Перейти до змісту

Wargaming.net підтримує новоросію!

logarifm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не має нічого додати! Закривайте тему модери. Тут явно не має людей які підтримують закони і чесність навіть у віртуальному світі ....

Опубліковано

Офіс Варгеймінга є і в Києві, і в США і в ЄС між іншим.

а ще в Києві є посольство РФ.. не заважає ? а ще купа заправок у нас їхніх... а ще ти пиво п’єш скоріше за все москальське (бо іншого практично не лишилося, все повикупляли) і не звертаєш на це увагу

давайте будемо чесними перш за все перед собою і не шукати ворога там де його немає

терористи мають набагато більше бабла з того що ми споживаємо купу їхньої продукції, починаючи з газу

а сябри їх наврядчи спонсорять

Опубліковано

І яке діло білорусам до того що в Україні не визнають ДНР ?

Wargaming веде господарську діяльність на території України, і ця діяльність повинна бути сумісною із законодавством України.

Те ж саме стосовно ЄС, США, Австралії ітд, де Wargaming також веде господарьку діяльність.

Вони дуже трепетно ставляться до свастик і любої фігні яка її нагадує, що розцінюється як пропаганда нацизму, то повинні так само відноситись і до іншої неоднозначної і провокативної символіки. Те що там сапорт торочить про "видоизмененный гюйс ВМФ РФ", він не буде те саме торочити про "відоізмєньонну свастику", а тупо забанить клан.

а ще ти пиво п’єш скоріше за все москальське (бо іншого практично не лишилося, все повикупляли)

і що прям і Львівське, і Першу Приватну Броварню, і Павлівське, також віддали москалям? А корпорація Інбев теж вже москальська? Щось новеньке.

Опубліковано

Браво Вадим - я це доношу людям. Тільки вони в мені вирішили побачити ворога. А я задав просте питання, що робити далі і куди звернутись якщо навіть ЗМІ не реагують не вже це не цікаво. Я більше як впевнений що їх можна засудити за таку відповідь, оскільки в перших пунктах вони взагалі не визнавали, що то прапор новоросії, а потім вони почали ліхорадити і казати, що там лозунгів не має... Ну то візміть це прапор і вийдіть на двір і побачите реакцію... хоча, судячи по відповідям я сумніваюсь, що багато хто навіть не знає як він дійсно виглядає.

І щоб сказати - да молодець, спробуй ще сюди звернутись. Або давайте дійсно подамо на них в суд в мене є гарний юрист. Шикарно - українці це дійсно діагноз і все ж таки потрібно було мені виїхати кудись і любити свою країну на відстані!

Опубліковано

Можна в обхід правил гри судитися із представництвом Варгеймігна в Україні, яке не зможе ігнорити наше законодавство.

Persha Studia

Киев, ул. Нижний Вал, 51

Телефон: (044) 425-80-06; (044) 425-85-06; (044) 425-85-07

Я такого наміру не маю за браком часу, але твою ПРИНЦИПОВУ позицію підтримую.

Опубліковано

Судячи з прочитаного на обох сторінках цієї теми, закралася думка, що народу глибоко до дупи, що підтримує чи не підтримує Wargaming - головне, а би у них (народу) було все добре вдома. Так що братику реально - це нікого не цікавить. Хоча мої думки із твоїми збігаються - світом править бабло, нажаль.

Опубліковано

Хєрня якась в нас малята виходить...

В Штатах народ відсуджує мільярди у ФіліпМорріс бо ті в свій час не пояснювали належним чином про шкідливість паління. В нас би дядя Вася з Жмеринки сказав би - та забий, це ж боротьба з вітряками.

В нас більшість пропонує забити на всякі дрібниці, і зайнятись більш серйозними речами, хоча це лише відмовка щоб не робити нічого, бо бавитися з дрібниціями, як то проїзд мудака на червоне - сил не вистачить, а щось серйозне - не по зубам більшості. Оте потурання дрібним порушенням і створює фон для порушень крупних. Людина хоче - нехай займається, в тому нічого поганого нема, нехай в неї руки не лежать до строчіння кляуз в ДАЇ чи боротьбу із бездіяльністю ЖЕКа (чи як їх там зараз звуть), то нехай займається тим, що вважає "по зубах". Нафіга сперечатись чи відмовляти?

Опубліковано

Можна в обхід правил гри судитися із представництвом Варгеймігна в Україні, яке не зможе ігнорити наше законодавство.

Persha Studia

Киев, ул. Нижний Вал, 51

А Ви вірите в наш "самий справедливий суд у світі ???"

Опубліковано

Persha Studia

Киев, ул. Нижний Вал, 51

А Ви вірите в наш "самий справедливий суд у світі ???"

Та причому тут наш суд, хай займається, хай! що-небудь добре зробить для батьківщини :)

уявляю собі:

через надцять років прийде внук нашого героя, який не піською роблений додому зі школи і скаже писали ми сьогодні твір на тему: "Як наші діди боролися за незалежність". Тоді надіюсь про танки всі забудуть і внук Копитка напише: дідусь "кіборг захищав аеропорт донецька", онука Сандалова напише: "Дідусь був волонтером і всю війну допомагав армії", а онука нашого героя надіюсь буде мати, що писати крім того: "Ну ви знаєте колись давно була така гра як танки, мені дідусь розповідав..."

Наразі є багато чого більш нагального на що треба витрачати свій час ніж вести суперечки про те якого кольору має бути емблема на віртуально-вигаданому світі.

от я зараз ламаю голову де взяти 2500 на 8 тенів і контроллер для підігріву форми щоб робити каски, а ви тут про херню всяку, а ну бігом Сандалову на картку скинулися! розвели тут панємаєшлі! З світу по нитці... ну далі ви знаєте!

Опубліковано

Ти писако ти ж гад живеш тут поруч я тебе зустріну і ми переговоримо віч на віч це по-перше. По-друге якщо ти навіть не маєш уяви чим я займаюсь і як я допомагаю АТО то просто не п14зди дуже тебе прошу. бо морда може бути дуже сильно побита!!!!

Хтось говорив про закони? Так от щойно один із них ти сам і порушив. Погроза фізичною розправою.

Твоє прізвище, Ім'я, та фото є у вільному доступі в мережі Інтернет. Тому скласти відповідний позов до суду буде дуже легко.

Опубліковано

Ти писако ти ж гад живеш тут поруч я тебе зустріну і ми переговоримо віч на віч це по-перше. По-друге якщо ти навіть не маєш уяви чим я займаюсь і як я допомагаю АТО то просто не п14зди дуже тебе прошу. бо морда може бути дуже сильно побита!!!!

Хтось говорив про закони? Так от щойно один із них ти сам і порушив. Погроза фізичною розправою.

Твоє прізвище, Ім'я, та фото є у вільному доступі в мережі Інтернет. Тому скласти відповідний позов до суду буде дуже легко.

Молодець - сідай пять. Діло не в погрозах. Є ще такий закон як доведення і провокація ти його чомусь забув.

Але діло взагалі не в цьому, а в другому чому не має людей зацікавлених реально у тому, щоб засудити цих ГАДІВ!!! ОТ що цікавить! А ви мені тут каніфолите мене

Пропоную модераторам закрити дану вітку за повний оффф!!! і бажана надати попередження тим хто цей оф підтримую

Опубліковано

Є ще такий закон як доведення і провокація ти його чомусь забув.

А хто кого провокував? Є докази провокації?

Я лише бачу обуреного не зовсім врівноваженого молодого ІТ-шника з Волвесту. Який грається в Танки і йому щось там не сподобалося.

І який перейшов на особистості до людей ,яких, можливо, навіть і в очі небачив і не знає.

А вони можу і по-сусідству в кабінеті на Карбишева сидіти. А можуть і не на Карбишева. А десь на Грибоєдова.

Якщо хочеш щось довести - подай скаргу у центральний офіс Варгеймінга, про те, що твоя скарга на клан, не була розглянута належним чином. Більше того - проігнорована .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...