VilanS Опубліковано 28 Червня, 2015 в 07:49 Поділитися #1 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 07:49 Майже потік свідомості. Так чому ж люди помирають раніше часу? відео наводить багато маловідомих фактів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:00 Поділитися #2 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:00 Відео цікаве, чи, якщо точніше, пізнавальне. Трохи збиває з пантелику назва теми- чому ж люди помирають раніше часу? Де визначення, чи межа, кому і скільки визначено прожити?))) Відносно харчування тако ж спірно. Мій дід прожив 95 років, при тому, їв і м`ясо і сальце, пив первак і курив тютюн, який сам і садив.Можливо, грає роль особливість самого організму, спосіб життя, і серодовище навколо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:13 Автор Поділитися #3 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:13 грає роль психологічний настрій. Якщо людина буде в депресії і потухша, а при цьому веган серед всіх веганів, то загнеться через 20 років.А Ваш дід був реально непарящимся! і нормально ставився до життя і інших навколо, тому і прожив стільки.Багато залежить ще і від психології. Тому це варто розрізняти фізичне і психологічне. Суть в тому, що ця тема про фізичне.Бо реально, якщо бути веганом чи неїдом і типо паритись, а як я виживу, то полюбе здохнеш. А якщо бути супер психологічно кльовим і добрим ілюди просто обожнюють, але при цьому пити, їсти мясо і курити, то теж здохнеш!Два аспекти і фізичний і психологічний в купі дають результат. Сприймати веганів чи неїдів позитивно і курящих чи алкашів позитивно, тільки з одними легше, бовеган дає віддачу, а алкаш напрягає своїми проблемами, ще й грузить що він круче всіх. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:30 Автор Поділитися #4 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:30 тільки що факт з відео, передивляюсь для себе ще раз)))здатність крові боротися з клітинаму раку у мясоїда, що не займається зовсім спортом майже відсутня!а ще добавити депресивні новини, тєлік і відсутність роботи, чи якийсь зовнішній психологічний тиск, типу тьощаморально давить, не кричить, а давить, бо крик трохи активізує, це стрес, енергія. І тоді всьо, капєц).так) реально відносини вирішують все. В селі хоть і їдять, мясо, птицю і жир плаває в тарілці, але там і пашуть, що все лєтьсяз людини протягом дня і на чистому повітрі. Природа допомагає))) і тоді класно і самі браві літру вглушать і круті! а реально природа крута.Дай їх в місто, загнуться). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:31 Поділитися #5 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:31 Зараз набагато більше з'явилось зовнішніх чинників,які впливають на тривалість і якість життя. От вчора дивився док.фільм.До 50-х років минулого століття у нас люди з'їдали 2-4кг цукру на рік,а зараз 10-30кг. До 20-хроків минулого століття,картоплю масово у нас не вирощували,їли ріпу.Люди раніше жили в селах,де отримати стрес було майже не можливо,не було ТВ.Зараз більшість живе в містах,маєТВ і отримує щогодини стрес. На початку 20-го століття майже 90% людей не вживали алкоголю і не мали змогу істи щодня(навіть щотижня,а більшість щомісяця) м'ясо.Хліб вживали з грубого(живого) борошна,каші з нечищених круп. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:33 Автор Поділитися #6 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 08:33 цитата з відео: "Но 5000 часов в спортзале не сравнятся с ефективностью растительного питания." Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 28 Червня, 2015 в 09:44 Поділитися #7 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 09:44 А ни чего что у людей стереоскопическое зрение - которое присуще только ХИЩНИКАМ! Которые кстати едят мясо. Или вы думаете мать-природа нам дала стереоскопическое зрение для того чтобы есть траву в поле или попадать по кнопкам клавиатуры? ЗЫ. И что это за авангардное слово ВЕГАНЫ? Я конечно видимо старомоден - но мне больше нравится ВЕГЕТАРИАНЦЫ. А веганы - больше смагивает на ваГины. ...Ну - это так ---- моя ассоциация. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 28 Червня, 2015 в 11:13 Поділитися #8 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 11:13 де отримати стрес було майже не можливо не ідеалізуйте, люди сварились, може ще і більше, худоба як то кінь чи бмк, також можуть дати нормального жару, ото що не було пресингу інформації, то таки правда,але загадйте багатьох вчених, які завдяки мозковій роботі і ментальній активності, також довго прожили.напевно, найважливішим, є гармонія з самим собою, психологічна №1 і фізична №2.буквально півгодини тому натрапив, ще не перечитав (там є слайди українською)але це по поточній теміhttp://www.ex.ua/74259491 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 28 Червня, 2015 в 12:01 Поділитися #9 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 12:01 ЗЫ. И что это за авангардное слово ВЕГАНЫ? Я конечно видимо старомоден - но мне больше нравится ВЕГЕТАРИАНЦЫ. А веганы - больше смагивает на ваГины. ...Ну - это так ---- моя ассоциация. Вегетаріанці не їдять м"яса. Вегани не їдять ще й яєць, сиру, масла, тобто зовсім не вживають їжу тваринного походження Отож, вегани і вегетаріанці то не одне і те ж Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 28 Червня, 2015 в 12:10 Поділитися #10 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 12:10 ЗЫ. И что это за авангардное слово ВЕГАНЫ? Я конечно видимо старомоден - но мне больше нравится ВЕГЕТАРИАНЦЫ. А веганы - больше смагивает на ваГины. ...Ну - это так ---- моя ассоциация. Вегетаріанці не їдять м"яса. Вегани не їдять ще й яєць, сиру, масла, тобто зовсім не вживають їжу тваринного походження Отож, вегани і вегетаріанці то не одне і те ж бесполезно все одно видніється рука ГосДепа Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 28 Червня, 2015 в 12:28 Поділитися #11 Опубліковано 28 Червня, 2015 в 12:28 Деякі факти, як на мене, "притягнуті за вуха"Наприклад, про самогубства Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 29 Червня, 2015 в 17:13 Поділитися #12 Опубліковано 29 Червня, 2015 в 17:13 А ни чего что у людей стереоскопическое зрение - которое присуще только ХИЩНИКАМ! Которые кстати едят мясо. Или вы думаете мать-природа нам дала стереоскопическое зрение для того чтобы есть траву в поле или попадать по кнопкам клавиатуры? А ничего,что у людей кишечник, как у травоядных?Ну и много чего другого.Не будем флудить,для этого есть отдельная тема на форуме.Я имел ввиду,что такое количество мяса,которое употребляют современные люди,раньше не употреблялось.Сала,кстати,тоже много не ели.Мой дедушка рассказывал,что мясо ели всего несколько раз в год,хотя жили они не бедно(до 1939 года) 4-6 коров, 2-3 коня,около 5 гектар земли,большая пасека,ставок.Рыбу ели чаще.Водки и самогонки не пили.на его свадьбе выпили 3!!!!!!! литра самогонки за 5 дней!!!! на человек 400.Пели,танцевали и веселились от души.И об этой свадьбе село говорило несколько лет.Алкашей было 2-3 на все село. Отец говорит,что когда был маленький,то помнит,как каждый вечер народ собирался на песни и танцы вокруг одного гармониста.Веселились до темна без единой капли водки!!!!Пиво вообще не знали что такое.Народ был искренней,чище.Не было страха.Двери на замки не закрывали.Инструменты в поле или в лесу можно было оставить и никто не возьмет!!! А сейчас страх и жестокость основные спутники современного человека.Я основываюсь на древних трактатах,которые пишут,что основа страха и жестокости - убийство животных. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 29 Червня, 2015 в 19:30 Автор Поділитися #13 Опубліковано 29 Червня, 2015 в 19:30 Цілком підтримую. І стосовно руки великого брата, чи Сема, чи госдепа.Вішають нам лапшу ці всі корпорації, і політики. А якщо Ви уважно придивитесь до того, що же їдять самі ці всі багатії і"типу" управлінці, то Вам ой як дивно стане!!!!!)))І це я не про нашу країну кажу. Бо тут політики дибілізмом займаються, який ще від генеральних секретарів Радянського союзу тягнеться.Тоді було модно їздити на полювання і поляни з бухлом на пару ночей закатувати. Оце круто вважалось (п.с. хоча і тупо, бо розтрачували свій потенціал).Якщо поляни нема, то неуваженіє, не людина.Вони тоді молодими наслухались тої крутості і зараз так живуть, жирують. Все змінюється, все проходить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 29 Червня, 2015 в 19:50 Поділитися #14 Опубліковано 29 Червня, 2015 в 19:50 А ни чего что у людей стереоскопическое зрение - которое присуще только ХИЩНИКАМ! Которые кстати едят мясо. Или вы думаете мать-природа нам дала А ничего,что у людей кишечник, как у травоядных? "кишечник" з зовні не видно а людям подобається вважати себе хижаками... "володарями життя" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 30 Червня, 2015 в 05:17 Поділитися #15 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 05:17 а людям подобається вважати себе хижаками... "володарями життя"Теща працює лікарем в дитячій поліклініці. Багато може розказати про дітей тих, хто став "на путь істинний" і м"яса не їсть і дітям не даєДіти за вітром ходять, з болячок не вилазять, але мамочок переконати що дітям і м"ясо і сир і яйця і рибу їсти необхідно не виходить, бо то все трупятина і т дВ дорослому віці хто зна... може й корисно від того відмовитися, не буду сперечатися.В дитячому - якраз навпаки - необхідно те все їсти щоб повноцінно розвивавалась дитина Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Червня, 2015 в 05:29 Поділитися #16 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 05:29 а людям подобається вважати себе хижаками... "володарями життя" Теща працює лікарем в дитячій поліклініці. Багато може розказати про дітей тих, хто став "на путь істинний" і м"яса не їсть і дітям не дає ну, вегетаріанці також хворіють якщо зайти в лікарню і на площі_перед_Цумом крикнути "хто тут вегетаріанці" - відсоток, напевно, буде схожий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 30 Червня, 2015 в 05:40 Поділитися #17 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 05:40 вегетаріанці тежА от діти примусово-вегани масово, на жаль Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:17 Автор Поділитися #18 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:17 ФІЗИЧНЕ + ПСИХОЛОГІЧНЕ!морально енергію людина витрачає більшу, ніж фізично. Тому і хворіють. Бо морально незахищені, а батьки тупо звертають увагу тільки на їжу.п.с. раніше морально люди між собою жили краще, тому і в радості набігаються зимою по кучугурах снігу, що аж мокрі, але не хворіли. і сніг їли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:45 Поділитися #19 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:45 вегетаріанці тежА от діти примусово-вегани масово, на жальтеж саме про "жаряне м'яско" можна сказати... то все данина рекламіяк справжні хижаки дитинчата людини повинні переходити з маминого молока на сире м'ясо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:46 Поділитися #20 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:46 Теоретично, якщо вірти святим письменам, то людина може прожити не одну сотню літ.Тривалість життя мала б бути на рівні 150-200 років.Нажаль в наш час це нереально.кількість хвороб, які з'явилися за останні 100 років... шалена: рак, снід..Крім того, людина методично вбиває себе. Алкоголь, тютюн, наркотики.Все це підточує організм, і він не в силі справлятися із різними недугами.Простий грип уже такий став, що людина може померти. Такі ускладнення.Вбита екологія і т.д. не дає змогу організму розвиватися як слід .У мого кума є дід. Йому майже 90 років. Курить. Часом випиває. Тяжко і виснажливо працював у селі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:59 Поділитися #21 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 06:59 Більшість вбиває цукор. Або не так, не тільки цукор в прямому розуміння а прості вуглеводи: здоба, картопля, макарони, рис і т.д. У нас культура хавчика така, що головний акцент робиться на гарнірі, хлібчику, чи булочці до чаю, бо це головна їжа. Діабет - це по суті руйнування судин і відмирання внаслідок цього плоті. Є різні рівні і діабет один з найвищих, на нижчих рівнях ушкоджені судини погано пропускають холестерин, утворюються пазухи де він набивається, утворюючи тромби. Нам говорять що причина в жирній їжі, високому вмісті холестерину і т.д. Ні, причина в зруйнованій цукром судині. Здорова судина спокійно пропускає холестерин, і все необхідне. Веганство, вегетаріанство - це з іншої сфоери, як на мене більше духовний аспект певних релігійних вчень. Шукати в ньому особливого здоров'я не варто. Бо як в Індії живуть по сто років, так і в Карпатах, на Кавказі живуть по сто років з повністю різними кулінарними смаками. І ви проживете сто років якщо не будете себе гробити канхфєтками, булачкамі, тортікамі, картошкай. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 30 Червня, 2015 в 07:53 Поділитися #22 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 07:53 А ни чего что у людей стереоскопическое зрение - которое присуще только ХИЩНИКАМ! Которые кстати едят мясо. Или вы думаете мать-природа нам дала стереоскопическое зрение для того чтобы есть траву в поле или попадать по кнопкам клавиатуры? А ничего,что у людей кишечник, как у травоядных?Ну и много чего другого.Не будем флудить,для этого есть отдельная тема на форуме. Вы хотите сказать что у волков, лис, тигров и.т.д. он (кишечник) - отсутствует? Что он присущ только травоядным? То что у человека есть кишечник лишний раз доказывает что МЫ не амёбы и не инфузории туфелька Я хотел сказать что целиком природно - что человек питается разнообразной пищей, на то он и человек. Волк не питается травой, а корова не ест мясо. В отличии от них - мы всеядны и не Вы это придумали, а эволюция или БОГ - как Вам больше нравится. А уж что делать со своим организмом - это дело Ваше. Можете хоть глину или камни есть, они не живые им всё равно. Я не хочу Вас обидеть есть люди КамнеЕды, СтеклоЖувы, и.т.д. Немного моего представления о еде. Я лично ем то что мне нравится и морковку и молоко и мясо с сыром. И истязать свой организм запретами не намерян. Если мне захотелось мяса - то это придумал не я, - это моему организму нехватает каких то веществ и ему виднее. Конечно вместо 100грамм мяса (чтобы получить нужные микроэлементы и энергию) можно сьесть 10 килограмм шпината, "но я не такой" - напучивать живот травой и давиться тем чего не хочу ---- УВОЛЬТЕ. Я не против того чтобы кто-то ИМЕЛ свой рацион питания -- НАЗДОРОВЬЕ. Вот только не надо делать из этого КУЛЬТ. Типа коровке больно что её дёргают за сиськи - по-этому ПЕРЕСТАНЬТЕ пить молоко, есть сыр и сметану. Откуда вам знать больно ей или приятно. Я думаю не больно - былоб больно, то все доярки лежали бы в травматологии. И,Т,Д Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Червня, 2015 в 07:59 Поділитися #23 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 07:59 А ни чего что у людей стереоскопическое зрение - которое присуще только ХИЩНИКАМ! Которые кстати едят мясо. Или вы думаете мать-природа нам дала стереоскопическое зрение для того чтобы есть траву в поле или попадать по кнопкам клавиатуры? А ничего,что у людей кишечник, как у травоядных?Ну и много чего другого.Не будем флудить,для этого есть отдельная тема на форуме. Вы хотите сказать что у волков, лис, тигров и.т.д. он (кишечник) - отсутствует? Что он присущ только травоядным? То что у человека есть кишечник лишний є різниця в "довжині" дёргают за сиськи - по-этому ПЕРЕСТАНЬТЕ пить молоко, есть сыр и сметану. Откуда вам знать больно ей или приятно. Я думаю не больно - былоб больно, то все доярки лежали бы в травматологии. И,Т,Д гарно зафіксований пацієнт не потребує анестезії Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkMonk Опубліковано 30 Червня, 2015 в 08:14 Поділитися #24 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 08:14 вегетаріанці теж А от діти примусово-вегани масово, на жаль теж саме про "жаряне м'яско" можна сказати... то все данина рекламі як справжні хижаки дитинчата людини повинні переходити з маминого молока на сире м'ясо Да в том то и дело что МЫ не настоящие хищники, для более полного выживания нам дано и то - и это. Не будет мяса будем жрать траву, не будет травы - добудем мясо. Животные - этого выбора практически лишены. Если быть категоричным то тогда так. Вы либо - ВОЛК, либо - ОВЦА, либо ЧЕЛОВЕК-РАЗУМНЫЙ. Вот интересно почему ОБЫЧНЫЕ люди не делают демонстраций, телепередач и.т.д в отстаивание своих НОРМАЛЬНЫХ для человека норм. Всё время общество чем-то ущемляет пида..сов геев, негров, веГанов, вечно они хотят чего-то, т.е. признания их ненормальности (щас на меня накинутся особенно последние). Да ни кто вас не трогает , пока вы не лезите со своим уставом в чужой огород --- еште что угодно, крастесь в любой цвет, любите друг друга в зад, только перестаньте голосить на всех углах и бегать с транспарантами пропагандируя ваш "нормальный" образ жизни. Пока большинство мясоеды - нормальные МЫ, когда будет большинство траво-едов и траво-нюхов, нормальные будут ОНИ, и вот когда нормальные будут ОНИ - я буду ненормальным -тихо сидящим и ЖРУЩИМ мясо. to Zevs_Isver: Что то я не видел коров, которых прибивали гвоздями к полу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 30 Червня, 2015 в 08:32 Поділитися #25 Опубліковано 30 Червня, 2015 в 08:32 to Zevs_Isver: Что то я не видел коров, которых прибивали гвоздями к полу. ще й не таке роблять щоб підняти надої Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.