Mutabor Опубліковано 1 Березня, 2008 в 10:41 #51 Опубліковано 1 Березня, 2008 в 10:41 Чарльз Маклин "Страж"Джон Фаулз "Волхв" Макс Фрай "Лабиринты Ехо" После прочтения этих книг никто не останется равнодушным А ще Фаулза "Колекціонер" та "Коханка французького лейтенанта" Або ж Кобо Абе "Жінка в пісках" чи Макс Фріш "Гомо Фабер" - сила. Рекомендую нобеліатів сучасної класики
Mutabor Опубліковано 1 Березня, 2008 в 10:47 #52 Опубліковано 1 Березня, 2008 в 10:47 Ремарк "Жизнь взаймы","Ночь в Лиссабоне"....Пройняло"На западном фронте без перемен"Або ж Маркеса "100 років самотності" - переворот свідомості.А ще прикольна штука Освальда Шпенглера "Закат Европы"!
lu4nik Опубліковано 2 Березня, 2008 в 00:57 #53 Опубліковано 2 Березня, 2008 в 00:57 Я чесно думав що багато прочитав і досить непогано орієнтуюсь в літературі ( в т.ч. з огляду на мій книжковий архів в 5 Гб) Тепер я розумію що не прочитав майже нічого. Якби міг - всім, хто тут відписався, поставив би +1.. (чи краще +10). Зараз перечитую Кафку, а саме - "Замок". Дуже якось під настрій його твори.
Samhayne Опубліковано 31 Березня, 2008 в 15:04 #54 Опубліковано 31 Березня, 2008 в 15:04 Только что закончила читать книгу беларускай писательницы Светланы Алексиевич "Чернобыльская молитва (хроника будущего)", где собраны воспоминания жен ликвидаторов, детей, чиновников, ликвидаторов о трагедии перевернувшей жизни милионов людей... Чернобыль...http://lib.ru/NEWPROZA/ALEKSIEWICH/chernobyl.txtсобираюсь читать книгу той же писательницы "Цинковые мальчики" (Воспоминания из Афгана)http://lib.ru/NEWPROZA/ALEKSIEWICH/aleksiewich.txtЭто стоит знать......
Romich Опубліковано 31 Березня, 2008 в 17:25 #55 Опубліковано 31 Березня, 2008 в 17:25 Недавно прочитав Жадана "Депеш Мод". Не раджу.Чому навколо нього стільки шуму? Тому, що український і сучасний?
balltongue Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 14:28 #56 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 14:28 Читаю зараз Джефф Нун (Нанн) "Вирт" ,"Пыльца" - досить цікаво. Фантастика.Кібер-панк. А також друзі дали книгу Мілана Кундери " Невыносимая легкость бытия". На черзі Чак Паланік "Рент.Біографія Бастера Кейсі". А так Паланік, Уелш, Пелєвін, Бегбедер, Уельбек - автори, твори яких порекомендував би. Але ви , напевно, і без мене їх знаєте А ще друзі рекомендують українських Жадана, Карпу, Дереша. А PR-Nick ( можна я тебе трохи попіарю ?) аудіокниги цих авторів .
Гість Zibers Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 20:28 #57 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 20:28 На питання теми - відповідь."Закон України про захист прав споживачів" і суміжні закони. По жизне пригодятьця. Повірте і не раз.
Zheny@ Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 21:52 #58 Опубліковано 25 Квітня, 2008 в 21:52 Згадувані тут Дмитрий Громов, Олег Ладыженский (дядько Г.Л.Олди). Рулить.Прочитав багато їх. Зараз дорвався до "Нам здесь жить" .. запоєм.. маю викачану "Ойкумену".
Ириска Опубліковано 3 Травня, 2008 в 20:22 #59 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 20:22 Шукаю Броуди"Психологические вирусы".Може хто порадить,де знайти,в будь-якому вигляді.Краще звичайно в друкованому.
tamiris Опубліковано 4 Травня, 2008 в 18:55 #60 Опубліковано 4 Травня, 2008 в 18:55 Чарльз Маклин "Страж"Джон Фаулз "Волхв" Макс Фрай "Лабиринты Ехо" После прочтения этих книг никто не останется равнодушным А ще Фаулза "Колекціонер" та "Коханка французького лейтенанта" Або ж Кобо Абе "Жінка в пісках" чи Макс Фріш "Гомо Фабер" - сила. Рекомендую нобеліатів сучасної класики Фаулза теж рекомендую. Ще з класики - Айріс Мердок. Це інтелектуальна проза, дуже цікава.
Shraick Опубліковано 5 Травня, 2008 в 13:08 #61 Опубліковано 5 Травня, 2008 в 13:08 Зараз почав читати Чака Палланика "Удушье". Перед тим читав Дена Брауна "Цыфрову крепость". Мені сподобалось.
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:14 #62 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 09:14 Фаулза "Колекціонер" досить довго мучив після прочитання (декілька днів) - сильно написано як на мене + Зюскінда "Парф'юмер" - дотепер не можу збагнути як людина могла так в запахи залісти - геній короче.
tamiris Опубліковано 7 Травня, 2008 в 14:19 #63 Опубліковано 7 Травня, 2008 в 14:19 Фаулза "Колекціонер" досить довго мучив після прочитання (декілька днів) - сильно написано як на мене + Зюскінда "Парф'юмер" - дотепер не можу збагнути як людина могла так в запахи залісти - геній короче. А Зюськінд трохи вигадав. Це називається художній домисел. Ще "Парфюмер" має іншу назву "Запахи".
Shraick Опубліковано 8 Травня, 2008 в 07:01 #64 Опубліковано 8 Травня, 2008 в 07:01 Фаулза "Колекціонер" досить довго мучив після прочитання (декілька днів) - сильно написано як на мене + Зюскінда "Парф'юмер" - дотепер не можу збагнути як людина могла так в запахи залісти - геній короче.Якщо тобі сподобався "Парф'юмер", то почитай "Декоратор" Эгген Тургрим, якусь аналогію між ними можна провести.
foxx77 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 12:53 #65 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 12:53 ЮРИЙ ВИЛЬНЕР: ВСЯ ПРАВДА ОБ ОТЦЕ ЮЩЕНКО...!http://www.ua-pravda.com/portret_bez_ramki...i_legenda_.htmlскачати - http://www.kpunews.com/ushenko.docЮРИЙ ВИЛЬНЕР - це еврей з ізраїля, а Ющенко - це батько сина який так захищає тих евреїв, і веде з ними якісь перемови.
S30 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 16:13 #66 Опубліковано 10 Травня, 2008 в 16:13 Мені сподобалось Бенджаміна Хоффмана "ДАО Виннипуха ДЕ Пятачка"Б.Вербера можна почитати, наприклад "Муравьи", "День муравья" -чтиво ненапряжне, на любителя, можна ляпи пошукати.
lathlorien Опубліковано 11 Травня, 2008 в 13:02 #67 Опубліковано 11 Травня, 2008 в 13:02 З фентезі рекомендую - Энн Маккефри "Всадники Перна"... Затягує; Толкіна - ВСЕ (в тому числі і Сільмарилліон), після чого перейти на Перумова - продовження "Володаря кілець"... А. Белянин - "Меч без Имени", "Рыжий рыцарь", Лютый - "Раббин Гут"... Комедійне фентезі. Хоча, як першого, так і другого автора багацько читати не можна... Набридає.Д. Геммел "Нездешний" - а це взагалі бомба...Сайнс фікшн - Вернор Виндж - "Пламя над бездной"... Голова обертом..
Ukrod Опубліковано 12 Травня, 2008 в 17:33 #68 Опубліковано 12 Травня, 2008 в 17:33 Тим хто любить Лема (але не тільки белетристику) раджу перечитати "Суму технології". А потім додати "Повний назад !" від Умберто Еко, щоб зрозуміти яким Лем був класним футурологом.
Vaso Опубліковано 2 Червня, 2008 в 05:36 #69 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 05:36 Шукаю Броуди"Психологические вирусы".Може хто порадить,де знайти,в будь-якому вигляді.Краще звичайно в друкованому.У мене є на паперовому носії. Можу дати почитати.
RudEAk Опубліковано 2 Червня, 2008 в 06:31 #70 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 06:31 Згадувані тут Дмитрий Громов, Олег Ладыженский (дядько Г.Л.Олди). Рулить.Прочитав багато їх. Зараз дорвався до "Нам здесь жить" .. запоєм.. маю викачану "Ойкумену".Маю практично всю бібліографію Олді в електронному вигляді. Зараз читаю "Кукла" - друга книга з серійї "Ойкумена". Враження настільки позитивні, що я навіть не очікував. Молодці хлопці.
lathlorien Опубліковано 10 Червня, 2008 в 19:40 #71 Опубліковано 10 Червня, 2008 в 19:40 Борис Віан - все! Але багато чого залежить від перекладу (якшо хтось буде читати мовою оригіналу - супер)Енн Райс - Вампірскі хроніки (Інтрев'ю з вампіром, Вампір Лестат, Королева Мертвих...) Про життя вампірів з погляду самих вампірів. Дуже тонко передається філософія буття кровопивць. все читається запоєм...
Samhayne Опубліковано 19 Червня, 2008 в 18:54 #72 Опубліковано 19 Червня, 2008 в 18:54 Хороший сайт з хорошими книгамисаме ТУТ!
yakim Опубліковано 7 Січня, 2009 в 20:55 #73 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 20:55 Прикупивши електронну книгу читаю запоєм все Хейлі Саймак Поляков Иванов Веллер Вербер Уельбек і тд, Можу читати дві разом... Торкнуло Ян Мартел "Жизнь Пи" ех... ще б дітей навчити любити читати...
Shraick Опубліковано 8 Січня, 2009 в 13:14 #74 Опубліковано 8 Січня, 2009 в 13:14 Останнім часом перечитав:Паланік Чак - Бойцовский клубПаланік Чак - УдушьеСильно пише... Вразило...Алексей Степанов - Дезертир(СТАЛКЕР), непогано, після книжки, вирішив все таки пограти...Дмитрий Глуховский - Метро 2033, "4-"Артур Конан Дойль - збірка творів про Шерлока Холмса (в процесі), жалію, що не почитав в школі, класика... Бернард Вербер - трилогія "Империя ангелов", "Дыхание богов", "Тайна богов" - в процесі... Цікава штука, раджу почитати.
polus Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 07:38 #75 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 07:38 Зараз читаю Герман Мелвілл "МОБІ ДІК" - роман про драматичні пригоди на китобійному судні із соціальним підтекстом, досить цікаво...Рекомендую: Джек Лондон "Гамівна сорочка" (друга назва "Зоряний мандрівник") - мені дуже сподобалось, коротко: роман про складну долю Даррела Стендінга, що за велінням долі стає в'язнем, про силу його духу. Нескорений гамівною сорочкою, дух Даррела Стендінга навчився знаходити смерть в житті, стаючи володарем часу і простору, і покидати тюремні стіни, щоб подорожувати в ... ... ...Рей Бредбері "Марсіанські хроніки" - чудовий твір, дуже сподобався, фантастика з глибоким морально-соціальним змістом.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.