GoldenWhite Опубліковано 9 Липня, 2015 в 19:00 #1 Опубліковано 9 Липня, 2015 в 19:00 Я хлопець, мені 25 років, комісований у 2010 році. Більше у військоммат з тих пір не з'являвся.Планую туристичну поїздку у США. Чи потрібна довідка з військоммату для виїзду за кордон?
BARAKUDA Опубліковано 14 Липня, 2015 в 19:58 #3 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 19:58 Я хлопець, мені 25 років, комісований у 2010 році. Більше у військоммат з тих пір не з'являвся.Планую туристичну поїздку у США.Чи потрібна довідка з військоммату для виїзду за кордон?Для виїзду ні, а для виготовлення закордонного паспорта так ...
Юріч Опубліковано 14 Липня, 2015 в 20:00 #4 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 20:00 А для виготовлення візи?
yucore Опубліковано 15 Липня, 2015 в 09:51 #5 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 09:51 Я хлопець, мені 25 років, комісований у 2010 році. Більше у військоммат з тих пір не з'являвся.Планую туристичну поїздку у США.Чи потрібна довідка з військоммату для виїзду за кордон?Для виїзду ні, а для виготовлення закордонного паспорта так ...Ні, для виготовлення теж не потрібно. Ось витяг з сайту ДМСУ:заява, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання), телефон. Заява оформлюється під час подачі документів працівником підрозділу ДМС України;платіжний документ (квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв’язку або коду проведеної операції про оплату вартості цієї адміністративної послуги та бланка паспорта;платіжний документ (квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв’язку або коду проведеної операції про сплату державного мита або документ, що підтверджує повне чи часткове звільнення від його сплати;паспорт громадянина України, а для особи, яка не досягла 16 років, - свідоцтво про народження (після прийняття документів повертаються одержувачеві послуги);Для оформлення другого паспорта/проїзного документа чи одночасного оформлення двох паспортів/проїзних документів громадянин додатково подає заяву, в якій обґрунтовує необхідність здійснення регулярних поїздок за кордон (наприклад: здійснення пасажирських чи вантажних перевезень, участь у спортивних змаганнях чи концертно-театральних гастролях, підприємницька, туристична чи журналістська діяльність тощо). При одночасному оформленні двох паспортів/проїзних документів подаються дві заяви-анкети з одним примірником необхідних документів кожна.у разі оформлення паспорта особі, що не досягла дванадцятирічного віку, або особі, яка не може пересуватись самостійно у зв’язку із тривалим розладом здоров’я, що підтверджується відповідною довідкою лікувального закладу, може бути подано дві кольорові фотокартки розміром 3,5 х 4,5 сантиметра та одну фотокартку розміром 10 х 15 сантиметрів для внесення відцифрованого зображення особи шляхом сканування.Ні для візи, ні для виїзду за кордон довідка не потрібна!
Yuraul Опубліковано 15 Липня, 2015 в 10:16 #6 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 10:16 Нахєр писати те, чого не знаєш?Ні для паспорта, ні для виїзду, ні для візи такого документа не потрібно! Хіба що консульство попросить.
Соромітник Опубліковано 16 Липня, 2015 в 06:01 #7 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 06:01 консульству вона ні в що не вперлась, єдині хто можуть попросити то працівники військомату що сидять там де видають закордонні паспорти а від недавна кажуть що і на кордоні були помічені товариш мого сусіда при поверненні з-за кордону був вражений запрошенням у військомат... реально почув цю штуку лише один раз і якби сусіду про таке придумувати безпонтово він вирішив не повертатися поки що... боїться що зцапають ...сам вчора їздив то ніхто не приставав
Scorpio Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:22 #8 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:22 Вночі не пристають
yucore Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:25 #9 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:25 консульству вона ні в що не вперлась, єдині хто можуть попросити то працівники військомату що сидять там де видають закордонні паспорти а від недавна кажуть що і на кордоні були помічені товариш мого сусіда при поверненні з-за кордону був вражений запрошенням у військомат... реально почув цю штуку лише один раз і якби сусіду про таке придумувати безпонтово він вирішив не повертатися поки що... боїться що зцапають ...сам вчора їздив то ніхто не приставав В принципі, працівників військомату можна посилати, оскільки повістку мають вручити або по місцю прописки, або на робочому місці
vitOK Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:33 #10 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:33 знаю я одного адвоката який законно відбив комісованого клієнта від військомату. тепер той адвокат сам має повістку і доказує "що не верблюд"
Roman_1984 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:35 #11 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 08:35 Друг з дочкою ходив у Луцький ЦНАП для оформлення паспорту дитині.До нього підійшов молодик, представився помічником воєнкома і попросив пред'явити документи, типу Ви ж паспорт оформалєте. Друг відповів, що він собі нічого не оформляє і нічого йому не зобов'язаний пред'являти...
Sergiy7 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 16:30 #12 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 16:30 Так ніби оповіщення мало до 8 липня тривати, хіба ні?
Serpent Опубліковано 16 Липня, 2015 в 20:28 #13 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 20:28 Так ніби оповіщення мало до 8 липня тривати, хіба ні?Шоста хвиля часткової мобілізації триватиме до 17 серпня.
SNK Опубліковано 16 Липня, 2015 в 21:38 #14 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 21:38 Так ніби оповіщення мало до 8 липня тривати, хіба ні?Шоста хвиля часткової мобілізації триватиме до 17 серпня.Мобілізація, і призов до строкової служби-це різні речі:-мобілізації підлягають особи, які є військовозобов'язані, тобто ВЖЕ проходили військову службу, відвідували військову кафедру тощо, і як результат мають військовий квиток. Саме таких людей мобілізовують для підготовки до проведення АТО, і власне ротації в зону АТО з тими, хто там вже побував, каші попоїв...-призов до строкової служби відбувається 2 рази на рік: осінній та весняний призови, іншого не передбачено. Осіб, які вступають до зброєних сил України для проходження строкової служби, за обіцянками президента нашої Неньки, в зону АТО відправляти не будуть. (За виключенням тих осіб, які для проходження строкової служби підписали контракт-тут вже як Бог пошле)А щодо теми- для виїзду закордон потрібно закордонний паспорт, і візу(не завжди, звісно, але в більшості випадків). І ВСЕ! І їдь хоть на 4 сторони.Для паспорта нового зразка довідки ТОЧНО не треба, для візи: перш ніж кричати "требанетребатребаточнотребатанєнетребататребанавєрно", може є сенс уточнити, де той "закордон", за який автор питає? Для прикладу на візу в Польщу - раніше требували, зараз надіюсь що такого документа не потрібно! На шенгенську начебто непотрібно. В Гондурас можуть і попростити... Хто зна... Якщо на шенген- тут є все- шукай: http://www.luck.msz.gov.pl/uk/informacje_konsularnгe/luck_ua_k_86/luck_ua_k_88/Все інше уточняєш в консульстві. Якось так.
yu2007 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 22:13 #15 Опубліковано 16 Липня, 2015 в 22:13 Мобілізація, і призов до строкової служби-це різні речі:-мобілізації підлягають особи, які є військовозобов'язані, тобто ВЖЕ проходили військову службу, відвідували військову кафедру тощо, і як результат мають військовий квиток. Саме таких людей мобілізовують для підготовки до проведення АТО, і власне ротації в зону АТО з тими, хто там вже побував, каші попоїв...-призов до строкової служби відбувається 2 рази на рік: осінній та весняний призови, іншого не передбачено. Осіб, які вступають до зброєних сил України для проходження строкової служби, за обіцянками президента нашої Неньки, в зону АТО відправляти не будуть. (За виключенням тих осіб, які для проходження строкової служби підписали контракт-тут вже як Бог пошле)Точно? Наскільки я зрозумів, автор теми Нотатки мобілізованого не служив раніше в збройних силах, але зараз він в АТО. Цікаво, як можна за 45 днів напівхворих і неслуживих навчити військовій справі, точніше боротьбі з тероризмом???
Sergiy7 Опубліковано 17 Липня, 2015 в 10:48 #16 Опубліковано 17 Липня, 2015 в 10:48 Так ніби оповіщення мало до 8 липня тривати, хіба ні?Шоста хвиля часткової мобілізації триватиме до 17 серпня.http://www.volynnews.com/news/authority/mobilizatsiia-do-viyska-maiut-pity-shche-15-tysiachi-volynian/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.