Перейти до змісту

Wargaming.net підтримує новоросію!

logarifm

Рекомендовані повідомлення

не має нічого додати! Закривайте тему модери. Тут явно не має людей які підтримують закони і чесність навіть у віртуальному світі ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офіс Варгеймінга є і в Києві, і в США і в ЄС між іншим.

а ще в Києві є посольство РФ.. не заважає ? а ще купа заправок у нас їхніх... а ще ти пиво п’єш скоріше за все москальське (бо іншого практично не лишилося, все повикупляли) і не звертаєш на це увагу

давайте будемо чесними перш за все перед собою і не шукати ворога там де його немає

терористи мають набагато більше бабла з того що ми споживаємо купу їхньої продукції, починаючи з газу

а сябри їх наврядчи спонсорять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І яке діло білорусам до того що в Україні не визнають ДНР ?

Wargaming веде господарську діяльність на території України, і ця діяльність повинна бути сумісною із законодавством України.

Те ж саме стосовно ЄС, США, Австралії ітд, де Wargaming також веде господарьку діяльність.

Вони дуже трепетно ставляться до свастик і любої фігні яка її нагадує, що розцінюється як пропаганда нацизму, то повинні так само відноситись і до іншої неоднозначної і провокативної символіки. Те що там сапорт торочить про "видоизмененный гюйс ВМФ РФ", він не буде те саме торочити про "відоізмєньонну свастику", а тупо забанить клан.

а ще ти пиво п’єш скоріше за все москальське (бо іншого практично не лишилося, все повикупляли)

і що прям і Львівське, і Першу Приватну Броварню, і Павлівське, також віддали москалям? А корпорація Інбев теж вже москальська? Щось новеньке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Браво Вадим - я це доношу людям. Тільки вони в мені вирішили побачити ворога. А я задав просте питання, що робити далі і куди звернутись якщо навіть ЗМІ не реагують не вже це не цікаво. Я більше як впевнений що їх можна засудити за таку відповідь, оскільки в перших пунктах вони взагалі не визнавали, що то прапор новоросії, а потім вони почали ліхорадити і казати, що там лозунгів не має... Ну то візміть це прапор і вийдіть на двір і побачите реакцію... хоча, судячи по відповідям я сумніваюсь, що багато хто навіть не знає як він дійсно виглядає.

І щоб сказати - да молодець, спробуй ще сюди звернутись. Або давайте дійсно подамо на них в суд в мене є гарний юрист. Шикарно - українці це дійсно діагноз і все ж таки потрібно було мені виїхати кудись і любити свою країну на відстані!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в обхід правил гри судитися із представництвом Варгеймігна в Україні, яке не зможе ігнорити наше законодавство.

Persha Studia

Киев, ул. Нижний Вал, 51

Телефон: (044) 425-80-06; (044) 425-85-06; (044) 425-85-07

Я такого наміру не маю за браком часу, але твою ПРИНЦИПОВУ позицію підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з прочитаного на обох сторінках цієї теми, закралася думка, що народу глибоко до дупи, що підтримує чи не підтримує Wargaming - головне, а би у них (народу) було все добре вдома. Так що братику реально - це нікого не цікавить. Хоча мої думки із твоїми збігаються - світом править бабло, нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хєрня якась в нас малята виходить...

В Штатах народ відсуджує мільярди у ФіліпМорріс бо ті в свій час не пояснювали належним чином про шкідливість паління. В нас би дядя Вася з Жмеринки сказав би - та забий, це ж боротьба з вітряками.

В нас більшість пропонує забити на всякі дрібниці, і зайнятись більш серйозними речами, хоча це лише відмовка щоб не робити нічого, бо бавитися з дрібниціями, як то проїзд мудака на червоне - сил не вистачить, а щось серйозне - не по зубам більшості. Оте потурання дрібним порушенням і створює фон для порушень крупних. Людина хоче - нехай займається, в тому нічого поганого нема, нехай в неї руки не лежать до строчіння кляуз в ДАЇ чи боротьбу із бездіяльністю ЖЕКа (чи як їх там зараз звуть), то нехай займається тим, що вважає "по зубах". Нафіга сперечатись чи відмовляти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в обхід правил гри судитися із представництвом Варгеймігна в Україні, яке не зможе ігнорити наше законодавство.

Persha Studia

Киев, ул. Нижний Вал, 51

А Ви вірите в наш "самий справедливий суд у світі ???"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Persha Studia

Киев, ул. Нижний Вал, 51

А Ви вірите в наш "самий справедливий суд у світі ???"

Та причому тут наш суд, хай займається, хай! що-небудь добре зробить для батьківщини :)

уявляю собі:

через надцять років прийде внук нашого героя, який не піською роблений додому зі школи і скаже писали ми сьогодні твір на тему: "Як наші діди боролися за незалежність". Тоді надіюсь про танки всі забудуть і внук Копитка напише: дідусь "кіборг захищав аеропорт донецька", онука Сандалова напише: "Дідусь був волонтером і всю війну допомагав армії", а онука нашого героя надіюсь буде мати, що писати крім того: "Ну ви знаєте колись давно була така гра як танки, мені дідусь розповідав..."

Наразі є багато чого більш нагального на що треба витрачати свій час ніж вести суперечки про те якого кольору має бути емблема на віртуально-вигаданому світі.

от я зараз ламаю голову де взяти 2500 на 8 тенів і контроллер для підігріву форми щоб робити каски, а ви тут про херню всяку, а ну бігом Сандалову на картку скинулися! розвели тут панємаєшлі! З світу по нитці... ну далі ви знаєте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти писако ти ж гад живеш тут поруч я тебе зустріну і ми переговоримо віч на віч це по-перше. По-друге якщо ти навіть не маєш уяви чим я займаюсь і як я допомагаю АТО то просто не п14зди дуже тебе прошу. бо морда може бути дуже сильно побита!!!!

Хтось говорив про закони? Так от щойно один із них ти сам і порушив. Погроза фізичною розправою.

Твоє прізвище, Ім'я, та фото є у вільному доступі в мережі Інтернет. Тому скласти відповідний позов до суду буде дуже легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти писако ти ж гад живеш тут поруч я тебе зустріну і ми переговоримо віч на віч це по-перше. По-друге якщо ти навіть не маєш уяви чим я займаюсь і як я допомагаю АТО то просто не п14зди дуже тебе прошу. бо морда може бути дуже сильно побита!!!!

Хтось говорив про закони? Так от щойно один із них ти сам і порушив. Погроза фізичною розправою.

Твоє прізвище, Ім'я, та фото є у вільному доступі в мережі Інтернет. Тому скласти відповідний позов до суду буде дуже легко.

Молодець - сідай пять. Діло не в погрозах. Є ще такий закон як доведення і провокація ти його чомусь забув.

Але діло взагалі не в цьому, а в другому чому не має людей зацікавлених реально у тому, щоб засудити цих ГАДІВ!!! ОТ що цікавить! А ви мені тут каніфолите мене

Пропоную модераторам закрити дану вітку за повний оффф!!! і бажана надати попередження тим хто цей оф підтримую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще такий закон як доведення і провокація ти його чомусь забув.

А хто кого провокував? Є докази провокації?

Я лише бачу обуреного не зовсім врівноваженого молодого ІТ-шника з Волвесту. Який грається в Танки і йому щось там не сподобалося.

І який перейшов на особистості до людей ,яких, можливо, навіть і в очі небачив і не знає.

А вони можу і по-сусідству в кабінеті на Карбишева сидіти. А можуть і не на Карбишева. А десь на Грибоєдова.

Якщо хочеш щось довести - подай скаргу у центральний офіс Варгеймінга, про те, що твоя скарга на клан, не була розглянута належним чином. Більше того - проігнорована .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...