romaxa11 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:22 #101 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:22 Дизель не такий вже й поганий, якщо заправлятись на гарних брендових заправках. Газ не бодяжать? Бо якщо там замутять щось з концентрацією в бік зменшення, то чи добре це для мотора?
Perez Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:37 #102 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:37 Дизель не такий вже й поганий, якщо заправлятись на гарних брендових заправках. Газ не бодяжать? Бо якщо там замутять щось з концентрацією в бік зменшення, то чи добре це для мотора?нічого немаю проти дизелів, але на сьогоднішній момент їздити на газі дешевше ніж на дизелі..бодяжать/небодяжать - та бодяжать практично все - і на брендових і на небрендових заправках..просто десь менше а десь більше.
fedot Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:41 #103 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:41 Дизель не такий вже й поганий, якщо заправлятись на гарних брендових заправках. Газ не бодяжать? Бо якщо там замутять щось з концентрацією в бік зменшення, то чи добре це для мотора?Редуктор "здохне"...Ремкоплект 15 доларів в середньому. Ну і газовий фільтр поміняти. І все.А не чистка/заміна форсунок, заміна свічок, заміна лямбди, заміна/видалення каталізатора...
romaxa11 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:47 #104 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:47 Я не проти газу, просто споживання моєї машинки таке, що не підійшла психологічна межа для вникання в питання. Наступною тачкою планую електрокар)
Perez Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:52 #105 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:52 Дизель не такий вже й поганий, якщо заправлятись на гарних брендових заправках. Газ не бодяжать? Бо якщо там замутять щось з концентрацією в бік зменшення, то чи добре це для мотора?Редуктор "здохне"...Ремкоплект 15 доларів в середньому. Ну і газовий фільтр поміняти. І все.А не чистка/заміна форсунок, заміна свічок, заміна лямбди, заміна/видалення каталізатора...власне так..Я не проти газу, просто споживання моєї машинки таке, що не підійшла психологічна межа для вникання в питання. Наступною тачкою планую електрокар)ну так не завжди є зміст ставити газ, треба рахувати економію. якщо пробіги малі то вартість ГБО прийдеться відбивати роками..що є недоцільно. я також не ставив довго, поки співвідношення газ/бензин не стало 1/2.5.
EleKtrik Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:54 #106 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:54 Perez на якому авто їздиш? Марка, рік, мотор?
Perez Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:58 #107 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 09:58 Perez на якому авто їздиш? Марка, рік, мотор?Октавія А5, 1.6
romaxa11 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 10:02 #108 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 10:02 І який в неї розхід?Зараз ще цікава фігня: десь вводиться той божевільний податок на об'ємні двигуни від трьох літрів. Тоді вже газ не допоможе економити. Придурки.
Perez Опубліковано 2 Липня, 2015 в 10:04 #109 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 10:04 І який в неї розхід?Зараз ще цікава фігня: десь вводиться той божевільний податок на об'ємні двигуни від трьох літрів. Тоді вже газ не допоможе економити. Придурки.9 л. А92 / 10л. газу - містопробіги середні - газ реальна економія.під податок підпадатимуть авто до 5 років, здається так..звичайно придурки, тут треба було привязуватись до вартості авто..є пікапи з обємом більше 3л., де розкішю і не пахне..тобто податок не виконує свою функцію.
Electronshik Опубліковано 2 Липня, 2015 в 11:05 #110 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 11:05 Майбутнье за електрокарами. Ціна на них постійно знижується, кітайці вже скинули ціни на свої електрокари до рівня що можна задумуватись. В основному в нас пропонують фактично перше покоління електрокарів по такіх цінах, але процес пішов! Все одно електрокар краще ніж вибухонебезпечні кочегарки, що бензинові що газові...
Perez Опубліковано 2 Липня, 2015 в 12:38 #111 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 12:38 Майбутнье за електрокарами. Ціна на них постійно знижується, кітайці вже скинули ціни на свої електрокари до рівня що можна задумуватись. В основному в нас пропонують фактично перше покоління електрокарів по такіх цінах, але процес пішов! Все одно електрокар краще ніж вибухонебезпечні кочегарки, що бензинові що газові...майбутнє, то так. але в нас вони будуть популяпні не скоро..немає заправок + обслуговування машин і вартість батарей + екологічність як недивно - утилізація батарей..
jack74 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 13:10 #112 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 13:10 під податок підпадатимуть авто до 5 років, здається так..звичайно придурки, тут треба було привязуватись до вартості авто..є пікапи з обємом більше 3л., де розкішю і не пахне..тобто податок не виконує свою функцію. виконує, ще й як!Оп... а ти про яку функцію подумав? Певно, твоя функція відрізняється від тої, заради якої депутати пропихають такі закони
Perez Опубліковано 2 Липня, 2015 в 13:25 #113 Опубліковано 2 Липня, 2015 в 13:25 під податок підпадатимуть авто до 5 років, здається так..звичайно придурки, тут треба було привязуватись до вартості авто..є пікапи з обємом більше 3л., де розкішю і не пахне..тобто податок не виконує свою функцію. виконує, ще й як!Оп... а ти про яку функцію подумав? Певно, твоя функція відрізняється від тої, заради якої депутати пропихають такі закони податок приймався як додатковий збір із власників дорогих транспортних засобів, відповідно в законі привязка до обєму мотора, що є не логічно..є Туареги з моторами 2.5, Є прадо/хайлендери/венза з 2.7 і інші авто які не підпадають під цей податок по літражу мотора, але які точно можна віднести до преміум сегменту. Є пікапи з обємом мотора більше 3 л, які преміум ніколи не були і небудуть, за які власнику прийдеться платити цей збір. в даному випадку податок своєї функції не виконує, навіть виконує протилежну функцію..це я мав на увазі
jack74 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 06:38 #114 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 06:38 Perez, ти мене так і не зрозумів
Vadimm Опубліковано 3 Липня, 2015 в 14:25 #115 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 14:25 Perez, ти мене так і не зрозумівТа він по ходу через слово читає, чи по діагоналі, бо суті не ловить, видьоргує слова з контексту і бере їх в "оборот". Но зверхності йому не позичати, чуть що ставить діагноз чи садить в танк. З Маньяком хоть цікаво сперечатись було пару сторінок назад, а з цим - унило.
MANJAK11 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 15:01 #116 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 15:01 Та він по ходу через слово читає, чи по діагоналі, бо суті не ловить, видьоргує слова з контексту і бере їх в "оборот". Но зверхності йому не позичати, чуть що ставить діагноз чи садить в танк. З Маньяком хоть цікаво сперечатись було пару сторінок назад, а з цим - унило.та все правильно він писав, може трохи загрубо, але правильно, а грубо в основному із за того, що декілька людей тут, свою думку преподносили як беззаперечну істину, причому базуєтся та думка в основному, на баснях, забобонах, не володінні питанням й дещо викривленному моральному баченні життя більш заможних людей
zaHARE Опубліковано 3 Липня, 2015 в 15:58 #117 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 15:58 з 8-ми сторінок про саму пригоду з тойотою-одна))))))))))
Perez Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:21 #118 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:21 Та він по ходу через слово читає, чи по діагоналі, бо суті не ловить, видьоргує слова з контексту і бере їх в "оборот". Но зверхності йому не позичати, чуть що ставить діагноз чи садить в танк. З Маньяком хоть цікаво сперечатись було пару сторінок назад, а з цим - унило.та все правильно він писав, може трохи загрубо, але правильно, а грубо в основному із за того, що декілька людей тут, свою думку преподносили як беззаперечну істину, причому базуєтся та думка в основному, на баснях, забобонах, не володінні питанням й дещо викривленному моральному баченні життя більш заможних людейтам немає про що говорити... там навіть послідовності в постах немає, я вже промовчу про логіку, елементарні знання і поняття ГБО/люкс авто. Спочатку крузери,патроли наглянцовані урбан паркетники, потім уаз,нива ,волинянка і патрол десь на одному рівні, потім ГБО ставлять ніщеброди і це не понтово і не кошерно. коли патаєш чому? - не я почав, пояснювати не буду..основний посил - поставив ГБО на крузак - дибіл...про що можна говорити?Відверто кажучи маю декілька хороших знайомих на крузерах.., розвинули бізнес з нуля, піднялися нормально бо пахали,заробили на авто і до авто..дуже розумні і приємні люди...і тут виявляється що вони мяко кажучи лохі, бо ГБО поставили. а ці штемпи шо ходять пішком і такі авто бачать тільки по сусідніх підїздах - гуру і експерти в питанні х5/крузерів/патрулів і т.д.Яка тут може бути реакція?
Vadimm Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:27 #119 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:27 Perez, добре, перекручуй далі, а потім з перекрученого ліпи висновок, а хто не сагласєн - той клоун. Один ти - пєрчік.
MANJAK11 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:38 #120 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:38 Perez, добре, перекручуй далі, а потім з перекрученого ліпи висновок, а хто не сагласєн - той клоун. Один ти - пєрчік.а що він перекручує ? он нарізка мнєнія експєрдівнапевно, все-таки, не джипів, а паркєтніків. джип на газі, то як вертоліт на дровах.плану сантафе, паджеріків,прадіків, х5. чи це паркетніки?так саме паркєтніки. які по бездоріжжю і грязюці далеко не заїдуть)То такий менталітет в багатих - чим багатший тим скупіший, вони намагаються заробляти чим побільше а витрачати чим поменше, а різницю складувати на рахунки, в сейфи і тд.Давайте почнемо з того, що в цивілізованому світі на джипах чи позашляховиках їздять єгєрі, лісники, фермери, лісоруби, військові і тп. Хоч в одному з них є ГБО? А в нас позашляховик, а точніше паркєтнік, то понт і показуха стутусу і наявносні бабла. При чому, при наявності ГБО, це все рівно, що 6-й айфон з 2,50 грн. на рахунку.п.с. нікому не заздрю.До чого тут краштести, коли мова про те, що у світі ніде ніхто не ставить ГБО на джипи.ну і контрольний твій високоекспертний висновок, де вже ПІСЛЯ пояснення, що таке джип, ти гнеш свою лінію й в кінці незаперечна (з твоєї точки зору ) істина, бо ти так рішив, а доказувати свою точку зору то удєл слабих походуТи тут любиш багато писати про танки та бронепоїзди, хоча навіть не помітив шо я підкреслив "широкий сенс" і "вузький сенс". Розжую - в широкому сенсі все що крупніше Волинянки і не схоже на бус, універсал чи вантажівку, обиватель назве "джипом", а жінка тут до того що вона швидше за все і буде обивателем №1, бо наприклад в мене язик не ворухнеться узагальнено назвати "Джипом" якогось Дастера чи Кашкая. А у вузькому сенсі "джип" - це те що має вищеперелічені в цій темі властивості, і не їздить з ГБО ібо це буде по-дибільному.
Saddy Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:41 #121 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:41 MANJAK11, оффтоп і оверквотінг, нє?
MANJAK11 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:50 #122 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:50 MANJAK11, оффтоп і оверквотінг, нє?оффтоп да, але то вже довго тянется, а оверквотінг нє, бо то збірка постів з різних сторінок, а не небажання потерти вже непотрібні для останнього посту верхні цитати
Perez Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:55 #123 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:55 А х5, Крузери і тп з 4х4 - типу урбан джипи, але приказка "чєм кручє джип тєм дальше пі_довать за тратором" - то як раз про них. Я щось не дуже їх помічав на фотках з "Хрінники джип фест".А у вузькому сенсі "джип" - це те що має вищеперелічені в цій темі властивості, і не їздить з ГБО ібо це буде по-дибільному.Ти часто бачиш люксові позашляховики типу Крузера в такому бойовому окрасі? Отожбо, бо "є люди", але їх мало, а більш розумні для таких потреб використовують щось попрощє (Нива, Уаз, Волинянка, той же Патрол і тп) Напиши чому їздити на ГБО по дибільному? Я на повному серйозі, без образ і без шуток. Просто цікаво..Не я тут почав тему про ніщєбродів на дорогих авто з ГБО, то й не мені для тебеі це пояснювати.Доречі, поки що ЖОДЕН з тих, хто розказував, що ГБО на джипі , то погано, непристижно, по дебільному, жлобство, не ставлять там то й там то (потрібне підкреслити), ЖОДЕН не привів ЖОДНОЇ вміняємої причини на захист своєї думки, я як мінімум розраховував хоча б на байку про * прогорання клапанів* , але чомусь й за це мовчатьТут вже десь вище писали про Айфон 6 із 2,5 на рахунку. Спочатку розкошелитись на махіну з 5-літровим двіжком, шкіряним салоном і іншими прєлєстями, а потім встановити ГБО бо ж бенз цука дорогий?! Купуй Гольфа і не вийо.то всеж таки, чому на ГБО на 4 літрових крузерах / патрулях по дибільному?Бо це виглядає по-дебільному, я вище описав.Якщо не подобається "по-дебільному" - то перефразую - це моветон, некошерно, не по понятіям і так далі. Ще дрібніше розжовувати наміру не маю.
Saddy Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:57 #124 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:57 по ходу, цій темі теж пора у флейм.
Perez Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:57 #125 Опубліковано 3 Липня, 2015 в 17:57 MANJAK11, оффтоп і оверквотінг, нє?оффтоп да, але то вже довго тянется, а оверквотінг нє, бо то збірка постів з різних сторінок, а не небажання потерти вже непотрібні для останнього посту верхні цитативипередив, хоча я інші перли назбирав..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.