Zheny@ Опубліковано 22 Червня, 2015 в 11:06 #1 Опубліковано 22 Червня, 2015 в 11:06 Тут, кажуть, що прийняли таки законопроект. Цікаво ,як швидко його відкличуть, або все ж таки виконають? Показати контент Правительственный комитет по вопросам развития инфраструктуры поддержал законопроект о запрете размещения рекламоносителей в пределах полосы отвода автомобильных дорог общего пользования. Об этом сообщили в пресс-службе вице-премьер-министра Валерия Вощевского.Как говорится в пояснительной записке к законопроекту, сейчас вдоль дорог общего пользования размещено более 6 000 рекламоносителей, при этом 75% из них установлены с нарушением действующих нормативно-правовых актов. Согласно результатам опроса, проведенного Департаментом ГАИ МВД Украины, 82% респондентов признали, что наружная реклама отвлекает их от управления автомобилем."Изменения касаются только дорог общего пользования за пределами населенных пунктов. Такой закон нам нужен и для улучшения безопасности движения на дорогах, и с эстетической точки зрения. Кроме того, это требование международного законодательства, в частности Европейского соглашения о международных магистралях, которое запрещает размещение рекламных щитов по сторонам международных дорог", - заявил Вощевский.Согласно проекту, законно установленные рекламоносителей будут демонтированы только после окончания срока действия разрешительных документов. З жахом дивлюся на Соборності... розумію, що якби не рекламні щити і вивіски, то стількох ДТП можна було б уникнути....Якби не ті щити а-ля gotv чи суші посеред роздільної смуги - то паркан - перехід і зменшення кількості наїздів на пішоходів, які бігають там всюди, де немає перехода (Мова йде про відрізок "перехрестя Воїнів-Соборності - Там-Там").
BuTaP Опубліковано 22 Червня, 2015 в 12:10 #2 Опубліковано 22 Червня, 2015 в 12:10 Изменения касаются только дорог общего пользования за пределами населенных пунктов
Igor DMX Опубліковано 22 Червня, 2015 в 12:20 #3 Опубліковано 22 Червня, 2015 в 12:20 яке б наше місто було б зелене і гарне якби забрали ті всі щити гівно-реклами всякого непотребу!
Zheny@ Опубліковано 22 Червня, 2015 в 12:32 Автор #4 Опубліковано 22 Червня, 2015 в 12:32 Цитата Изменения касаются только дорог общего пользования за пределами населенных пунктовТак ото ж бо, що не дочекаємося...Хоча і за містом того лайна як лайна...
Dream Опубліковано 22 Червня, 2015 в 16:17 #5 Опубліковано 22 Червня, 2015 в 16:17 Zheny@, #Луцьк_без_бігбордів
MelvinPVV Опубліковано 23 Червня, 2015 в 06:33 #6 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 06:33 без бордів краще.
zaHARE Опубліковано 23 Червня, 2015 в 13:15 #7 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 13:15 Прибрати бігборди в місті цілком реально для громади,якщо вона цього захоче.І для цього не треба закону. Крім того гарантую,що відсотків 30-40 бігбордів розміщено незаконно і бабло за них йде повз бюджету міста.
Кирило Опубліковано 23 Червня, 2015 в 13:25 #8 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 13:25 В 23.06.2015 в 13:15, zaHARE сказав: Прибрати бігборди в місті цілком реально для громади,якщо вона цього захоче.І для цього не треба закону. Крім того гарантую,що відсотків 30-40 бігбордів розміщено незаконно і бабло за них йде повз бюджету міста.Чим гарантуєте, що відсотків 30-40 бігбордів розміщено незаконно?
Lovetstiney Опубліковано 23 Червня, 2015 в 13:52 #9 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 13:52 Колись працювала фірма "Луцьк реклама" як відділ від міськради яка й контролювала питання реклами ( давала дозволи на розміщення ) . Зараз точно незнаю, но з рекламою бардак. Особисто мені не подобається велика кількість білбордів в місті та незовсім легальна реклама як наприклад звукова реклама на зупинках. Часом реально дістає і є здається нелегальною, тому що я змушений примусово слухати ту рекламу якщо я чекаю маршрутку чи тролейбус. Наскільки я знаю така реклама є не законною, бо майже в примусовій майже формі доноситься реклама до споживача який змушений там чекати транспорт. Цікаво - хтось ж таки дав дозвіл на таку рекламу в Луцьку чи може й самі вцепили ?. Тому думаю ситуація схожа і з білбордами.
zaHARE Опубліковано 23 Червня, 2015 в 14:22 #10 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 14:22 В 23.06.2015 в 13:25, Кирило сказав: В 23.06.2015 в 13:15, zaHARE сказав: Прибрати бігборди в місті цілком реально для громади,якщо вона цього захоче.І для цього не треба закону. Крім того гарантую,що відсотків 30-40 бігбордів розміщено незаконно і бабло за них йде повз бюджету міста.Чим гарантуєте, що відсотків 30-40 бігбордів розміщено незаконно?Гарантую тим,що це живе бабло,яке легко пустити повз бюджет.Також гарантую тим,що в місті, в якому немає хазяїна хто що хоче,то те й робить.Можемо перевірити,якщо є час і бажання.Добре якщо я помиляюсь.
Dream Опубліковано 23 Червня, 2015 в 17:51 #11 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 17:51 zaHARE, давай зробимо листа на мера з запитом на отримання інформації про законність встановлення бігбордів, загальною кількістю n шт., на розділювальній смузі пр.Соборності по всій його довжині.
Zheny@ Опубліковано 23 Червня, 2015 в 18:42 Автор #12 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 18:42 Цитата zaHARE, давай зробимо листа на мера з запитом на отримання інформації про законність встановлення бігбордів,Впевнений, що ворон ворону око не виклює. Не здасть він папєрєдніка.
Кирило Опубліковано 23 Червня, 2015 в 19:09 #13 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 19:09 Навряд нам дадуть повноцінну інформацію про білборди, адже якщо він не законний, то влада про них і не знає. Простіше переглянути скільки і які є на конкретній території та подивитись інформацію про їх реєстрацію.Ще я хочу сказати, щоб отримати дозвіл на розміщення реклами теж треба повозитись, наприклад навіщо чекати півроку, щоб поставити звичайний бігборд чи подібний рекламний стенд, тому, можливо, деякі бігборди не обліковані і гроші не йдуть до бюджету (але ми не знаємо як взагалі розподіляють бюджет, так що це не мінус).
Onil Опубліковано 23 Червня, 2015 в 19:16 #14 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 19:16 Хай краще заборонять мега екрани. В нас є біля Сільпо, Троянда. От те, глядство заважає точно.
Кирило Опубліковано 23 Червня, 2015 в 20:29 #15 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 20:29 Не знаю як водіям, а мені бігборди ніяк не заважають. І я сумніваюсь, що це призводить до ДТП.Кому ж і чим вони так заважають?
KotMatros Опубліковано 23 Червня, 2015 в 22:51 #16 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 22:51 щодо соборності згоден. посеред дороги подібна реклама злочин. вночі за нею важко розрізнити перешкоду. а от на узбіччі, як на проспекті волі доречна. по-перше від бордюра на відстані наче 3 метри, по-друге вночі яке не є, але освітлення. просто кАнтора рекламна тянути кабель з двох сторін зажабила. обмежились однією лінією, але як завжди у нас, мізки не включили. написавши листа до міськради чи ще в який "оон" доб’єтесь максимум відключення цих щитів вночі. ніхто демонтувати, а тим більш перставляти їх не буде. і хз, що краще: темнота, чи хоч якесь мінімальне освітлення траси.
zaHARE Опубліковано 24 Червня, 2015 в 04:07 #17 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 04:07 В 23.06.2015 в 17:51, Dream сказав: zaHARE, давай зробимо листа на мера з запитом на отримання інформації про законність встановлення бігбордів, загальною кількістю n шт., на розділювальній смузі пр.Соборності по всій його довжині. Підтримую.Тільки пропоную зробити ось як. 1. Дається запит на кількість дозволених бігбордів і лайтбоксів.Запит на вартість оренди місця(звірити з реальною ринковою ціною).Я навіть знаю,хто цей запит дасть і йому не зможуть відмовити в інформації. 2. Створити команду бажаючих,розділити між ними місто на райони і скласти реальну карту і кількість розміщеної реклами в місті. 3. Порівняти реальну картину з тою,що на папері міськради.Виявиться різниця- лист в прокуратуру. Така ідея,до речі,в мене вже давно крутиться.
Dream Опубліковано 24 Червня, 2015 в 05:35 #18 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 05:35 Цитата ніхто демонтувати, а тим більш перставляти їх не буде вибори скоро - саме час піаритись. Наприклад, на цьому. А нам шо - аби демонтували Цитата Кому ж і чим вони так заважають? мені заважають. За бігбордами міста не видно.
Zheny@ Опубліковано 24 Червня, 2015 в 05:49 Автор #19 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 05:49 Цитата Кому ж і чим вони так заважають? А шо, є з того профіт? Пошукай в неті (в гуглі) запити типу "повалило бігборд" чи "впав бігборд". Задумка рекламщиків - привернути увагу водія, що проїжджає поруч, чи стоїть на світлофорі. Але це є не нормально! Не можна відволікати увагу водія від керування авто, БО?? Правильно, божна створти ДТП. Далі продовжувати не стану. Крім того, є такі щити рекламні, які закривають огляд. Цитата мені заважають. За бігбордами міста не видно. 100% Колись, коли небо було синіше, а люди добріші, на торцях будинків по не парній Соборності (тоді вул. Маліновського, а згодом пр.Октябрьської революції), була радянська якась там соц-пропаганда чи типу того. Розумію, що жаба задавить такий щит там вчепити. Але якщо бабло від тої реклами йшло би на благоустрій конкретного будинку, вважаю, що люди були б не проти. Реклама б знайшла цільову аудиторію все одно. Повісили б "люльку", щоб рекламу вчасно переклеювати, чи перечіпляти і все. Був би, за одно, стимул вчасно дерева підрізати (крони) щоб рекламу було видно, і листя восени менше (прибирати дешевше).
MACCEN Опубліковано 24 Червня, 2015 в 05:59 #20 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 05:59 1. Якби гроші, які платять власники бігбордів не осідали б десь не ясно де. А витрачались наприклад на освітлення дороги, то нічого страшного що вони є.2. Якби ті всі бігборди були виконані в одному стилі, не думаю що це спричиняє ДТП.
Zevs_Isver Опубліковано 24 Червня, 2015 в 06:06 #21 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 06:06 В 24.06.2015 в 05:49, Zheny@ сказав: Але якщо бабло від тої реклами йшло би на благоустрій конкретного будинку, вважаю, що люди були б не проти. Реклама б знайшла цільову аудиторію все одно. Повісили б "люльку", щоб рекламу вчасно переклеювати, чи перечіпляти і все. рекламка має бути гарною(цікавою) і "всписуватись" в інтер'єр, треба думати головою, наші не можуть як дізігнери так і розміщувальники головна ціль втулити щит і косити готівку В 24.06.2015 в 05:49, Zheny@ сказав: Був би, за одно, стимул вчасно дерева підрізати (крони) щоб рекламу було видно, і листя восени менше (прибирати дешевше). або взагалі порізати дерева? і місця більше в місті і листя зовсім не буде, і дихати через раз - глобальна економія
Zheny@ Опубліковано 24 Червня, 2015 в 06:18 Автор #22 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 06:18 Цитата або взагалі порізати дерева? і місця більше в місті і листя зовсім не буде, і дихати через раз - глобальна економіяНе драматизуй. Я ж написав впорядкувати крони. Попідрізати.Так скажу тобі, в 10-й школі, де діти вчаться, було дуууже багато дерев, і по периметру і так. Деякі викорчовувало / ламало під час бурь чи гроз.Так от, вивезти ОДНУ машину листя - вартувало (колись) 300 грн. Якщо взяти до уваги те, що все це робиться за кошти батьків, а листя вивозити потрібно не одну а 10-12 машин. Трошечки дерев вирізали. Витрати на вивіз сміття - скоротилися. Батькам не доводиться здавати грошей більше.Це як банальний приклад. Все потрібно утримувати в порядку. І дерева, і тротуари, і дороги і будинки.+ можна і витрати оптимізувати.
katjka_9 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 06:32 #23 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 06:32 Харять не тільки бігборди, а і купа реклами по місту. Комусь це звичайно збитки, якщо це все забирати, але воно так загаджує вигляд, що дійсно вже дістало. Не знаю як кому, а мені ще надоїли магазинчки на перших поверхах з їхніми страшними вивісками. Гадить весь пейжаз...
zaHARE Опубліковано 25 Червня, 2015 в 07:43 #24 Опубліковано 25 Червня, 2015 в 07:43 Ще один жирний мінус бігбордам-коли рекламщики міняють постер,то старі постери кидають на дорогу і їх вітром носить по вулиці.
businka Опубліковано 25 Червня, 2015 в 17:20 #25 Опубліковано 25 Червня, 2015 в 17:20 Я теж проти бігбордів бо вони несуть реальну загрозу життю людей!Переконана в цьому на власному досвіді, згадуючи який до цих пір мурашки по тілі.Одного разу, пару років назад, проїзд по дорозі Луцьк-Рівне мало не закінчився для нас фатально! Їхали з чоловіком в Рівне, був сильний вітер і от їдучи в Піддубцях, в районі 101 км, чоловік раптово каже: Блін, здається колесо пробив, гальмує і як тільки відкрив двері щоб глянути, і тут на дорогу, прямісінько на проїжджу частину, перед нами падає металева рама з бляхою з бігборда!!! Як би ми не зупинились то вона б впала б прямісінько нам на машину...В нас обох був шок!З того часу чоловік каже що почав вірити в янгола-охоронця, бо ніяке колесо в нас не було пробите, просто чоловікові так здалось в той момент, а реально могла б бути біда.....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.