Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

погодка супер, і під колесами сухо .... :_04:

Польові дороги дійсно підсохли. Вчора я відкатав цілий день південніше Млинова. Всі дороги відкриті. В деяких місцях перетягував велосипед через ріллю, то колеса забиваються.

А так погода чудова. І в траві повалявся, і вогонь палив... Можна йти в повноцінний похід. :_04:

99540812.jpg

99540773.jpg

99540832.jpg

99540838.jpg

99540809.jpg

99540824.jpg

99540814.jpg

99540768.jpg

99540819.jpg

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а сегодня-то ещё краше погода. и что делать? конечно же кататься :ok2: я в 19 буду выезжать от бимбома. если кто-то хочет составить компанию – велкам :smile3:

Опубліковано

это можно как-нить согласовать :smile3: тем более, обычно больше половины дороги – грунты, именно как ты любишь. в дождь/грязь езжу найнером – он куда лучше цепляется к дороге. в хорошую погоду, как вот сегодня, подвесом – можно валить по лесу тридцатку и вообще не думать что там под колёсами.

Опубліковано

Добре, в мене графік роботи простий, як два на два: день працюю два дні вихідний :0151: . На місяць виходить 20 вихідних. Всетаки я надаю перевагу світлій частині дня, хоч вечір і ніч теж прийнятно.

Опубліковано

Shkoder якось не судьба з тобою катнути :_04:

Точно не судьба :0161: Розминулись на зустрічних курсах в Маяках, поздоровались, но я не знав що то ти) Потім Міро сказав.

Я вирішив познайомитись з нашим майбутнім євровелотуристом TommyEmmanuel. Зустрілись в центрі, забрали Міро з роботи і проїхались по кругу Луцьк-Вишків-Жидичин-Маяки-Зміїнець-Луцьк. Довго стояли на мосту через Стир. Одна хвилина і ми б пересіклись на мосту))

Опубліковано

Сподіваюсь, у цю неділю десь ще пересічемось, усі разом :)Світ тісний, познайомився ще з однією цікавою людиною.. яка збирається підкоряти на велі Європу. Що не може не захоплювати.) Здорово, що у людей є ще мрії... Страшно, коли їх нема.

P.S.Вечірній променад вдався на славу. :_25: Дякую!

Опубліковано

сегодня и в парке, на лугу, заливе, да просто везде, куда достала зима, просто изумительно! мягкий ход по нетронутому снегу, изменчивый ветер, поднимающий сноп ледяных искр в свете фар. как же хочется, чтоб такая погода продержалась хотя бы до нового года..

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні від Проміня в 19.00 їду кататися в сторону Жидачина-Кульчина. Хто бажає - приєднуйтесь.

Назад теж до Проміня?

Опубліковано

Проїхались удвох з Тарасом за Кульчин. В дубраві біля Стира годинки півтори попалили вогонь і назад. Кілометраж 30 км.

Опубліковано

Вже в Луцьку?

на Волі біля пам'ятника Шевченку, там де фонтани.

Передні гальма класна штука, але не на поворотах :)

Опубліковано

Я теж нещодавно так по ідіотськи впав, правда через нежить. Їду за містом по дорозі, яка повернула якраз на сонце, очі налились слізьми, ніс наповнився шмарклями, я рефлекторно вирішив шмаркнутися. Шмаркнувся і приліг :)

Виявляється я їхав по краю асфальту і він місцями переходить в узбіччя з перепадом до 5-7см, в момент 3-5 секундного засліплення я зіскочив з асфальту і вхопив перепад переднім колесом, а так як в той момент був засліплений і керував велосипедом однією рукою то невпорався з керуванням, внаслідок чого відбулося падіння :)

штани -1

Опубліковано

Сьогодні ніхто не хоче катнутися? На 19:00 біля Лесі, хто приїде, той і поведе :)

Самому не хочеться їхати, тому відпишіться хто приїде.

Ось якщо когось доведеться зачекати

+ЗВО66ІЗ67Ч7І

Опубліковано

Ще олів"є не у всіх порізане, а ви катати :)

Так непогано покаталися :)

І це, до речі, був останній велолаунж у 2013 році :)

Кілометраж невеликий, але дорога непогана у невідомих мені селах :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...