Перейти до змісту

Чи підтримуєте ви расове змішування? Міжрасові шлюби та відносини

Bit

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Власне, враховуючи те, що кордони світу поступово стираються і навіть в нашу країну масово їдуть мігранти, виникає питання-наскільки терпимі наші люди до "гостей" і чи готові вони мішати свою кров з чужинцями.

Зазначу, що мова йде про різні етнічні групи-не лише про негрів, арабів, турків і різних азіатів, а й зокрема про "російську проблему"-чеченців, дагестанців, інгушів і тд.

Розумію, що тема обширна і носить дуже провокативний характер, тому попрошу не вдаватись у аналіз моїх особистих поглядів, а виключно вказати свої, зокрема дайте щиру відповідь на наступні питання.

1. Чи допускаєте ви відносини власної доньки з негром/арабом/турком/чурбаном? Аналогічно про сина, зокрема подумайте про їхнє потомство.

2. Чи допускаєте ви бізнес співпрацю чи купівлю послуг у людей іншої раси?

3. Чи дозволили б ви нацменшинам привносити в наш побут свої свята і культурні традиції? Мова не лише про лєзгінку чи голі негритянські танці в центрі міста, але й про паради і навіть визнання котрихось їхніх свят на держ рівні?

Попрошу всіх відповісти щиро і без упередження до автора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

Звичайно що я проти вище перечисленого

Уже були в Египтi на Новой рiк - нiякого тобi нi Дiда Мороза,нi Снiгурки

Скукота...

Я вважаю,що ми украiнцi хорошi,веселi,щедрi i красивi i саме нашi традицii треба поширювати по свiтi

P.s i я пройти гей-парадiв теж. Тобто за класичнi сiм`i

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є дуже "гарний" досвід у масквабаді...я хочу бачити білих і вихованих людей на вулицях...а не чути національну музику на кожному кроці і дивитися на занижені приори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ми розглядаємо зносини з якоюсь конкретною людиною, то оцінювати її сильні та слабкі сторони по принципу расової приналежності вважаю помилкою. Це стереотип на кшталт відмінностей типу мислення у чоловіка і жінки. Я за індивідуальний підхід та оцінку по заслугам, досягненням, а не вірі, кольору шкіри чи наявності обрізання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ойойойой, що я бачу. Зародження расизму на борді))

Ви вважаєте білу расу вищою за інші, чи то мені здалося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<p>Катигоричне ні на всі три запитання!

Дай ім трохи "волі" вони зі своіми правами "ущемленных" на голову вилізуть.

Був у Швеціі то вони там взагалі з тими неграми, арабами, чурками подуріли.

П.С. Я не прихильник всяких там 'куклус кланів', но якщо стане питання " гостро" то моі погляди можуть змінитись, по даному поводу.П.П.С. І да, більше расист ніж не расист.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З ким одружуватися це особиста воля людини і національність тут не немає значення, а безкультурщини вистачає у любих культурах, українці не виняток.

У запитаннях топікстартер таки трохи провокує -

1. Чи допускаєте ви відносини власної доньки з негром/арабом/турком/чурбаном - прослідковується зневага до інших

Пані paksivatova, не ображайтесь, але Дiд Мороз і Снiгурка не така велика радість і ці персонажі спадщина Совєтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто еслі " хахол" то це нормально, а якшо чурка то це вже " ущімленія" пра "ущімльонних"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо нам дати права, ми на голову не виліземо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Что сделать чтоб побороть расизм? Перестать о нем говорить" Морган Фриман

Предвзятое отношение к человеку в зависимости от его происхождения и расы это признак недалекости человека, имхо. Где-то было сказано "Я различаю всех людей только на два типа: хорошие и плохие" полностью согласен с этим. Если человеку есть что дать обществу то какая разница какой он расы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Чи допускаєте ви відносини власної доньки з негром/арабом/турком/чурбаном? Аналогічно про сина, зокрема подумайте про їхнє потомство.

3. Чи дозволили б ви нацменшинам привносити в наш побут свої свята і культурні традиції? Мова не лише про лєзгінку чи голі негритянські танці в центрі міста, але й про паради і навіть визнання котрихось їхніх свят на держ рівні?

1 Допускаю. А що потомство ? Людина+Людина=Людина. А яка виросте людина, залежить не від кольору шкіри, а від розуму батьків

2 А це не важливо, допускаєте ви це чи ні, хочете купити щось по нормальній ціні, вам ПРИЙДЕТСЯ в Одесі купувати чи в араба чи індуса

3 В побут дозволив би, на державному рівні категорично ні, особливо якщо в тих нацменьшин є десь інде власна держава. Хоча тут теж постає питання, наприклад в Сибіру, корінне населення не росіяни, а інші національності, які ЗАРАЗ стали нацменьшинами, то як з ними бути ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В побут дозволив би, на державному рівні категорично ні,

Повністю згідний, В чужий монастир зі своїми правами не ходять. Якщо приїзали в іншу країну, то можете на побутовому рівні святкувати все, що душа забажає (в межах закону країни), якщо певні свята відсутні, то якого дідька було їхати в країну, де ваші права притісняють. в цьому випадку: валізи в руки і додому повертайтесь.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це почалось не зараз.

Україна завжди була транзитною країною. І кров наша змішана предками дуже сильно. Ви подивіться, які гарні дівчата ходять по Луцьку, а поїдеш в Німетчину, Польшу :0157:

а мулаточки, які гарні :0154:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це право людини на вибір.

..потомство..

не хочу хамити, але ви себе в дзеркало бачили? так от, з точки зору генетики є набагато більше шансів, що міжрасові діти будуть: сильніші імунітетом та генетично, будуть мати меньші ризики захворіти спадковими хворобами. Ну а краса - це взагалі суб"єктивне поняття.

хто ще в танку і пропустив світову глобалізацію - зараз 99% так чи інакше працює з іноземцями, причому в більшості випадів навіть колір шкіри їх не знає :)

є своя держава - є свої свята, а на рівні родини/району - можна робити усе що не протирічить закону і порядку ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок жіночої краси питання спірне. Ви ж підсвідомо звертаєте увагу на красивих дівчат, всіх інших ніби не помічаючи. Так у нас багато гарних дівчат, але й багато тих хто на себе забив, не слідкує, носить зайву вагу і жаліється що у всьому винна доля.

Хоча припускаю що у нас дівчата більше слідкують за собою, бо у нас досить специфічні традиції - дівчина має вийти заміж до 25-ки, бо далі стара баба, неудачниця і т.д. Наших дуже піджимають строки. а наприклад в Європі такого немає, жінка будує свою кар'єру і по можливості має стосунки. Одружуються переважно після 30-ки, коли наші вже мають двійко-трійко дітей і виглядають набагато більш запущені, бо вже вроді призначення виконалось і можна хавати все:).

Є різна краса, у різних проявах, особливо міжрасових. Ми, українці занадто традиціоналісти і не розглядаєм людство як явище на рівні планети. Рівень занадто примітивний, але в ньому є свій сенс для виживання. Хоча з розвитком економіки нам потрібні будуть висококваліфіковані кадри і буде пофіг раса і національність, аби бізнес розвивався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ви беретесь, расисти, гомофоби і решта людей якім все всі винні? Живіть і дайте жити іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок жіночої краси питання спірне. Ви ж підсвідомо звертаєте увагу на красивих дівчат, всіх інших ніби не помічаючи. Так у нас багато гарних дівчат, але й багато тих хто на себе забив, не слідкує, носить зайву вагу і жаліється що у всьому винна доля.

Хоча припускаю що у нас дівчата більше слідкують за собою, бо у нас досить специфічні традиції - дівчина має вийти заміж до 25-ки, бо далі стара баба, неудачниця і т.д. Наших дуже піджимають строки. а наприклад в Європі такого немає, жінка будує свою кар'єру і по можливості має стосунки. Одружуються переважно після 30-ки, коли наші вже мають двійко-трійко дітей і виглядають набагато більш запущені, бо вже вроді призначення виконалось і можна хавати все :).

Є різна краса, у різних проявах, особливо міжрасових. Ми, українці занадто традиціоналісти і не розглядаєм людство як явище на рівні планети. Рівень занадто примітивний, але в ньому є свій сенс для виживання. Хоча з розвитком економіки нам потрібні будуть висококваліфіковані кадри і буде пофіг раса і національність, аби бізнес розвивався.

попахує брєдом, у нас мужики пузаті ходять так само після 30, той хто не слідкував раніше за собою так живе і далі незалежно від статі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олексій, більшість українських дівчат, не супер столичних емансипованих, а справжніх міських, провінційних головне в своєму житті бачать одружитись і народити дітей.

Мужички і жінки у нас не в рівних правах на старті: жінку піджимає період овуляції - часу коли вона може спокійно народити і виростити дітей. У мужичків такої проблеми немає, от і пивко потягують і нічим не паряться сильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попрошу всіх відповісти щиро і без упередження до автора.

Прийде колись до вас дочка і скаже: "Знайомся тато, то Вася. Так він алкоголік, але Вася в 5-тому коліні украінець! Так він не працює, але не працює він, томущо всі роботодавці працюють з імпортом, а там треба стикатись з чорномордими (щиро пробачте), а Вася не такий, Вася - принциповий! А ще мій любий - щирий украінець, того починає пити на Андрія і закінчує на Василя. День Закоханих на дух не переносить, тому кожного 14-того лютого я буду приходити до вас в гості і ми будем фарбувати крашанки, готуючись до Пасхи!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрічні питання до ТС

1. А ти допускаєш відносини власної доньки з росіянином який кричить кругом "путінспасі" "во всьом віновати пєндоси і єврєї" "у вас там одні гєї, а у нас істіно наши православниє підараси"?

2. а ти допускаєш бізнес співпрацю з оцим, описаним вище сферичним москалем у вакуумі?

3. а ти б дозволив би щоб в новому орлеані п"ятоття купалося в фонтанах, било на голові бутилки і кричало "за вдв"?

а ми походу з ними таки одна етнічна группа...

інший варіант:

1. а ти дозволив би відносини власної доньки з середньостатистичним японцем-програмістом з майкрософту чи гугл?

2. а працював би з японцями, які відомі своєю працелюбністю?

3. а ти був би проти щоб в твоєму місті провели свято хінімацурі?

японці - це азіати, інша етнічна група...

з.і. пропоную автору змінити аватарку на таку:

povar-rasist_23547449_orig_.jpeg?anvnt

з.з.і. мудаків кругом багато. а те, що в деяких народностей їх суттєво більше ніж в інших не означає автоматом що "там всі такі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас мужики пузаті ходять так само після 30, той хто не слідкував раніше за собою так живе і далі незалежно від статі.

В Луцьку спірне питання, хто виглядає краще після 30ти, ч чи ж, а от у великих містах (України) відповідь однозначна - жінки.

по темі - природа все вирішила за тс, міжрасові шлюби складають мізерну кількість і (я так думаю) % ніяк не змінюється з часом , або дуже незначно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по темі - природа все вирішила за тс, міжрасові шлюби складають мізерну кількість і (я так думаю) % ніяк не змінюється з часом , або дуже незначно

на жаль, ви глибоко помиляєтесь. міжрасові шлюби і відносини зокрема становлять ГІГАНТСЬКУ частку шлюбів у США і в деяких європейських країнах зокрема.

vampirich

у світі є кілька рас. європейська раса-це caucasian, себто білі люди. в неї входять і поляки, і німці і італійці, і британці, і навіть європейська частина росії. Якшо б моя донька привела пияка-ні, мене б це не влаштувало.

Якшо б привела нігєра Джерома-убив би його-з особливим садизмом. Хоча, повірте, моя донька не привела б негра.

З приводу інших рас, окрім білих-допускаю майже всіх, крім негрів і арабів. Я навіть змирився б з азіатом, якби достойна людина. І навіть з індусом, хоч ті часто чорніші за негрів. В них є певна культура і інтелект і вони часто достойні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у світі є кілька рас. європейська раса-це caucasian, себто білі люди. в неї входять і поляки, і німці і італійці, і британці, і навіть європейська частина росії.

Європейської раси нема, є європеоідна, до якої також входять і турки, і араби, і частково, як ти виразився, "чурбани".

Якшо б привела нігєра Джерома-убив би його-з особливим садизмом.

gitler-nyasha_45385926_orig_.jpeg

%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB-%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%BB%D0%B5%D1%80-1253418.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки це виглядає полюванням на відьм, або на геїв. Іммігрантам Україна не дуже цікава, бо поряд є на порядок заможніша Європа. Це раз. Якщо у вас мова про завернутих іноземців, то такі очевидно залишаться в себе в країні, а доїхати до нас зможуть тільки більш просунуті люди з більш-менш прийнятним світоглядом. В Луцьку є діаспора вірмен. От цікаво кого дочку, чи можливо жінку вони того... Бо згідно постів деяких вони б навіть пуцьку не мали часу ховати, так б і бігали по проспектах гвавтуючи місцевих, завойовуючи територію.

І відразу суперпатріоти скажіть як ви ставитесь до Нігояна і Жизневського і де ви були коли вони вмірали за Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...