі вівчаркі поряд з намив денний час в вольері а на ніч випускаю на патрулювання територіі навколо хати
b0rg Опубліковано 27 Липня, 2015 в 10:50 #33 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 10:50 в денний час в вольері а на ніч випускаю на патрулювання територіі навколо хатимій бігає вісь час, закриваю лише як гості
MOTOROLLLA Опубліковано 27 Липня, 2015 в 13:28 #34 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 13:28 Є ідея: створити тему де "засвічувати" фото та опис крадених речей.Є, хоч і мала, ймовірність, що десь та "випливе".На Вашу думку, є доцільність такої теми?
nickel Опубліковано 27 Липня, 2015 в 13:37 #35 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 13:37 Є ідея: створити тему де "засвічувати" фото та опис крадених речей.Є, хоч і мала, ймовірність, що десь та "випливе".На Вашу думку, є доцільність такої теми?Є, і приблизні адреси також, імхо.
Plum Опубліковано 27 Липня, 2015 в 14:48 #36 Опубліковано 27 Липня, 2015 в 14:48 і вже не одне покоління німецькоі вівчаркі поряд з намиНе ведуться в мене собаки...Та і отруїти собаку, якщо плануєш крадіжку, не так і складно.Лізли бо знали що є що брати.Лізли, бо лізли. Якби лізли за чимось конкретним, то брали б зовсім не те, що взяли.Швидше всього, лізли алкаші або нарки якісь, яким треба були "швидкі гроші" на порцію або дозу. Інакше винесли б зовсім інше.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.