Перейти до змісту

ФК Волинь сезону 2015/2016

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ой шось воно більше здається із області фантастики. Вже котрий сезон "Волинь" першу половину сезону набирає очки, посідає високі місця, а навесні і до фініша все на спад, як то команду підмінили.Ну дай Бог, можливо ми і доживем до такої події.

• Відповідей 630
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

neznakomec, воно то так бувало звичайно, але за лімон за топ5 було оголошено перед стартом сезону, а про ЄК кварц говорив в роздягалці перед карпатами. Раніше за це і мови ніколи не було взагалі...

Опубліковано

Матч з Зорею покаже хто більше хоче в єврокубки. Ще б народ на гру прийшов, а то збігаються тільки на кротів з динамо. А гра з Зорею набагато важніша для нас ніж матчі з грандами

Опубліковано

Матч з Зорею покаже хто більше хоче в єврокубки. Ще б народ на гру прийшов, а то збігаються тільки на кротів з динамо. А гра з Зорею набагато важніша для нас ніж матчі з грандами

Ну я думаю, що після останніх ігор Волині народ піде... Сам маю бути вперше на сезон лайв на стадіоні...

Опубліковано

Я теж вірю та люблю ФК "Волинь". Але ж давайте реально дивитись на речі - які нах. єврокубки?

Яка херня мала трапитись з Волинню, то вона трапилась в цьому матчі.

Опубліковано

Кварцяний відразу після гри покинув стадіон... І це нормально?! Тренер колись може відповісти за своє "тренування", визнати і свої помилки... Тільки гравці винні яких він тиждень до гри готує? Як капризна дитина і головне не як мужик! Це зовсім не красить Кварцяного !!!

Опубліковано

Кварцяний відразу після гри покинув стадіон... І це нормально?! Тренер колись може відповісти за своє "тренування", визнати і свої помилки... Тільки гравці винні яких він тиждень до гри готує? Як капризна дитина і головне не як мужик! Це зовсім не красить Кварцяного !!!

та то таке...

Опубліковано

Просто Зоря реалізувала свої моменти, а Волинь ні.А їх було достатньо.

Єдине, що нам треба -це надійний захист, бо цей Жуніч вже підкомарює.

Ну і сформувався вже якийсь комплекс неповноцінності перед Зорею.

У Дніпра до речі теж.

Мабуть треба уважніше вивчити, як Легія переграла Зорю.

Опубліковано

Скільки ниття через програш, сопель по лізі європи.

По перше, нафіг треба Ліга Європи в місті, де на ключовий матч осені при прекрасній погоді у вихідний день на стадіон приходить 4 тис. чол.

По друге - ну програли, і шо. Ми Зорі останні роки завжди вдома програємо, на виїзді часом виграємо, одна Зоря - це не показник готовності до чогось. Он Зоря стабільно в Дніпра виграє, але ж не є від того командою рівня вищого ніж Дніпро.

По третє, в Зорі, не забувайте, 6 гравців ЗБУ. В нас - хлам з Дніпра, нігер аматорського рівня і Богданов, котрого взяли з перегляду в аматорському клубі. Попри це - ми в топ-5 ЧУ.

По-четверте - втік Кварц зі стадіону - мав повне право.

По -пяте, так Волинь не готова до ЛЄ, більше того до ЛЄ і Зоря не готова. Такий вже в нас рівень футболу. Але думаю, зараз в Запоріжжі, наприклад, такому рівню всі заздрять.

Опубліковано

igorgame, то шо кварц винен шо шиш як останій *censored* дає гольовуху на будковского? тим самим остаточно перекриває всі шанси хоча б пободатись за нічию? чи як крава з кута штрафної замість того шоб катнути абсолютно вільному шарпару на 7 метрів вперед, робить навіс на дальню шоб матей з пілявскім поборовся... таких моментів було дуже багато, і вони в першу чергу залежать від класу футболістів, а не установок тренера.

Опубліковано

вони в першу чергу залежать від класу футболістів

Ну все правильно! :) А таких "класних" гравців у команду хто запрошує, а потім тренує і пояснює на установках що і до чого - хто?! І мова навіть не про це, а таких ситуацій вже тьма була за всю історію тренувань "Волині" Кварцяним - коли все чікі-покі то Кварц на білому коні, а коли обіс...ся - то тікає! :) Ви хоч раз згадаєте ситуацію коли Кварц визнав свою помилку або сказав що прорахувався з тим-то і тим-то... В нього завжди хтось винний - гравці, судді, погода, газон... але не він! От що більш всього хвилює!

P.S. Меньше б він за єврокубки згадував, а тренував... а на завершенні сезону подивились би на таблицю і порахували здобуте!

Опубліковано
В нього завжди хтось винний - гравці, судді, погода, газон... але не він!

"Лож, піздьож і правакациї" (с)

Сам лічьно чув і не раз, як він в том числі і на себе гнав, мол не того випустив, хотів так, а треба було так і т.д.

Опубліковано

а на завершенні сезону подивились би на таблицю

О це точно!

Я був на стадіоні вперше, десь так за півтора року,хоча до цього ходив з 15 років і пропустив максимум 5-10матчів! І вкотре переконався , що наживо дивитися -це зовсім не те,навіть далеко не те, що по тєліку,хоч мені батько і доказує, що по телевізору краще( типа повтори,коментатори і т.д), але - це не правда і ніхто мені нічого не докаже.Отож коли дивися на стадіоні,то відразу сприймається загальна картина,а це "товаріщі" пизд.ць! реально потім переглядав в неті,да нууу(( зовсім не те,камера то слідкує за м"ячем, а те хто,як вертається,як САМЕ ГОЛОВНЕ! НЕ ВІДКРИВАЄТЬСЯ! це ващє пипець! усі нульові! реально Діденко цілий матч простояв, щось там у кінці пробігся пару разів і все,100% він навіть і не вспотів,Матей- нуль,Шиш-біда,закінчу, бо це на довго про всіх писати і це не я придумав люди, це усі бачили.Загалом я радий, що сходив, я хоч побачив РЕАЛЬНУ! гру Волиняк, а Зоря , щоб там хто не говорив, у другому таймі не грала,тому і у наших появилися ВИРИГАНІ! моменти,не комбіновані,не награні,а саме те,що я написав. Яка ЛЄ, народ! Я б і не сказав, що Зоря - супер команда,але не даремно говорять,що у них там супер колектив,сім"я!!!!!!!!!!!! У них там "лавочки" не має, та ще й команда живе по готелям,і грають на чужих стадіонах, але основа реально рулить,наскільки їх хватить - побачимо,але хлопаки реально бігають,комбінують,балдєють і вкінці-кінців грають у футбол :)

PS:хто осилив дякую!!!!)))) :rolleyes: звісно то моя проста думка лучанина, який вболіває за нашу Волинь.

PS2: Кварц не прав що втік,він сам говорить що хоче в ЛЄ, а там, так можуть рознести в кожному матчі,і що також псіхати і не давати інтерв"ю, нєє! то Європа,тра і все! такщо якщо хочеш то готуйся!

Опубліковано

Ну все правильно! :) А таких "класних" гравців у команду хто запрошує, а потім тренує і пояснює на установках що і до чого - хто?! І мова навіть не про це, а таких ситуацій вже тьма була за всю історію тренувань "Волині" Кварцяним - коли все чікі-покі то Кварц на білому коні, а коли обіс...ся - то тікає! :) Ви хоч раз згадаєте ситуацію коли Кварц визнав свою помилку або сказав що прорахувався з тим-то і тим-то... В нього завжди хтось винний - гравці, судді, погода, газон... але не він! От що більш всього хвилює!

P.S. Меньше б він за єврокубки згадував, а тренував... а на завершенні сезону подивились би на таблицю і порахували здобуте!

Ну а де взяти класних футболістів з нульовим бюджетом на трансфери? Все ліпится з того шо є...

Друге, мені впадло шукати вьюхі де кварц визнає шо не тих випустив, чи як Ви кажете "прорахувався з тим-то і тим-то", але таке точно було.

Не то шо я захищаю кварца... для когось він клоун, для когось 3.14здабол, а для когось другий батько, хороший тренер і т.д. і цей кожен має аргументи про свою правоту. Але особисто я знаю наскільки він живе футболом, і щиро бажає і робить багато для того шоб великий футбол був в Луцьку, за це я його дуже поважаю.

п.с. Да і про єврокубки публічно він нікому нічого не говорив і не обіцяв... так шо можливо пора вже видихнути?

Опубліковано

а перечитавши вью найдеш те що в цьому гучному заголовку?

Я вже не молодий. Хотілося б, щоб Луцьк побачив єврокубки. Ми не такий сильний клуб, але хотілося б потрапити туди, щоб лучани відчули запах цих зустрічей, щоб збільшилася кількість уболівальників. На таких матчах росте емоції.

Мені також хотілось б мати 1.000.000 $, трьох поверхову вілу і порш каєн, але чи зможу я це за життя досягнути (а в реаліях нашої країни - накрасти) далеко не факт...

Опубліковано

Круто, коли обсирання починається зі слів "я прийшов цілий один раз за півтора року" і закінчується словами я лучанин, який вболіває за ФК Волинь. Додати нічого.

Опубліковано

Круто, коли обсирання починається зі слів "я прийшов цілий один раз за півтора року" і закінчується словами я лучанин, який вболіває за ФК Волинь. Додати нічого.

От для чого чіплятися? Я ходив 15років!!!!!!!! щось говорить,а зараз то робота, то сім"я, хвороби різні, і я не ходжу щоб там напитися,як половина робить,шонеясно? Да я лучанин і вболіваю за Волинь як можу, і те що я написав пару слів про гравців, ото!!!!! обісрав, ви б послухали що люди на стадіоні кричали, коли гравці не знали що робити з м"ячем, вболівальника не обманиш!!!

Додати нічого, а до моїх слів не потрібно нічого додавати, я щось збрехав чи видумав,а!

Опубліковано

Стали відомі дати та час початку матчів-відповідей 1/8 фіналу Кубка України

Дирекція Прем’єр-Ліги затвердила дати проведення і час початку повторних матчів 1/8 фіналу розіграшу Кубка України сезону 2015/16:

27 жовтня (вівторок)

"Шахтар" Донецьк - ФК "Тернопіль" 14:00

"Зоря" Луганськ - "Геліос" Харків 17:00

"Динамо" Київ - "Оболонь-Бровар" Київ 19:00

28 жовтня (середа)

"Сталь" Дніпродзержинськ - "Гірник" Кривий Ріг 14:00

"Волинь" Луцьк - "Миколаїв" Миколаїв 17:00

ФК "Олександрія" - "Зірка" Кіровоград 17:00

"Дніпро" Дніпропетровськ - "Олімпік" Донецьк 19:00

"Ворскла" Полтава - "Чорноморець" Одеса 19:30

Опубліковано

Хто дивиться онлайн Волині з Олександрією? Таке враження що непотрібна нашим перемога сьогодні, якось сильно рослабляно себе почувають на полі футболісти Волині.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...