Перейти до змісту

Який уксус корисний для консурвування?


Алинка-малинка

Рекомендовані повідомлення

Друзі, мені хочеться запитатися вашої поради стосовно такого питання, як вибирати уксус для консервування. Ось натрапила на таку інформацію, як ви до неї ставитесь, і взагалі, чи варто прислухатися до таких досліджень? Як ви вважаєте?

https://test.org.ua/tests/food/480

Дякую всім за відповідь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекламний відділ "ПАО "Луцк Фудз"" на роботі? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніякий :)

Оцет в принципі не особливо корисна штука

Питання тільки в тому, чи нема часом в тих пляшках чогось ще крім оцту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це що за срано-підсріківська мова в заголовку теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш корисний це яблучний оцет. Багато інформації про нього є в інеті

http://elle.pp.ua/yabluchniy-otset-korist-i-shkoda/

http://gerwoman.ru/page/korist-jabluchnogo-octu-dlja-zdorovja

Його можна виготовити самому:

http://megasite.in.ua/108631-yak-prigotuvati-yabluchnijj-ocet.html

http://lady.tochka.net/ua/40999-kak-prigotovit-yablochnyy-uksus-v-domashnikh-usloviyakh/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уксус, сіль, цукор, тютюн та акоголь ніяким боком користі не приносять організму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эт пачему я раньше злой был,патамуша у меня веласипеда не было

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш корисний це яблучний оцет

Я вважала, що винний найкорисніший

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі люблю бальзамічний в поєднанні з оливковою олією :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.

раніше на то увага не зверталась, тому що більшість продуктів, які споживались були натуральними домашніми

Зараз продуктів, які не шкодять організму вкрай мало. Тому хочеться щоб ця шкода була мінімальною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сто (образно) років консервували зі звичайним оцтом і ніхто не скопитився, а тут опа шкідливо і т.д. і т.п.

Чого ж так зразу полярно :)

Просто це не є корисні продукти, якщо їсти лише консервоване - не одну виразку можна зловити

Але ж це смачно, і хороший спосіб запасати продукти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уксус, сіль, цукор, тютюн та акоголь ніяким боком користі не приносять організму

також шкідливий кисень. він окислює клітини організму і вони від того старіють. не дихайте ним.

а ще, з десяток років тому, світ здригнувся від того, яку шкоду приносить оксид дигідрату.

а по темі: столовий, 9%. один хрін смак консервації залежить від перцю, солі, цукру і т.п. ...і від хрону також :) слідуй рецепту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекламний відділ "ПАО "Луцк Фудз"" на роботі? :)

Дякую за комплімент))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще напевно менше паритись по цьому всьому... жити треба насолоджуючись життям... а то відмовляєш собі постійно (можна їсти все дозовано)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш корисний це яблучний оцет

Я вважала, що винний найкорисніший

Якщо для схуднення, то можна використовувати любий оцет:

http://vidpoviday.com/dopomagaye-vinnij-ocet-dlya-sxudnennya

Але в багатьох книгах знаменитих фітотерапевтів (Носаль, Товстуха, Кархут...) використовується яблучний оцет для лікування. Для консервування, на мою думку, как само як і для схуднення, можна використовувати будь-який оцет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більшість людей так і непрочитали уважно тест,

якість оцету полягає не в його різновидах, а в концентрації,

відповідно 5-6% оцету треба в 1.5- 2 рази більше, тобто рецепти консервації, можуть бути неправильними, що вплине на смак і на зберігання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більшість людей так і непрочитали уважно тест,

якість оцету полягає не в його різновидах, а в концентрації,

відповідно 5-6% оцету треба в 1.5- 2 рази більше, тобто рецепти консервації, можуть бути неправильними, що вплине на смак і на зберігання.

Так, дякую за коментар. Я саме це і хотіла запитати, чи правда що буває оцет низької якості. Я раніше не думала про це, купувала собі і все. Але того року в мене перець попсувався, я думаю, може це дійсно оцет поганий був.

Тут такі правила, я поки що не можу багато коментарів залишати, як зробити, щоб можна було більше писати??

Хочу всім подякувати за відповіді!

це що за срано-підсріківська мова в заголовку теми?

вибачте) я помилилася)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...